YiN Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 μα και εσύ απαντάς σε ποστ μετά από 10 λεπτά χωρίς quotte??/?????? αμαναειναιδυνατον.. ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ ΛΕΜΕ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΤΕΕΕΕΡΜΑ Σιγά ρε, πήδα και λίγο.
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Καλέ χαλασμένη δεν είσαι; Δε μπαίρνω 'γω παρθένες, να το ξέρεις. Αν είσαι με τη βούλα γκεϊ, καλο είναι. Ώπα, έχω πιει, αυτό σ'εμένα πήγαινε; Περιμένει ο κόκορας ντε, περιμένει τη θυσία. Εσύ μη μιλάς και βγάλω τις μπομπές σου στη φόρα.
gang Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Έλεγα να διαβάσω απόψε, αλλά δε γαμιέται. Συνεχίστε παρακαλώ.. Από τώρα ρε μινάρα??? Σιγά ρε, πήδα και λίγο. φτιάχνομαι σε λέω φτιάχνομαιιιιι
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ρε, τα βαριέμαι τα κουοτ ρε. Περιμένω η αντίληψη του απέναντι να πιάσει την απάντηση. Το ξέρω, ζητάω πολλα.
gang Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ρε, τα βαριέμαι τα κουοτ ρε. Περιμένω η αντίληψη του απέναντι να πιάσει την απάντηση. Το ξέρω, ζητάω πολλα. τέτοια ώρα και που σου απαντάμε, πάλι καλά να λες...
-nick- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Και ας πούμε αφού σου φαίνεται για τον που γιατί εξακολουθείς και γράφεις ξερω'γω κι έτσι ας πουμε δηλαδή τώρα; Συναισθηματικοι λογοι , ειναι account δεκαετιας δεν μου παει η καρδια να μαραζωσει
YiN Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Φτάνουμε τον ορισμό του "ο καθένας με την καύλα του". Σε λίγο στις οθόνες σας.
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Αμα θες, μην απαντάς. Στο διακονιάρη θα σε πάω ραντεβού.
YiN Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Γαμώ. Αλλά δώσε λίγο χρόνο να προετοιμαστώ ψυχολογικά. Αν μιλάς σ'εμένα. Εντιτ: Επίσης παίζει πάντα το σενάριο της υπογραφής μου, να ξέρεις.
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Γαμώ. Αλλά δώσε λίγο χρόνο να προετοιμαστώ ψυχολογικά. Αν μιλάς σ'εμένα. Όποιον πάρει ο χάρος. Εσύ, εγώ, ο διακονιάρης, και μια πετσέτα.
gang Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Γαμώ. Αλλά δώσε λίγο χρόνο να προετοιμαστώ ψυχολογικά. Αν μιλάς σ'εμένα. δεν λέει εσένα. Αμα θες, μην απαντάς. Στο διακονιάρη θα σε πάω ραντεβού. μα μην το πέρνεις στραβά. Δεν το είπα με την ένοια ότι και καλά "χάρη σου κάνω". Όχι δεν είμαι τέτοιος είμαι οκ παιδί. Απλά είπαμε. είσαι χιλιόμετρα μπροστά. και στο διακονιάρη αν θες, περνάω σε πέρνω και πάμε για καφέ.
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Επίσης παίζει πάντα το σενάριο της υπογραφής μου, να ξέρεις. Ας έχει. Εγώ έχω χοτ ταμπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις