apd453 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 άργησες. Δε πειράζει. Αηδιαστικές μεν, βγαλμένες από τη ζωή δε.
salliara Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εντωμεταξυ ειμαι τοσο εξυπνη που εβαλα μπουγαδα χωρις να εχω απλωστρα ή εστω πατέντα να απλώσω. Ναις.
-nick- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 salliara το καινουριο αβαταρ αντιστοιχει σε αλλαγη κομωσης IRL?
Toufas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Περιεργο Εσυ που μενεις πανω πώς τα βλεπεις? Οτι βρηκαν ευκαιρια να κλεψουν οι wannabe gangstas
salliara Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ναι αναγκαστικά κάγκελο τωρα. Ειναι και ακριβές οι ρημαδες οι απλωστρες. Πρακτικερ που είδα, πανω απο 15ρια. σώπα.΄ Νικ, οχι αλλα λόγω ζέστης έπιασα κοτσίδα
-nick- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Οτι βρηκαν ευκαιρια να κλεψουν οι wannabe gangstas Πολυ στενομυαλα το βλεπεις μαν, δες το θρεντ που ανοιξε, see the big picture
apd453 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Πολυ στενομυαλα το βλεπεις μαν, δες το θρεντ που ανοιξε, see the big picture Έτσι λέω και εγώ. Άκουσα ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο όταν ξεσπάνε εκδηλώσεις τέτοιου τύπου να διακόπτετε η πρόσβαση στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Δημοκρατικότατο ακούγεται.
Jonny Depp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Καλό μεσημέρι παιδιά . θα ήθελα να ρωτήσω γιατί μου κάνει σπασίματα το παιχνίδι "TEST DRIVE UNLIMITED 2" όταν τα βάζω όλα "very high" + 1920x1080 + 4xAA + enable vsync, με το παραπάνω σύστημα που έχω? Έχω επίσης windows 7 64 bit. επίσης το έχω εγκαταστήσει στο "C/program files (x86)" και όχι στο "C/program files" (σκέτο). Μηπως φταίει αυτό? Τι μπορεί να φταίει? Επίσης με ποιο πρόγραμμα βλέπω πόσα frames μου βγάζει το παιχνίδι? Επίσης δε έχω κατεβάσει το update του παιχνιδιού. Επίσης το έχω κατεβάσει σπασμένο απο τον "Θείο" Ας μου απαντήσει κάποιος βρε παιδιά ,κοντεύω να τρελαθώ ,πριν 3 μέρες το πήρα το σύστημα
athlios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ναι αναγκαστικά κάγκελο τωρα. Ειναι και ακριβές οι ρημαδες οι απλωστρες. Πρακτικερ που είδα, πανω απο 15ρια. σώπα.΄ Νικ, οχι αλλα λόγω ζέστης έπιασα κοτσίδα αθηνα εισαι ? πανε Leroy Merlin , ειχα παει μια στο 10αρακι νομιζω ,αλλιως ΙΚΕΑ καιολααλλαζουν.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Καλό μεσημέρι παιδιά . θα ήθελα να ρωτήσω γιατί μου κάνει σπασίματα το παιχνίδι "TEST DRIVE UNLIMITED 2" όταν τα βάζω όλα "very high" + 1920x1080 + 4xAA + enable vsync, με το παραπάνω σύστημα που έχω? Έχω επίσης windows 7 64 bit. επίσης το έχω εγκαταστήσει στο "C/program files (x86)" και όχι στο "C/program files" (σκέτο). Μηπως φταίει αυτό? Τι μπορεί να φταίει? Επίσης με ποιο πρόγραμμα βλέπω πόσα frames μου βγάζει το παιχνίδι? Επίσης δε έχω κατεβάσει το update του παιχνιδιού. Επίσης το έχω κατεβάσει σπασμένο απο τον "Θείο" Ας μου απαντήσει κάποιος βρε παιδιά ,κοντεύω να τρελαθώ ,πριν 3 μέρες το πήρα το σύστημα Το παιχνίδι δεν είναι optimized. Το PC μια χαρά είναι.
athlios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 ελα μετά απο ενάμιση μηνα καθυστερήσεων και παρακαλητού, ΟΥΦ αχ και νομιζα αλλα. αχ.
Jonny Depp Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Το παιχνίδι δεν είναι optimized. Το PC μια χαρά είναι. ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή τι σημαίνει "δεν είναι optimized"?
salliara Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 αθηνα εισαι ? πανε Leroy Merlin , ειχα παει μια στο 10αρακι νομιζω ,αλλιως ΙΚΕΑ καιολααλλαζουν. Τα αποφευγω αυτα τα μεγαλοπολυκαταστήματα γιατί με πιάνει παράκρουση και τα θελω ΟΛΑ. Ειναι ενα φτηνομάγαζο εδω παραδίπλα με απορυπαντικά και λοιπά, θα ρίξω μια ματιά να βρω κατι στο πεντάευρω. αλλιως με βλέπω για πατέντες με συρματοσχοινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις