Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

λες ε? :-(

παω να παρω τιποτα να φαω, και θα ρίξω μια ματια κι απο κει να δω τιμες.

Δημοσ.

όταν online το καλύτερο είναι 12 μη περιμένεις τίποτα από τους μαυραγορίτες της γειτονιάς :P

σε πιο φτηνή λύση και μεγαλύτερος χώρος είναι κάτι καγκελάκια που τα βιδώνεις πάνω στα κάγκελα σου και περνάς σχοινί μέσα τους

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή τι σημαίνει "δεν είναι optimized"?

Ότι ο developer δεν έδωσε σημασία στο αν θα τρέχει ικανοποιητικά το παιχνίδι στον υπολογιστή.

Δημοσ.

όταν online το καλύτερο είναι 12 μη περιμένεις τίποτα από τους μαυραγορίτες της γειτονιάς :P

σε πιο φτηνή λύση και μεγαλύτερος χώρος είναι κάτι καγκελάκια που τα βιδώνεις πάνω στα κάγκελα σου και περνάς σχοινί μέσα τους

λες ε? δεν βρηκα τωρα κατι, αλλα θα ψαξω λιγο ακομα τα ταπεινά μαγαζάκια, ποτέ δεν ξέρεις.

αυτο με τα καγκελα θα το κανω εν καιρώ (για τα σεντόνια ;ρ)

Λοιπον εντάξει παλιοκλέφτρα αφρικανή μου πουλησε στην Θεσσαλονίκη 20€ προιόν που εδώ μόλις βρηκα με 4 €

αισχος.

Δημοσ.

Ο ιατρός/ελεγκτής του ΙΚΑ ούτε καν με εξέτασε αλλά το πόρισμα του το έβγαλε (χάπια & πάγο). heh.

Η κανονική θεραπεία, όταν διπλώσεις απ τον πόνο και μετά.;ρ

Δημοσ.

xTNzZ.jpg

κάποια ρήξη εσωτερικά στο γόνατο (θαρρώ)

αφού είσαι ανάπηρος τα έχουμε ξαναπεί :P

με έχει πατήσει λεωφορείο, νταλίκα, τώρα τελευταία αγροτικό και έχω σκάσει ακόμα και πάνω σε βάρκα :P και δεν έχω κανένα κουσούρι

και με ένα τραβηγματάκι που σου κάνανε σακατεύτηκες :P

Δημοσ.

αφού είσαι ανάπηρος τα έχουμε ξαναπεί :P

με έχει πατήσει λεωφορείο, νταλίκα, τώρα τελευταία αγροτικό και έχω σκάσει ακόμα και πάνω σε βάρκα :P και δεν έχω κανένα κουσούρι

και με ένα τραβηγματάκι που σου κάνανε σακατεύτηκες :P

ρε μλκ έχω χαλαρές αρθρώσεις (και χονδροπάθεια), με το ελάχιστο (λάθος) τράβηγμα διαλύονται τα πάντα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...