Toufas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 αχ δεν με καταλαβαινεις. δεν ειναι το θεμα της γονιμοποιησης, αλλη χαρη εχουν τα 16 εκατοστα κι αλλη τα 6. Ξεχασα την ενοια της λεξης αναπηρια, ειναι καθαρα θεμα απολαυσης οχι λειτουργικοτητας εχεις δικιο. Και ξεχασα την χαρη που εχει το 34DD με το 30A για πολλους*. Και ξεχασα ποσες εγχειρησεις γινονται για την αναπηρια στο πιπι, και ποσες για τα βυζια κωλους στομαχια μαγουλα στις γυναικες. right... *εγω εχω πει, κοντα μαλλια και μικρο στηθος = instawin, οσο πιο πολυ μου θυμιζει 11χρονο αγορι, τοσο καλυτερα.
evabb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ημιτελές ολοκλήρωμα. σιγα μην ειναι και μερικη παραγωγος Ξεχασα την ενοια της λεξης αναπηρια, ειναι καθαρα θεμα απολαυσης οχι λειτουργικοτητας εχεις δικιο. Και ξεχασα την χαρη που εχει το 34DD με το 30A για πολλους. Και ξεχασα ποσες εγχειρησεις γινονται για την αναπηρια στο πιπι, και ποσες για τα βυζια κωλους στομαχια μαγουλα στις γυναικες. right... ε κοιτα το 30Α το κανεις 34DD τα 6εκ αντε να τα κανεις 9
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 ε κοιτα το 30Α το κανεις 34DD τα 6εκ αντε να τα κανεις 9 Αν βρείς κανα λυχνάρι, θα εκπλαγείς.
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ημιτελές ολοκλήρωμα. Me laughs. Αλλά δεν εννοούσα αυτό. το οποιο ειναι; Εύα, στο θέτω έτσι. Άμα εγώ σου πω πως "καλά, άμα η γκόμενα είναι φαρδιά, δεν παίζει να κάνω καλό σεξ", εσύ καταλαβαίνεις πως γενικά το κατέχω το άθλημα ή πως έχω μάθει απλώς να μπαινοβγαίνει το πιστόνι;
caution Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Moderator στο inso είσαι - σιγά μην το κατέχεις... Do I get my ban now?
YiN Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Moderator στο inso είσαι - σιγά μην το κατέχεις... Do I get my ban now? Α δηλαδή η έλλειψη αβαταρ είναι δήλωση κατα βάθος;
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Moderator στο inso είσαι - σιγά μην το κατέχεις... Do I get my ban now? Moderator στο ΜπλαΜπλα φίλος. Για την ακριβή διαφορά ΡΩΤΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΧΟΥΑΧΟΥΑΧΟΥΑΧΟΑΘΥΧΧΑΧ
caution Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Α δηλαδή η έλλειψη αβαταρ είναι δήλωση κατα βάθος; Δεν ξέρω τι εννοείς - αλλά αν είναι κάτι σαν "caution, εσύ δεν το κατέχεις!" - κόβει το μάτι σου
evabb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Me laughs. Αλλά δεν εννοούσα αυτό. Εύα, στο θέτω έτσι. Άμα εγώ σου πω πως "καλά, άμα η γκόμενα είναι φαρδιά, δεν παίζει να κάνω καλό σεξ", εσύ καταλαβαίνεις πως γενικά το κατέχω το άθλημα ή πως έχω μάθει απλώς να μπαινοβγαίνει το πιστόνι; αμα ειναι τοσο απελπιστικα στενη και σου γκρινιαζει οτι ποναει θα κανεις καλο σεξ; οταν ομως αποκτησεις κολπο δοκιμασε διαφορα μεγεθη και πες μου.
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 αμα ειναι τοσο απελπιστικα στενη και σου γκρινιαζει οτι ποναει θα κανεις καλο σεξ; οταν ομως αποκτησεις κολπο δοκιμασε διαφορα μεγεθη και πες μου. Εύα, θυμάσαι ότι βγάζω μωρά από εκεί μέσα ε. Καταλαβαίνεις ότι ακούω βερεσέ τα περί στενότητας.
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 αμα ειναι τοσο απελπιστικα στενη και σου γκρινιαζει ουρλιάζει οτι ποναει θα κανεις καλο σεξ.-
caution Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 αμα ειναι τοσο απελπιστικα στενη και σου γκρινιαζει οτι ποναει θα κανεις καλο σεξ; οταν ομως αποκτησεις κολπο δοκιμασε διαφορα μεγεθη και πες μου. Εδώ κάνεις λάθος υπόθεση... payback time - για την θειά μου!
evabb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εύα, θυμάσαι ότι βγάζω μωρά από εκεί μέσα ε. Καταλαβαίνεις ότι ακούω βερεσέ τα περί στενότητας. το θυμαμαι. αλλα η γκρινια και η διαθεση της καθε μιας κυμενονται.
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Γελάω με τα 2 παρα-αποπάνω. Εύα, τι σχέση έχει η γκρίνια; Παλάμες, σεντόνια, μαντήλια, τόσα πράγματα παίζουν. Τι κάθομαι και λέω τώρα, υδροχόοι.
Toufas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 in other news μολις μου ρθε email οτι στειλανε αυτο το tshirt:
Προτεινόμενες αναρτήσεις