Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Σας είπα πόσο γαμάει το 2011 έως τώρα?
athlios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ελα ρε μπακουρε, ρωτα και τον φυσιξ ναουμ... Περαστικα. βεβαια δε βλεπω γυψο.Μπορουσες και καλυτερα.
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Τα αστεία είναι το αλάτι της ζωής. Όχι, το σεξ. Όχι, η ποικιλία. Όχι, χεσ'το. εδώ και κάνα χρόνο γράφω κάποια αστεία που σκέφτομαι στο fb. και είναι 2 τα θέματα: a: ώρες ώρες νιώθω ότι δεν έχω έμπνευση b: και το χειρότερο ότι όταν έχω, δεν βλέπω αναγνώριση από τους άλλους, όχι όσο θα ήθελα, ενώ κάτι ηλίθια status "καλημέρα παιδιά" περνούν πιο πολύ feedback γάμο τα λιγούρια (και αρσενικά και θηλυκά mind you) Ναι θα μου πεις, μην το παίρνεις σοβαρά χαλάρωσε κλπ. Για αυτό και δεν έχω σταματήσει ακόμα/δεν έχω χώσει παναγίες
EstellePr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 εδώ και κάνα χρόνο γράφω κάποια αστεία που σκέφτομαι στο fb. και είναι 2 τα θέματα: a: ώρες ώρες νιώθω ότι δεν έχω έμπνευση b: και το χειρότερο ότι όταν έχω, δεν βλέπω αναγνώριση από τους άλλους, όχι όσο θα ήθελα, ενώ κάτι ηλίθια status "καλημέρα παιδιά" περνούν πιο πολύ feedback γάμο τα λιγούρια (και αρσενικά και θηλυκά mind you) Ναι θα μου πεις, μην το παίρνεις σοβαρά χαλάρωσε κλπ. Για αυτό και δεν έχω σταματήσει ακόμα/δεν έχω χώσει παναγίες Εκτιμώ τα καλά αστεία, μόνο που δεν εκτιμώ το facebook τόσο για να δημιουργήσω ένα, να σε θαυμάζω. Το χιούμορ δεν κόβεται, τουλάχιστον εγώ ΔΕΝ. Άμα το κόψεις κι αυτό, τι θα λες στο κρεβάτι.
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εγώ είχα μια χρονική περίοδο, αν δεν κάνω λάθος στην εξεταστική, που με είχε φάει η μαλακία και μου ερχόντουσαν τρελές εμπνεύσεις... Ήμουν περίφανος για το εγώ μου
Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ελα ρε μπακουρε, ρωτα και τον φυσιξ ναουμ... Περαστικα. τι έπαθε δαύτος? ήμουν 5ημέρες Κρήτη και νο ντατα νο παρτυ. βεβαια δε βλεπω γυψο.Μπορουσες και καλυτερα. άνετα. ρήξη μηνίσκου ή κάτι παρόμοιο, θα δείξει η νεκροψία. αλλά ο μαλάκας ήθελα κολύμβηση σε κυματώδες θάλασσα με ιστορικό χονδροπάθειας + χαλαρών αρθρώσεων. φάτην τώρα πάλι! Τουλάχιστον να ξεκινήσω σε λίγο καιρό πάλι το gym μπας και στρώσει η κατάσταση. (Τον Ιανουάριο έπαθα παρόμοιο στο αριστερό γόνατο ύστερα από 6 ημέρες άπειρου περπατήματος στο Λονδίνο, Πάσχα με τρακάρουν, μετά ανακαλύπτω νέα προβλήματα υγείας ύστερα από annual checkup, τώρα αυτό και έχουμε ακόμα 4 μήνες να τελειώσει το 2011... )
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 τι έπαθε δαύτος? ήμουν 5ημέρες Κρήτη και νο ντατα νο παρτυ. άνετα. ρήξη μηνίσκου ή κάτι παρόμοιο, θα δείξει η νεκροψία. αλλά ο μαλάκας ήθελα κολύμβηση σε κυματώδες θάλασσα με ιστορικό χονδροπάθειας + χαλαρών αρθρώσεων. φάτην τώρα πάλι! (Τον Ιανουάριο έπαθα παρόμοιο στο αριστερό γόνατο ύστερα από 6 ημέρες άπειρου περπατήματος στο Λονδίνο, Πάσχα με τρακάρουν, μετά ανακαλύπτω νέα προβλήματα υγείας ύστερα από annual checkup, τώρα αυτό και έχουμε ακόμα 4 μήνες να τελειώσει το 2011... ) αν εξερέσεις τα προβλήματα υγείας, έχω πάθει ότι και εσύ και πολλά ακόμα.
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εκτιμώ τα καλά αστεία, μόνο που δεν εκτιμώ το facebook τόσο για να δημιουργήσω ένα, να σε θαυμάζω. Το χιούμορ δεν κόβεται, τουλάχιστον εγώ ΔΕΝ. Άμα το κόψεις κι αυτό, τι θα λες στο κρεβάτι. Δεν κοβεται ναι, απλα με ενοχλει το να κανω εστω το 5% απο τα ατομα στην friend list μου να χαμογελασουν και εγω να εχο λιγο εως καθολου feedback. Τεσπα υπαρξιακα ειναι, την προηγουμενη βδομαδα ειχα τα της σχεσης/μοναξιας, τωρα εχω το hobby μου, σε λιγο θα ερθω παλι στα οκ μου.
EstellePr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Να σε μάθω να φτιάχνεις χοντρομπίγουλη, λέω γω τώρα.
status Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Να σε μάθω να φτιάχνεις χοντρομπίγουλη, λέω γω τώρα. Πλιγούρι;
EstellePr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Όχι ρε. Αν και είναι σούπερ γευστικό, και το προτιμώ γλυκό από αλμυρό. Η χοντρομπίγουλη είναι ουσιαστικά μακαρόνια μπλουμ κόκκινα, με κάποιες παραλλαγές από τη βασική συνταγή που κυκλοφορεί στα πέριξ.
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Χοντρος φιδες λεει το νετ. Αυτο δεν το λενε και "μακαρονι" στην ελλαδα? Απο ποια περιοχη ειναι αυτο εστελλαπρρρρρρρ
EstellePr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Τη χοντρομπίγουλη τη φτιάχνουν στην Πάτρα. Αλλα με σελινα, μαιντανα, πατάτες, καροτα και κρομμυδια (Όλα ολόκληρα ) μέσα. Και Όχι με φιδε, αλλα με μακαρονι λεπτο. Μη ζητάς νούμερο, είμαι ταράτσα.
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Όχι ρε. Αν και είναι σούπερ γευστικό, και το προτιμώ γλυκό από αλμυρό. Η χοντρομπίγουλη είναι ουσιαστικά μακαρόνια μπλουμ κόκκινα, με κάποιες παραλλαγές από τη βασική συνταγή που κυκλοφορεί στα πέριξ. Πο ρε παιδάκι μου, δεν την μπορώ.... τουφ, μάλλον από κάπου απ' εδώ χάμου κατ' απ΄τα αβλάκι έρχετε το πράμα Τη χοντρομπίγουλη τη φτιάχνουν στην Πάτρα. Αλλα με σελινα, μαιντανα, πατάτες, καροτα και κρομμυδια (Όλα ολόκληρα ) μέσα. Και Όχι με φιδε, αλλα με μακαρονι λεπτο. Μη ζητάς νούμερο, είμαι ταράτσα. μυρωδικά μπορεί, αλλά πατάτες και καρότα δεν έχει χώσει η μάνα μου ποτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις