Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με εχει πιάσει πονοκέφαλος τώρα και θέλω να πιώ αλλα νομίζω πως 1 δεν θα με πιάσει , οποτε λεω να πιω κανα 2-3 και να ξαπλώσω να με πάρει ο ύπνος.

ναι είναι αρκετά πιστεύω

πόσα ειναι το όριο?

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

με εχει πιάσει πονοκέφαλος τώρα και θέλω να πιώ αλλα νομίζω πως 1 δεν θα με πιάσει , οποτε λεω να πιω κανα 2-3 και να ξαπλώσω να με πάρει ο ύπνος.

πόσα ειναι το όριο?

δεν ξέρω...

Δημοσ.

καλα δεν πειράζει , σιγα μην πάθω τίποτα με 2-3 ντεπόν.

καληνύχτα γκάις

:shock:

Λούσι είτε τρολάρει είτε δεν τρολάρει ως γιατρός είσαι υποχρεωμένος να του πεις να μην πάρει άλλο ντεπόν αν δεν πρέπει -_-

Δημοσ.

Ρε νίκο πλάκα κάνεις ; τι 4 και 5 λες, δεν είναι PEZ αυτά ρε shock.png

Oral or rectally adults and adolescents with a body weight over 60 kg is used in a single dose of 500 mg, the multiplicity of admission - up to 4 times / Maximum duration of treatment - 5-7 days.

Maximum dose: single - 1 g, daily - 4 g.

Single dose for oral administration for children aged 6-12 years - 250-500 mg, 1-5 years - 120-250 mg, from 3 months to 1 year - 60-120 mg, up to 3 months - 10 mg / kg. Single dose rectal in children aged 6-12 years - 250-500 mg, 1-5 years - 125-250 mg.

Multiplicity - 4 at intervals of not less than 4 h. The maximum duration of treatment - 3 days.

Maximum dose: 4 single dose per day.

Depon Side Effects

Digestive system: rarely - dyspepsia; long-term use at high doses - hepatotoxic effects, methemoglobinemia, renal dysfunction and liver, hypochromic anemia. Hemopoietic system: rarely - thrombocytopenia, leukopenia, pancytopenia, neutropenia, agranulocytosis. Allergic reactions: rarely - skin rash, itching, hives.

Δημοσ.

από ότι βλέπω πρώτη φορα από τον πλοηγό αν ακολουθήσεις τον δρόμο βγάζει στο στενάκι του θερινού στο θησείο. δεν το έχω ακολουθήσει ποτε από εκεί για να σου πω. αλλα τώρα που το είδα θα το δοκιμάσω :P

a και είναι ερημικό...εγώ πάω εκεί για ψηστήρι οπότε γενικά είναι λίγο άγριο το μέρος :P

set. its a date λοιπον -_-

ετσι οπως τα λες ερημικα..δεν μας βλεπω να πηγαινουμε.

Δημοσ.

^^

Είστε σαν τους πατεράδες που πάνε με το γιο τους για ψάρεμα και πιάνουν το ψάρι μόνο και μόνο για να το πετάξουν ξανά μες στη θάλασσα.

Δημοσ.

είναι οικογενειακό αστείο ότι η μάνα μου ψάχνει εδώ και χρόνια τη τέλεια συνταγή για νόστιμα ζουμερά μπιφτέκια.

κατά τα 28 μου χρόνια έχουμε φάει μπιφτέκια που ήταν λες και έτρωγες τούβλα, σοβάδες ktlp πάνω στα πειράματα της.

τώρα πια φτιάχνει τον κιμά τον καταψύχει και στέλνει σε μένα και στα αδέρφια μου που και που.

λόγο των περασμένων εμπειριών τα αποφεύγουμε :P

είχα 3 μπιφτέκια στη κατάψυξη κάνα τρίμηνο και σήμερα που πείνασα λέω ας τους ρίξω ένα ψήσιμο...

και ήταν τούμπανα! το κακό είναι ότι έχουν περάσει 3 μήνες και δεν θυμάται τι είχε βάλει :(

Δημοσ.

πως σκατα γινεται να πρηζεται το ΑΡΙΣΤΕΡΟ μου ΡΟΥΘΟΝΙ, Ε Ε Ε Ε Ε;

ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ!1!11!111!!!

Δημοσ.

με ποναει κιολας , η χτυπησα καπου πριν ερθω σπιτι και δε το θυμαμαι ή δεν ηταν αχνη αυτο. pantos i mitoula mou den itan etsi.

t224208_beaker-oh-shit.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...