YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τι εχεις παθει σημερα? Ουτε καν τα βασικα ? Αλλο μεταλ φορουμ αλλα "ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛ". Το λεει ξεκαθαρα και στο Music discussion Metal and Non-Metal Γενικά αν μπω σε φόρουμ κλασικής μουσικής θα περιμένω να είναι πολλοί εκεί μέσα που θα ακούνε μόνο κλασική. Τα βασικά δηλαδή.
RedPanda Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Desensitized to everything. What became of subtlety?
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Desensitized to everything. What became of subtlety? Boredom's not a burden everyone should bear.
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Γενικά αν μπω σε φόρουμ κλασικής μουσικής θα περιμένω να είναι πολλοί εκεί μέσα που θα ακούνε μόνο κλασική. Τα βασικά δηλαδή. Θεατρο του παραλογου Αν μπεις σε φορουμ Χ μουσικης σαφως περιμενεις να ακουνε ολοι την Χ μουσικη αλλα οχι ΜΟΝΟ αυτη Στο ER αρκετοι ακουνε και αλλα περαν μεταλ κ πανκ και ροκ, αλλα υπαρχει μια μεριδα που ακουνε ΜΟΝΟ μεταλ οι οποιοι - newsflash- ειναι για τον πουτσο και αναρωτιουνται "πως γινεται ενα αψυχο μηχανημα να βγαζει μουσικη με συναισθημα"
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Υπάρχουν και άνθρωποι που ακούνε πολύ συγκεκριμένη μουσική. Θα τους βρεις στα αντιστοιχα φόρα. Κατατά, γούστα.
black_widow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 τώρα τελευταια όπου πάω , γκομενες απο 15-25κατι περίπου μου χαμογελανε , με κοιταζουν πολυ και ειναι υπερβολικά εχμμ.. φιλικές.. περιεργο .. και δεν εχω αλλάξει κάτι επάνω μου (εκτος απο κάτι piercing , το μαλί μου και το γυμναστίριο κάθε μέρα) που δεν τα θεορώ οικανα για τέτοια αλλαγή αντυμετωπισης. Τι να πω , ολα για την μόστρα.. ΑΠΟΓΩΗΤΕΥΣΗ.. μπορεί βέβαια και να ειναι η ιδεα μου και να ειμαι φαντασιόπλικτος , τι να πω .. Μήπως είναι γειτόνισσες και ακούσανε τη τσόντα και νομίζανε ότι είσαι εσύ ; Εμένα αν με κοιτάνε πιο πολλά άτομα από ότι συνήθως ( που με κοιτάνε πολλά άτομα έτσι και αλλιώς όχι να το παινευτούμε ) αρχίζω και σκέφτομαι " Μήπως ξέχασα κάτι να βάλω ; " , " Μήπως φοράω αταίριαστα παπούτσια ; " , " Μήπως κάτι δεν έχω κουμπώσει ; " κ.λ.π.
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μήπως είναι γειτόνισσες και ακούσανε τη τσόντα και νομίζανε ότι είσαι εσύ ; Εμένα αν με κοιτάνε πιο πολλά άτομα από ότι συνήθως ( που με κοιτάνε πολλά άτομα έτσι και αλλιώς όχι να το παινευτούμε ) αρχίζω και σκέφτομαι " Μήπως ξέχασα κάτι να βάλω ; " , " Μήπως φοράω αταίριαστα παπούτσια ; " , " Μήπως κάτι δεν έχω κουμπώσει ; " κ.λ.π. Υπαρχει περιπτωση δηλαδη να ξεχασες να βαλεις τη μπλουζα σου ξερω γω?
gang Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Το πιθανότερο να σε κοιτάζουν γιατί περπατάς πολύ αγχωμένη.. φαίνεται πολύ
black_widow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Υπαρχει περιπτωση δηλαδη να ξεχασες να βαλεις τη μπλουζα σου ξερω γω? Χαχα όχι βρε , απλά βλέπω τέτοια αγχωτικά όνειρα στον ύπνο μου και μου έχει δημιουργηθεί τραύμα Επίσης έχω τραύμα από μία δουλειά πριν δύο χρόνια όπου μία μέρα ξυπνώντας τελευταία στιγμή δεν πολυσκέφτηκα τι θα βάλω , είχε και καύσωνα και έβαλα ένα όπως αποδείχτηκε πολύ κοντό ολόσωμο ( δεν ήταν φόρμα κατέληγε σε σορτσάκι κάτω , έχω κολλήσει τώρα και δεν μπορώ να βρω τη λέξη ) και στη δουλειά άντρες - γυναίκες με κοίταγαν. Ένας μου την είπε " Θα πας παραλία μετά και ετοιμάστηκες από τώρα ; ". Μετά χώθηκα πίσω από το γραφείο μου και τον Η/Υ να μη με βλέπουν και δεν κυκλοφορούσα στο διάδρομο μέχρι που με λυπήθηκε ο προιστάμενος και μου έδωσε τις εξωτερικές δουλειές της εβδομάδας να τις κάνω εκείνη τη μέρα. Μετά όταν σχόλαγα άκουγα μία καρακάξα από άλλο γραφείο να λέει " Τι το έβαλε αυτό , για να μαυρίσει ; ". Πήγα να της πω " δεν κοιτάς τα χάλια σου που καλά καλά δεν ήρθες έπιασες και γκόμενο και μας το παίζεις σεμνή " αλλά συγκρατήθηκα Το πιθανότερο να σε κοιτάζουν γιατί περπατάς πολύ αγχωμένη.. φαίνεται πολύ Μπα δεν περπατάώ αγχωμένη απλά περπατάω γρήγορα γιατί έχω μεγάλο βηματισμό γενικά , δεν πάω σαν κότα.
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μήπως είναι γειτόνισσες και ακούσανε τη τσόντα και νομίζανε ότι είσαι εσύ ; Εμένα αν με κοιτάνε πιο πολλά άτομα από ότι συνήθως ( που με κοιτάνε πολλά άτομα έτσι και αλλιώς όχι να το παινευτούμε ) αρχίζω και σκέφτομαι " Μήπως ξέχασα κάτι να βάλω ; " , " Μήπως φοράω αταίριαστα παπούτσια ; " , " Μήπως κάτι δεν έχω κουμπώσει ; " κ.λ.π. ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΔΑΩ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΓΚΗΞΕΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
insomniaK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Το δίδαγμα είναι πιάστε γκόμενο έναν, όταν αφήνετε έστω και φρούδες ελπίδες, καταλήγετε άνεργη.
black_widow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Το δίδαγμα είναι πιάστε γκόμενο έναν, όταν αφήνετε έστω και φρούδες ελπίδες, καταλήγετε άνεργη. Αυτό το συμπέρασμα από που κατέληξε ; Υ.Γ. Πρακτική άσκηση ήταν και αυτή άνεργη έμεινε μόλις έληξε η σύμβαση , τσάμπα κόπος ...
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλά πόσο χαμηλή κοινωνική ζωή πρέπει να έχεις για να ψάχνεις γκόμενο απο τη δουλειά σου...Ηταν χάλια τα άτομα;
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλά πόσο χαμηλή κοινωνική ζωή πρέπει να έχεις για να ψάχνεις γκόμενο απο τη δουλειά σου Αδυνατώ να εντοπίσω το πρόβλημα
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 γκουχ..κμ..εχ...η κοπέλα σου είναι απο τη δουλειά σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις