athlios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Οπως εχω πει πριν καιρο, δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο στον πλανητη απο το να πατησεις καπου βρεγμενα με καλτσα Βγαινεις μπαλκονι να παρεις κατι και το γαμημενο σωληνακι απο το αρκουδισιο τα χει κανει σκατα,δε φορας παντοφλα παρολο που ειναι μπαλκονι γιατι εισαι γαματος, δε κοιτας καιποτε το πατωμα και νιωθεις το ΣΛΑΤΣ.
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Βγαινεις μπαλκονι να παρεις κατι και το γαμημενο σωληνακι απο το αρκουδισιο τα χει κανει σκατα,δε φορας παντοφλα παρολο που ειναι μπαλκονι γιατι εισαι γαματος, δε κοιτας καιποτε το πατωμα και νιωθεις το ΣΛΑΤΣ. Ρώτα και τον Λούσι που μετα το κλιετς το σλατς του φαινεται παράδεισος.
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ^δικαιολόγησε. E αφου εγραψα ενα παλιο μου αστειο, γιατι να μην γραψω ακομα ενα?
athlios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Άμα δώσει η μίζα, τι είναι να πιάσεις 120; ετσι ειναι , αμα εισαι σουπερκαρ.
pappous_soulis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 LEGO Η ΝΕΡΟ? ψηφιστε. Έχω πατήσει κι απ'τα δυο. Προτιμώ Lego.
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μετα παμε στην επομενη μεγαλη απειλη... Μικρο πετραδακι μεσα στο παπουτσι που οσο και να το κουνας δεν βγαινει στο νουμερο 3 αλλα στο νουμερο 2: ΑΜΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ (bonus points αν ειναι αμμος με καλτσα, god tier αν ειναι βρεγμενη η καλτσα)
salliara Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Toufa προσοχή, αυτο με το πετραδάκι θα το έχεις και στα birkenstock. Δεν βγαινει με τιποτε το ρημάδι.πρεπει να βγαλεις την παντοφλα και να την κουνησεις με το ποδι σαν καθυστερημενο
athlios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ο μακρυμαλλης με το γυναικειο νικνειμ που πηγε?
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Πάει να καθαρίσει το σκατό από την κάλτσα... παντοφλα ιζ καμινγκ. ναι από την μάνα. γάμησέτα. το παίζω ηλεκτρολόγος ξερωγω...
athlios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ναι από την μάνα. γάμησέτα. το παίζω ηλεκτρολόγος ξερωγω... Φιλιππεεεεεεεε , γιατι δεν εχουμε ρευμα??? -δε ξερω μαμα, δε πειραξα τιποτα. -θα σε σκοτωσωωωω
Προτεινόμενες αναρτήσεις