gang Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 μάλιστα, μάλιστα... feedback: τα πουρακια κατεψυγμένα γαμάνε... τώρα ακούγετε ένα κρρρρααααααατς χρουμφ χρουμφ
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Προ ολίγου, φίλη με την οποία κατά παράδοση κάνουμε μαζί ταξίδια μου είπε "Πάμε Buenos Aires" και δεν έχω λεφτά. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο και πρωτοφανές. Έχω πάρει απόφαση να κόψω απ' όπου μπορώ. Ποιο είναι το φθηνότερο adsl internet; Ας είναι και 6άρι, δε δίνω μία.
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Προ ολίγου, φίλη με την οποία κατά παράδοση κάνουμε μαζί ταξίδια μου είπε "Πάμε Buenos Aires" και δεν έχω λεφτά. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο και πρωτοφανές. Έχω πάρει απόφαση να κόψω απ' όπου μπορώ. Ποιο είναι το φθηνότερο adsl internet; Ας είναι και 6άρι, δε δίνω μία. Του γείτονα, αλλα δε ξέρω πόσο σηκώνει η γραμμή του.
gang Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Προ ολίγου, φίλη με την οποία κατά παράδοση κάνουμε μαζί ταξίδια μου είπε "Πάμε Buenos Aires" και δεν έχω λεφτά. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο και πρωτοφανές. Έχω πάρει απόφαση να κόψω απ' όπου μπορώ. Ποιο είναι το φθηνότερο adsl internet; Ας είναι και 6άρι, δε δίνω μία. Δεν θα πάρεις αποζημείωση για το αμάξι??
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Του γείτονα, αλλα δε ξέρω πόσο σηκώνει η γραμμή του. Ο γείτονας συγχρονίζει πιο ψηλά από μένα, αλλά χάνεται στο ασύρματο. Δεν θα πάρεις αποζημίωση για το αμάξι?? Ναι, αλλά 1) κατά πάσα πιθανότητα τα λεφτά θα πάνε σε καινούριο και 2) ακόμα κι αν δεν πάνε, θα είναι one off. Μόλις ξοδεφτούν θα είμαι στην ίδια φάση. Η οποία φάση είναι μια χαρά σε terms συντήρησης, περισσεύουν λεφτά για μαλακίες, αλλά όχι για ταξίδια.
gang Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 understood Επίσης λέω να πάω να την πέσω για ύπνο. Οπότε τα λέμε αύριο. Καληνύχτεεεςς
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Προ ολίγου, φίλη με την οποία κατά παράδοση κάνουμε μαζί ταξίδια μου είπε "Πάμε Buenos Aires" και δεν έχω λεφτά. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο και πρωτοφανές. Έχω πάρει απόφαση να κόψω απ' όπου μπορώ. Ποιο είναι το φθηνότερο adsl internet; Ας είναι και 6άρι, δε δίνω μία. Ευκαιρία να κόψεις το τσιγάρο.
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Άμα προτίθεσαι να πέσεις σε 6αρα, χαλαρά του γείτονα. Αλλιώς, καλή cyta. Μπλιεε Καληνύχτα φίλτατε συνμιναριτζή..
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ευκαιρία να κόψεις το τσιγάρο. 60 ευρώ το μήνα στο νερό. Χμμμ.
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 60 ευρώ το μήνα στο νερό. Χμμμ. Πόσο θα πάει μήνυση για σωματικές βλάβες? (και προσωπικό το ενδιαφέρον, δεδομένης της τελευταίας φοράς που προσπάθησα να το κόψω)
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μπα, δεν έχω τέτοια θέματα. Δεν έχω προσπαθήσει να το κόψω ποτέ, αλλά κάποιες φορές που ξεχνιέμαι για μέρες, παλιότερα για μήνες, δεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις