Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Απ' το να είναι η δουλειά του απ' την κοπέλα του.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Άμα από το χώρο της δουλειάς βρω μια καλή, να μην της την πέσω; Δεν είναι από την δουλειά, απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί να υποτιμάται αυτό
slipknot Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλά πόσο χαμηλή κοινωνική ζωή πρέπει να έχεις για να ψάχνεις γκόμενο απο τη δουλειά σου... Εκτός κι αν είσαι νεκροθάφτης, δεν πιστεύω πως υπάρχει πρόβλημα.
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 α, οκ... λοιπόν γιατί πολύ απλά είναι κακή ιδέα!!ΚΑΚΗ! Και τί κάνεις όταν τσακώνεστε; Αν τα χαλάσετε; Αν δεν θες να τη ξαναδεις μπροστά σου ποτέ; Εχεις φάει πακετο!!
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 α, οκ... λοιπόν γιατί πολύ απλά είναι κακή ιδέα!!ΚΑΚΗ! Και τί κάνεις όταν τσακώνεστε; Αν τα χαλάσετε; Αν δεν θες να τη ξαναδεις μπροστά σου ποτέ; Εχεις φάει πακετο!! Α, τώρα κατάλαβα το σκεπτικό. Εντάξει όπως θέλει ο καθένας αλλά εγώ λέω ότι η κακή ιδέα είναι να σκέφτεσαι έτσι Εκτός κι αν είσαι νεκροθάφτης, δεν πιστεύω πως υπάρχει πρόβλημα. κρύβελόγια
black_widow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 α, οκ... λοιπόν γιατί πολύ απλά είναι κακή ιδέα!!ΚΑΚΗ! Και τί κάνεις όταν τσακώνεστε; Αν τα χαλάσετε; Αν δεν θες να τη ξαναδεις μπροστά σου ποτέ; Εχεις φάει πακετο!! Όχι βρε ήταν σύμβαση ορισμένου έτσι και αλλιώς όποτε δεν έπαιζε τέτοιο πρόβλημα , ούτε είχα μπει σε τριπάκι να τη σχολιάσω ποτέ ( γιατί το να βρεις κάποιον από δουλειά παροδική δεν το απορρίπτω και δεν είναι και δουλειά μου να ασχολούμαι με το τι κάνουν οι άλλοι ) ενώ δεν το ήξερε κανείς άλλος , τους είχα δει τυχαία σε κάποιο στενό πριν από τη δουλειά , πήγαινα να πάρω καφέ. Ε μετά πληροφόρησα κάποια παιδιά από τη δουλειά αλλά σε φάση συζήτησης για το πόσα ζευγάρια έχουμε στη δουλειά. Εκείνη το προκάλεσε ( το είπε και δυνατά , μη τύχει και δεν ακούσω ).
black_widow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 μπεκατε να ακουσετε μουσικη ρε. Μπήκα λίγο αλλά πάω νάνι τώρα Καλα της έκανες Ε μα καλή καλή αλλά μη το ξεφτιλίσουμε.
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 τί ωραία που στο μόνο δωμάτιο που δεν έχουμε aircondition είναι το δωμάτιο που έχουμε το pc.....έχω λαλήσει λέμε...
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 οχι ρε που πάτε όλοι... πού θα τριγυρνάω εγώ σαν την άδικη κατάρα;;; :cry:
panosno1com Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ακομα και τα βαμπιρ πηγαινουνε για υπνο τετοια ωρα!
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 μα γιατί καθίστε που θα βρείτε χειρότερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις