Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Περιμενε γιατι σας μπερδευω, εσυ εισαι που πηρες τα μακ ? ή το βαλιτσακι απο το αμαζον.

Αυτη η προσβολη ξεπληρώνεται με αιμα. Σε καλω σε μονομαχια με σπαθι, αυριο το πρωι στις 06:00 στην Αριστοτελους.

Δημοσ.

για δειξε κανενα.

για την περιπτωση μας, το Romeo.

αγαπητό, βολικό, όμορφο, και φοριέται σε πολλές περιστάσεις.

Κρις, τα ορειβατικά να περιμένουν. Ετσι ξηλώθηκα κι έμεινα χωρίς φορεματάκια για φέτος :P

Δημοσ.

Chris, έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου μια και ψάχνεις για παπούτσια, πως στη saliara αρέσουν τα crocs. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δημοσ.

Κρις, τα ορειβατικά να περιμένουν. Ετσι ξηλώθηκα κι έμεινα χωρίς φορεματάκια για φέτος :P

Ειμαι σίγουρος ότι φορώντας μονο τα ορειβατικά σου είσαι ομορφότερο θεαμα :-D

Chris, έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου μια και ψάχνεις για παπούτσια, πως στη saliara αρέσουν τα crocs. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Σωστος! Το είχα ξεχάσει τελειως!

Δημοσ.

ΙΕΡΟΣΥΛΕ ΨΕΥΤΗ.

ποτέ δεν είπα οτι μου αρέσουν. δυστυχώς στο πατημα φερνουν οργασμό ομως. μονο σε αυτο ρισπεκτ.

για τα καμπερ παντως δεν δεχομαι κουβεντα.

Δημοσ.

Αυτη η προσβολη ξεπληρώνεται με αιμα. Σε καλω σε μονομαχια με σπαθι, αυριο το πρωι στις 06:00 στην Αριστοτελους.

Tι? Δε πετυχα κανενα απτα 2?

για την περιπτωση μας, το Romeo.

αγαπητό, βολικό, όμορφο, και φοριέται σε πολλές περιστάσεις.

Σιριουσλι?

και δε παω με αυτο στο γαμο καλυτερα http://www.camper.com/en/eshop/producto.xhtml?option=18559-003

Δημοσ.

ειδικα αν εχεις 3 supervisors αντι για 1 που εχει συνηθως ο κοσμος μια χαρα ξεκωλιασμα ειναι.

στην ελλαδα οσοι ειναι πανω απο εσενα ειναι αφεντικα

Η εμπειρία σας σε μια μόνο δουλειά ή πρακτική προφανώς αρκεί έτσι;

στανταρ αποδοση

Όσο για τη συστατική επιστολή δε ξέρω επίσης κανέναν που να ζήτησε και να μη του δώσανε όπως επίσης δε ξέρω και κανένα εργοδότη που έλαβε σοβαρά υπόψιν του μια συστατική επιστολή από πρακτική άσκηση.

ακριβως

αλλα ετσι και αλλιως στην ελλαδα πηγαινεις μιλητος

Δημοσ.

Με πεισατε να μην παω στο γαμο, απο βδομαδα που θα γυρισω από το καμπινγκ θα ανοιξω θεμα να ψαχνουμε τι δικαιολογία θα βρω! :P

Δημοσ.

Έστω, πρέπει όμως να καταστραφούν μαζικά αν θέλουμε να αφήσουμε στις μελλοντικές γενιές αποδείξεις ύπαρξης αισθητικής και προόδου στις μέρες μας. Τι διαφορά μπορεί να έχουν με τα κοινά σαμπό δηλαδή; Θα μου πεις, άμα θες να βγεις έξω και να έχεις την τόσο άνετη αίσθηση πως πατάς πάνω σε ζελέ, θα φορέσεις σαμπό; Έχεις δίκιο θα πω. ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΑ CROCS;

Το camper που προτείνεις είναι αξιόλογο, έχει και ένα νεανικό κόψιμο στυλ vans. Και γενικά ο κατάλογος είναι οκ. Αλλά έχει και κάτι μοκασίνια που δεν θα φόραγε ούτε ο Tony Montana.

Δημοσ.

Με πεισατε να μην παω στο γαμο, απο βδομαδα που θα γυρισω από το καμπινγκ θα ανοιξω θεμα να ψαχνουμε τι δικαιολογία θα βρω! :P

βρήκα μια δικαιολογία...

"δε ήθελα να ερθω!" :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...