EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ξεκίνησε για μηνυμα, αλλα το πήγε στο νεξτ λεβελ. Γράφει νουβέλα.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Επίσης μπορεί να συνουσιάστηκε ο Δίας αλλά κατάφερα να φάω αυτό το γαμάτο γλυκό στην κουκουβάγια χτες
pavlinda Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Επίσης μπορεί να συνουσιάστηκε ο Δίας αλλά κατάφερα να φάω αυτό το γαμάτο γλυκό στην κουκουβάγια χτες ωπα! τι εχουμε εδω?
Sellers Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Επίσης μπορεί να συνουσιάστηκε ο Δίας αλλά κατάφερα να φάω αυτό το γαμάτο γλυκό στην κουκουβάγια χτες Ντάξει ωραίο και το γλυκό, αλλά αυτό το ποτήρι με το νερό πίσω, με την κατάλληλη θολωμάρα είναι όλα τα λεφτά. Έχω την εντύπωση ότι διψάω.
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Επίσης μπορεί να συνουσιάστηκε ο Δίας αλλά κατάφερα να φάω αυτό το γαμάτο γλυκό στην κουκουβάγια χτες Στους γοφούς να σου κάτσει. 3 φορές την εικοσαετία με πιάνουν λιγούρες για γλυκομπλιαχ, απόψε μου το πέταξες στη μούρη. well played.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 ωπα! τι εχουμε εδω? Να πας στην κουκουβάγια @ Χανιά και να ζητήσεις μια Ερασμία. Στους γοφούς να σου κάτσει. 3 φορές την εικοσαετία με πιάνουν λιγούρες για γλυκομπλιαχ, απόψε μου το πέταξες στη μούρη. well played. Once on your lips, forever on your hips (κάτσε να γίνει καλά το γόνατο και θα συνεχίσω ακάθεκτα το gym) Και εδώ πέρσι με άλλη παρέα που σκίσαμε ρεκόρ
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Να πας στην κουκουβάγια @ Χανιά και να ζητήσεις μια Ερασμία. Once in One moment on the lips always in forever on your hips (κάτσε να γίνει καλά το γόνατο και θα συνεχίσω ακάθεκτα το gym)
gang Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ωρέ παιδάκι μου τί όργια γίνονται πάνω εκεί στο γλυκό? ομπό και έχει τελειώσει το παγωτό... κάτι. Κααάτι πρέπει να βρω να φάω εγώ τώρα.
Impious Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ωρέ παιδάκι μου τί όργια γίνονται πάνω εκεί στο γλυκό? ομπό και έχει τελειώσει το παγωτό... κάτι. Κααάτι πρέπει να βρω να φάω εγώ τώρα. εχω παγωτο στο ψηγειο, και το ειχα ξεχασει
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ωρέ παιδάκι μου τί όργια γίνονται πάνω εκεί στο γλυκό? ομπό και έχει τελειώσει το παγωτό... κάτι. Κααάτι πρέπει να βρω να φάω εγώ τώρα. Κουρκούτι.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Επίσης μπορεί να συνουσιάστηκε ο Δίας αλλά κατάφερα να φάω αυτό το γαμάτο γλυκό στην κουκουβάγια χτες Και εδώ πέρσι με άλλη παρέα που σκίσαμε ρεκόρ ΩΩΩΩΠΩ ΠΑΝΑΊΑΜ καπς
gang Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Φιλιππεεεεεεεεεεεεεεεεε έεεεεελα μουυυ εχω παγωτο στο ψηγειο, και το ειχα ξεχασει μπράβο ρε μλκα και εγώ το είχα ξεχάσει. Φύλατα για αύριο. Μεθαύριο θα μας φιλέψει ο παππούς Κουρκούτι. ωρέ παιδάκι μου...
EstellePr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 έεεεεελα μουυυ Πόσο καταυλακιώτικο. Gotta love it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις