YiN Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Eγώ πάντως ακούω πάλι αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=Lq9m2QT0R6M Και πίνω μπύρες. Νιώθω Αύγουστο βρε πούστη.
gang Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Eγώ πάντως ακούω πάλι αυτό: http://live24.gr/radio/bestradio και σκάει το αεράκι πάνω μου. Αχ τέζα λέμε...
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εγώ ακούω το γείτονα που έκλασε προ ολίγου, και ροχαλίζει ακάθεκτος. Εμπρός καλό μου ρήγμα.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Λοιπόν σήμερα που πήγα σούπερ μάρκετ ήταν απ'έξω κάτι γύφτοι και βγαίνοντας με τα ψώνια, κατευθυνόμενος προς τ'αμάξι, όπως ήταν φυσικό, με πήρε ένα γυφτάκι από πίσω και μου ζήταγε ψιλά. Όπως πάντα του έριξα κλάσιμο και το έστειλα από κει που ήρθε. Αφού ξεφόρτωσα τις σακούλες στο κάρο άρχισα να κυλάω το καρότσι προς τα κει που ήταν και τα υπόλοιπα παρκαρισμένα. Στη πορεία όμως κάτι με έπιασε και λέω δε γαμιέται, μισό ευρώ έχει μέσα θα το αφήσω στα γυφτάκια να το πάρουν. Αυτό που ήταν να ακολουθήσει ειλικρινά δε περίμενα να το δω. Με το που αφήνω το καρότσι μπροστά τους εκεί που καθόντουσαν, πέφτουν επί τόπου πάνω του, όλοι με τα μάτια καρφωμένα στο πενηντάλεπτο να παλεύουν να το τραβήξουν απ'τη σχισμή. Δε ξέρω αν το σκηνικό ήταν για γέλια ή για κλάματα, πάντως με έπιασε νευρικό. Κάθισα για λίγο στο αμάξι να δω πόση ώρα θα τους πάρει να καταλάβουν πως βγαίνει αλλά απογοητεύτηκα και έφυγα. Μετά που το σκεφτόμουν θυμήθηκα το πείραμα με τον χιμπατζή και το φιστίκι μέσα στο σωλήνα και συνειδητοποίησα πως τους ίδιους γύφτους βλέπω να κάθονται έξω απ'το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ εδώ και κάτι μήνες. Ο χιμπατζής έκανε 10 λεπτά να λύσει το πρόβλημα κι αυτοί τόσο καιρό δε μάθανε πως δουλεύει το σύστημα με τα καρότσια. (και δε ξέρω κι αν βγάλαν άκρη αφότου έφυγα)
salliara Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Αυτός ο Γιώργος που σκατά έχει χαθεί σήμερα? αστο ωρέ το παλικάρι να αυτώσει. θα είναι με την έτσι.
gang Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Γιατί τα ταλαιπωρείς ρε μαλάκα και εσύ? αστο ωρέ το παλικάρι να αυτώσει. θα είναι με την έτσι. από το στόμα σου και στου θεού το αυτί...
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ξεκίνησε για μηνυμα, αλλα το πήγε στο νεξτ λεβελ. Γράφει νουβέλα. Είπαμε πριν καλέ μου γκανγκ.
gang Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Είπαμε πριν καλέ μου γκανγκ. χίλια συγνώμη αλλά πριν είμασταν πολλοί και πέρασα στο ντούκου το μήνυμά σου... Είπαμε αργώ να σε πιάσω. βράδυ είναι είσαι και κάτι χιλιόμετρα μπροστά. τα ξέρεις τώρα.
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 χίλια συγνώμη αλλά πριν είμασταν πολλοί και πέρασα στο ντούκου το μήνυμά σου... Είπαμε αργώ να σε πιάσω. βράδυ είναι είσαι και κάτι χιλιόμετρα μπροστά. τα ξέρεις τώρα. Λίγο το φεγγάρι, λίγο το αεράκι, λίγο τα πουράκια, λίγο ο μετεωρισμός.. λοιπον καληνυχτα απο μενα! Καληνύχτα χέλι..
gang Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 λοιπον καληνυχτα απο μενα! νυχτεες Λίγο το φεγγάρι, λίγο το αεράκι, λίγο τα πουράκια, λίγο ο μετεωρισμός.. όλα μια σύνθεση περίεργη....
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 νυχτεες όλα μια σύνθεση περίεργη.... Βασικά, η περίεργη σύνθεση έφερε το μετεωρισμό, έτσι ξαφνικά, απόψε το βράδυ στη ζωή μου..
YiN Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Βασικά, η περίεργη σύνθεση έφερε το μετεωρισμό, έτσι ξαφνικά, απόψε το βράδυ στη ζωή μου.. Να το προσέξεις αυτό, εμένα μου την έχουν φέρει έτσι.
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Να το προσέξεις αυτό, εμένα μου την έχουν φέρει έτσι. Προσέξεις δε προσέξεις, ο πατέρας οργανισμός, κάπου θα σκαλώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις