Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω θεμα για μια μαλακια που θελω να ρωτησω , γραφω δω την πιπα μου και οποιος θελει απανταει.

Δεδομενου οτι τελειωνεις καποια σχολη στην Ελλαδα σημερα και ψαχνεσαι να βρεις δουλεια ακομα και για πακετας.

*Ας πουμε οτι εχεις την δυνατοτητα να περασεις σε οποιαδηποτε σχολη σε ελληνικο πανεπιστημιο και μολις την τελειωσεις, εχεις καποια χρηματα μαζεμενα να φυγεις εξω για μεταπτυχιακο και ευρεση εργασιας. Ποια σχολη θα διαλεγες[δε μιλαω για ονειρα,γουστα κλπ] και σε ποια χωρα/πολη θα πηγαινες. νταξει το διατυπωσα γιατομπουτσο τελειως αλλα εχω φαει μακαρονια με κιμα, δε μπορουσα να κανω κατι καλυτερο. :mrgreen:

Δημοσ.

Οπως εχω πει πριν καιρο, δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο στον πλανητη απο το να πατησεις καπου βρεγμενα με καλτσα

Δημοσ.

υπαρχει.

εχω πατησει χλωρινη που εριξε το βουρλο η συγκατοικος με τις καλες μου μωβ καλτσες :mad:

Δημοσ.

Οπως εχω πει πριν καιρο, δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο στον πλανητη απο το να πατησεις καπου βρεγμενα με καλτσα

Να σε γαμήσουν απ΄ τον κώλο.

Δημοσ.

ή βγάλε έκζεμα στο πόδι απο την χλωρίνη, που αρχικά νομισες οτι ειναι νερο.

Ωσπου η κάλτσα εγινε ροζ.

yieah

Δημοσ.

Iσχυεί. Τσατίζομαι αφάνταστα.

Δημοσ.

Τι σε ποια χώρα θα πήγαινες, τι γλώσσες μιλάς;

E ξερω γω , ας πουμε οτι ξερεις αγγλικα καλα και μιλας γερμανικα [ γιατι τα γαλλικα μπλιε ]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...