Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Γελάω με τα 2 παρα-αποπάνω.

Εύα, τι σχέση έχει η γκρίνια; Παλάμες, σεντόνια, μαντήλια, τόσα πράγματα παίζουν.

Τι κάθομαι και λέω τώρα, υδροχόοι.

ερωτηση εγκυκλοπεδικης φυσης: υπαρχει αναλογη ανατομικη δυσμορφια στις γυναικες οπως αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/Micropenis στους αντρες

Δημοσ.

Εγώ προτείνω πάντως να κάνετε περισσότερο σεξ και να μιλάτε λιγότερο γι'αυτό καθως και για τον απαραίτητο εξοπλισμό του.

Δημοσ.

Έχε χάρη που βαριέμαι να βγάλω φωτο το δικό μου τι σερτ.

Νταρλινγκ, θα χασεις οπως και να εχει. Η μανια μου με τα tshirts ειναι γνωστη εδω μεσα. Σε ~2 χρονια εχω αγορασει 100+ μοναδικα το καθε ενα, το κακο ειναι οτι ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτα δεν μου κανει πλεον!

Δημοσ.

ερωτηση εγκυκλοπεδικης φυσης: υπαρχει αναλογη ανατομικη δυσμορφια στις γυναικες οπως αυτο http://en.wikipedia....wiki/Micropenis στους αντρες

Ποια θα ήταν η ανάλογη ανατομική δυσμορφία ενός πέους σε μια γυναίκα; =ρ

Θα προσπαθήσω: ανατομικά, υπάρχουν πολλές διαφορετικές δυσμορφίες στη μήτρα.

Σε υπογοναδισμό, υπάρχει κάτι παρεμφερές αλλά δεν είναι παθολογικό, λέγεται εμμηνόπαυση.

Αισθητικά, φαντάζομαι τίποτα τεράστια χείλη, καμιά κλειτορίδα σαν μπιγκ-μπάμπολ στα όρια του μπαμ, τέτοια πράγματα.

Δημοσ.

Νταρλινγκ, θα χασεις οπως και να εχει. Η μανια μου με τα tshirts ειναι γνωστη εδω μεσα. Σε ~2 χρονια εχω αγορασει 100+ μοναδικα το καθε ενα, το κακο ειναι οτι ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτα δεν μου κανει πλεον!

Στένεμα.

Δημοσ.

Εγώ προτείνω πάντως να κάνετε περισσότερο σεξ και να μιλάτε λιγότερο γι'αυτό καθως και για τον απαραίτητο εξοπλισμό του.

hottub003.jpg

Δημοσ.

hottub003.jpg

Aυτό είν'δικό σου;

Λες? Δεν θα ειναι σαν σκατα στο τελος?

Γιατί να είναι σκατά; Κριμά είναι να τα βάλεις στην άκρη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...