EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Λες? Δεν θα ειναι σαν σκατα στο τελος? Βασικά, θα είναι πιο καλά κι απο την αρχική. Σου μιλάει εκ πείρας, μια γυναίκα, με σώμα μικλού κολιτσιού. Πχοιος το χέζει το τζακούζι σα να λέμε. Κοίτα, εσύ θέλεις εμένα.. Ποιός το χέζει το τζακούζι....
YiN Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Βασικά, θα είναι πιο καλά κι απο την αρχική. Σου μιλάει εκ πείρας, μια γυναίκα, με σώμα μικλού κολιτσιού.
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εμένα με ψήνει το τζακούζι όμως, τρελό level up.
caution Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Τζακούζι ain't shit - αν έχεις πλαστική πισινούλα και μεγάλο κουβά KY
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εμένα με ψήνει το τζακούζι όμως, τρελό level up. Απο τη στέρνα του Βουρδουμπά?
Toufas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Κοσιον, οταν ειχαμε παει κοντα στο διστομο, ημασταν μεγαλη παρεα. Με τα πολλα πανω σε κουβεντα καταλαβαινω οτι η κοπελα του ενος φιλου γουσταρει ουσιες κλπ, και εγω ειχα μαζι μου adderall και μεφεδρονη. Εκανε adderall, εγω meph κλασικα πραγματα, και στο τελος στο τσακ δεν μπηκα στο νερο, θελω να μπω μεσα σε νερο οταν θα εχω μεφαρει! Αν και πιο πανω στην λιστα ειναι nitrous + θαλασσα/πισινα, θα πρεπει να ειναι γαματη αισθηση.
evabb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Νταρλινγκ, θα χασεις οπως και να εχει. Η μανια μου με τα tshirts ειναι γνωστη εδω μεσα. Σε ~2 χρονια εχω αγορασει 100+ μοναδικα το καθε ενα, το κακο ειναι οτι ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτα δεν μου κανει πλεον! κριτικη σκεψη παντα. Ποια θα ήταν η ανάλογη ανατομική δυσμορφία ενός πέους σε μια γυναίκα; =ρ Θα προσπαθήσω: ανατομικά, υπάρχουν πολλές διαφορετικές δυσμορφίες στη μήτρα. Σε υπογοναδισμό, υπάρχει κάτι παρεμφερές αλλά δεν είναι παθολογικό, λέγεται εμμηνόπαυση. Αισθητικά, φαντάζομαι τίποτα τεράστια χείλη, καμιά κλειτορίδα σαν μπιγκ-μπάμπολ στα όρια του μπαμ, τέτοια πράγματα. ενοω υπερβολικα μικρο κολπο.
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 κριτικη σκεψη παντα. pwn3d. Πέρα από αυτό, για πείτε απόψεις. Έφτιαξα χθες ένα ωραίο ρύζι πορτοκάλι. Δεν ξέρω αν πρέπει να το συνοδεύσω με τόνο (γκονζέρβα) ή φιλετόνι. Το πρώτο είναι εύκολο αλλά λόου, το δεύτερο είναι καύλα αλλά θέλει ξεπαγώματα και ψησίματα. Τι θα κάνατε στη θέση μου;
caution Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Κοσιον, οταν ειχαμε παει κοντα στο διστομο, ημασταν μεγαλη παρεα. Με τα πολλα πανω σε κουβεντα καταλαβαινω οτι η κοπελα του ενος φιλου γουσταρει ουσιες κλπ, και εγω ειχα μαζι μου adderall και μεφεδρονη. Εκανε adderall, εγω meph κλασικα πραγματα, και στο τελος στο τσακ δεν μπηκα στο νερο, θελω να μπω μεσα σε νερο οταν θα εχω μεφαρει! Αν και πιο πανω στην λιστα ειναι nitrous + θαλασσα/πισινα, θα πρεπει να ειναι γαματη αισθηση. Δεν ξέρω τι είναι το διστομο, αλλά αναισθητικά και νερό - κάτι σε χάλια αναγούλα θα παίξει... αλλά μέχρι να δοκιμάσω, δεν αποκλείω τίποτα @Lucifer - dominos!
Toufas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 κριτικη σκεψη παντα.ενοω υπερβολικα μικρο κολπο. http://www.teefury.com/archive/ counter pwned Δεν ξέρω τι είναι το διστομο, αλλά αναισθητικά και νερό - κάτι σε χάλια αναγούλα θα παίξει... αλλά μέχρι να δοκιμάσω, δεν αποκλείω τίποτα Ποια αναισθητικα ρε γαβγαβ?
evabb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Τζακούζι ain't shit - αν έχεις πλαστική πισινούλα και μεγάλο κουβά KY αυτο; http://en.wikipedia.org/wiki/K-Y_Jelly
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 @Lucifer - dominos! Ο χρήστης Lucifer λέει (5:57 PM) να παρω μια πιτσα..; Ο χρήστης Sellersλέει (5:59 PM) ντομινο? Ο χρήστης Lucifer λέει (6:00 PM) ΜΑΤ ναι Ο χρήστης Sellersλέει (6:00 PM) θες να πας μπουενος αιρες Ο χρήστης Lucifer λέει (6:00 PM) οτι θελω θα κανω δε θα μου πεις εσυ α ναι λεφτα ναι σωστα
Toufas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 dissasociative ειναι, ασε που με half life 1λεπτο και επιδραση 30s παιζει να ειναι η πιο τελεια ουσια!
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μαζευτείτε με τις πρέζες και πείτε για φαΐ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις