Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Darkson

ανεβαινουμε απο κουκακι, και πιανουμε τον περιφερειακο του λοφου, θυμαμαι ενα παρκινγκ-αλάνα καπου. εκει?

Δημοσ.

Έχω μια απορία. Είδα ένα βίντεο στο youtube και ήταν μια με μια γυναικα κάπου με χιονια που έχει -30 νομίζω και είχε μια κανατα νερό και όπως το πετούσε στον αέρα αυτό γινόταν χιόνι πριν πέσει κάτω λόγο της χαμηλής θερμοκρασίας.

Η ΑΠΟΡΙΑ μου είναι , αν πας εκεί , την παίξεις μέσα στο σπίτι και πριν πυροβολήσεις βγείς έξω και πυροβολήσεις στο χιόνι στους -30 , -40 ποσο έχει τέλος πάντων , τι θα συμβεί ? :mellow: :mellow: :mellow:

Δημοσ.

Έχω μια απορία. Είδα ένα βίντεο στο youtube και ήταν μια με μια γυναικα κάπου με χιονια που έχει -30 νομίζω και είχε μια κανατα νερό και όπως το πετούσε στον αέρα αυτό γινόταν χιόνι πριν πέσει κάτω λόγο της χαμηλής θερμοκρασίας.

Η ΑΠΟΡΙΑ μου είναι , αν πας εκεί , την παίξεις μέσα στο σπίτι και πριν πυροβολήσεις βγείς έξω και πυροβολήσεις στο χιόνι στους -30 , -40 ποσο έχει τέλος πάντων , τι θα συμβεί ? :mellow: :mellow: :mellow:

1 πράγμα θα σου πω: αν δακρύσεις στη Ρωσία όταν είσαι έξω και κάνει κρύο μπορεί να τυφλωθείς

Δημοσ.

1 πράγμα θα σου πω: αν δακρύσεις στη Ρωσία όταν είσαι έξω και κάνει κρύο μπορεί να τυφλωθείς

:ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Δημοσ.

Εγώ γιατί δεν έχω καμία όρεξη να κοιτάω το φεγγάρι ; Πάντα εκεί είναι... What's wrong with me ;

Πλάκα πλάκα έχω πεθυμήσει θερινό σινεμαδάκι. :-D

Δημοσ.

Darkson

ανεβαινουμε απο κουκακι, και πιανουμε τον περιφερειακο του λοφου, θυμαμαι ενα παρκινγκ-αλάνα καπου. εκει?

έτσι όπως είσαι εκεί που σταματάνε τα λεωφορεία για ακρόπολη απέναντι ακριβώς είναι μια είσοδος με ένα κλειστό περίπτερο πάντα και ένα τηλεφωνικό θάλαμο, μια μακριά καγκελόπορτα που σε βάζει σε ένα μακρύ μαρμαρόστρωτο δρόμο, αφού μπεις εκεί, ακολουθείς το δρόμο και σε κάποια φάση 5-6 λεπτά περπάτημα από τη πύλη στα αριστερά έχει ένα τάφο με επιγραφές το τι ήταν κτλ. εκεί κάνεις δεξιά σε ένα στενάκι μαρμαρόστρωτο πάλι και το ακολουθείς μέχρι το ξέφωτο. αν έχετε μηχανή και δεν έχει καρούμπαλο απέξω μπείτε με τη μηχανή. εγώ το κάνω. αλλά αν σας μαγκώσουν σας έσκισαν λιγάκι :P γενικά παρκάρεις εκεί στην καφετέρια που είναι πριν την είσοδο για την ακρόπολη

Δημοσ.

έτσι όπως είσαι εκεί που σταματάνε τα λεωφορεία για ακρόπολη απέναντι ακριβώς είναι μια είσοδος με ένα κλειστό περίπτερο πάντα και ένα τηλεφωνικό θάλαμο, μια μακριά καγκελόπορτα που σε βάζει σε ένα μακρύ μαρμαρόστρωτο δρόμο, αφού μπεις εκεί, ακολουθείς το δρόμο και σε κάποια φάση 5-6 λεπτά περπάτημα από τη πύλη στα αριστερά έχει ένα τάφο με επιγραφές το τι ήταν κτλ. εκεί κάνεις δεξιά σε ένα στενάκι μαρμαρόστρωτο πάλι και το ακολουθείς μέχρι το ξέφωτο. αν έχετε μηχανή και δεν έχει καρούμπαλο απέξω μπείτε με τη μηχανή. εγώ το κάνω. αλλά αν σας μαγκώσουν σας έσκισαν λιγάκι :P γενικά παρκάρεις εκεί στην καφετέρια που είναι πριν την είσοδο για την ακρόπολη

μπα. αγριεύομαι 'γω απο εκεί. :fear:

Και ουτως η αλλως το σημειο στο χαρτη απεχει διαόλια απ την ακρόπολη!!

Δεν παιζει δρομος απο πισω πετραλωνα?

Δημοσ.

μπα. αγριεύομαι 'γω απο εκεί. :fear:

Και ουτως η αλλως το σημειο στο χαρτη απεχει διαόλια απ την ακρόπολη!!

Δεν παιζει δρομος απο πισω πετραλωνα?

από ότι βλέπω πρώτη φορα από τον πλοηγό αν ακολουθήσεις τον δρόμο βγάζει στο στενάκι του θερινού στο θησείο. δεν το έχω ακολουθήσει ποτε από εκεί για να σου πω. αλλα τώρα που το είδα θα το δοκιμάσω :P

a και είναι ερημικό...εγώ πάω εκεί για ψηστήρι οπότε γενικά είναι λίγο άγριο το μέρος :P

Δημοσ.

και εκεί θα έχει πολύ λαό αύριο...και πολύ μετανάστη...

άρειο πάγο και Πνύκα πλέον αναγκάζεσαι να κοιτάς κάθε λίγο και λιγάκι αν τα πράγματα σου είναι εκεί...

πάνε οι αθώες εποχές που την πίναμε στην Πνύκα ξέγνοιαστοι :P

Δημοσ.

Έχω μια απορία. Τα ντεπόν αναβράζον max έχουν όριο κατανάλωσης? Γιατί έχω αφαιρέσει την ετικέτα τους (είναι εκείνο το κουτάκι με τις ταμπλέτες) και δεν ξέρω ποσα μπορώ να πιω. Θυμάμαι μια φορα που με πονούσε πολύ το κεφάλι μου είχα πιει 4-5 σε ένα απόγευμα. (Ειμαι 78-80 κιλα) Θεωρούνται πολλά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...