Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην σε δω με αυτο το παπουτσι και λινο απο πανω, σε φαγα κακομοιρη μου.

:-D Πλακα κανω.. Αλλά ειναι πρόβλημα το ντύσιμο σε τετοιες εκδηλώσεις. Κοιταξα σε Φωκα και ενα αλλο και οι πωλητες ηταν κολλημένοι στο κοστουμι γραβατα ή παντελόνι - πουκάμισο, καμια πρωτοτυπία.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Κλαιω, και φορα και ενα τρολφεϊς.

οτι χειροτερο να "εχεις" να πας σε γαμο και να σκεφτεσαι τι και πως θα βαλεις και μπλαμπλα τιθαπουνοιαλλοι αμα παω χωρις κουστουμι και λοιπες πιπες.

Δημοσ.

όπως τα λέει ο άθλιος.

Γενικά πάνε σε μαγαζί πες τους να σου δείξουν τι παίζει από λινά. Διαλέγεις χρώμα σχέδιο που γουστάρεις, και μετά λες στο γκομενέτο-πωλήτρια, "βρες μου και ένα παντελονάκι να με κάνεις σένιο". Παπούτσια ζώνη μετά θα έρθουν ποιο εύκολα.

Δημοσ.

:-D Πλακα κανω.. Αλλά ειναι πρόβλημα το ντύσιμο σε τετοιες εκδηλώσεις. Κοιταξα σε Φωκα και ενα αλλο και οι πωλητες ηταν κολλημένοι στο κοστουμι γραβατα ή παντελόνι - πουκάμισο, καμια πρωτοτυπία.

Αναλογα με τον σωματοτυπο βεβαια, αλλα μου αρεσει πολυ το τζιν-μιαωραιαζωνη-πουκαμισο-εναωραιοπαπουτσακι και να εχεις και κανα ωραιο ρολογακι πιχι.

edit: Casio-Techmowear-digital-watch.jpg

οχι κατι τετοιο.

όπως τα λέει ο άθλιος.

Γενικά πάνε σε μαγαζί πες τους να σου δείξουν τι παίζει από λινά. Διαλέγεις χρώμα σχέδιο που γουστάρεις, και μετά λες στο γκομενέτο-πωλήτρια, "βρες μου και ένα παντελονάκι να με κάνεις σένιο". Παπούτσια ζώνη μετά θα έρθουν ποιο εύκολα.

και προσθεου. Οχι λινο ,δεν εισαι κανας νταβας στο μαροκο, παρε πουκαμισο καλοκαιρινο λεπτο και σηκωνεις μανικακι.

Δημοσ.

ΑΧ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΑΧ

δεν ξεκιναμε απο το ρουχο. αλλα απο το παπουτσι. gang. εαν πρωτα διαλεξει τα ρουχα και μετα ψαχνει παπουτσι, θα του βγει η πιστη και δεν θα του αρεσει τιποτα και θα ξενερωσει εξτρα.

Δημοσ.

και προσθεου. Οχι λινο ,δεν εισαι κανας νταβας στο μαροκο, παρε πουκαμισο καλοκαιρινο λεπτο και σηκωνεις μανικακι.

αφού ψήνεται για λινό πουκάμισο τι να τον εκάνω..

ΑΧ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΑΧ

δεν ξεκιναμε απο το ρουχο. αλλα απο το παπουτσι. gang. εαν πρωτα διαλεξει τα ρουχα και μετα ψαχνει παπουτσι, θα του βγει η πιστη και δεν θα του αρεσει τιποτα και θα ξενερωσει εξτρα.

ντσξ εγώ είχα παπούτσι...

Δημοσ.

Ασε που τσαλακωνουν για πλακα, φανταζεσαι να οδηγησει και να παει στον γαμο ? Θα μου πεις κλαιν μαιν καλοκαιρι αλλα νταξ.

Δημοσ.

πες ρε τι παπούτσι θα βαλεις να οραματιστούμε συνολακι!

Δεν ξερω! Κανα δερματινο μαλλον, χωρις κορδονια όχι ομως σαν τα μοκασινια ή αλλες αηδιες :P

οτι χειροτερο να "εχεις" να πας σε γαμο και να σκεφτεσαι τι και πως θα βαλεις και μπλαμπλα τιθαπουνοιαλλοι αμα παω χωρις κουστουμι και λοιπες πιπες.

Σε κανα 2 που πηγα προσφατα φορεσα ότι ναναι, αλλά εδω θα με λιντσάρουν συγγενεις και νυφη αν παω χυμα :P

Δημοσ.

Ε αυτό που λέμε. Λίγο προσεγμένα όχι κουστούμια και τέτοια. Δεν είμαστε για τέτοια άλματα.

πάω για καμια αγγαρεία εγώ τώρα...

Δημοσ.

αρα δεν εχεις ηδη, τωρα θα παρεις. ποσα διαθετεις για παπουτσι?

οσα και να μου πεις, παλι καμπερ θα σου προτεινω. και γαμάτα, και θα τα ξαναφορέσεις. πολύ.

Δημοσ.

Στην πρακτική είσαι αγγαρειομάχος όπως και να έχει. Δε σε θέλουν για κάτι μόνιμο έτσι ώστε να κόπτονται σου μάθουν τη δουλειά. Τους αρκεί να κάνεις τη δουλειά που βαριούνται οι μόνιμοι να κάνουν.

Δεν είναι πάντα ότι βαριούνται να την κάνουν , μπορεί και να μην προλαβαίνουν να την κάνουν. Στην υποδιεύθυνση που ήμουν οι μόνιμοι δεν κάνανε και κάτι το φοβερό , συνήθως κάνανε μία πολύ συγκεκριμένη εργασία και δεν ξέρανε καν το πώς συνδέεται η εργασία τους με τις εργασίες των συναδέλφων τους. Απλά η δουλειά ήταν ατέλειωτη ( χιλιάδες μητρώα υπαλλήλων να διαχειριστούν ) και παίρνανε και μπόλικους πρακτικάριους. 4 μήνες ( οι άλλοι 2 ήταν καλοκαίρι και πέφτανε πάνω στις άδειες των μονίμων και δεν υπήρχε δουλειά να κάνεις ) λιώσαμε , υπήρχαν deadlines κανονικά.

Και πάλι δεν μπορώ να τη συγκρίνω με άλλες δουλειές που έχω κάνει. Και μόνο ότι δεν έχεις τον κάθε άκυρο πελάτη , δεν τρως ορθοστασία , έχεις την πολυτέλεια να πας τουαλέτα ρε αδερφέ , να φας κάτι , το γραφείο σου , το air - condition να σε χτυπάει . Και το βασικό 3.15 νταν είχαμε χτυπήσει κάρτα και οδεύαμε προς τα σπίτια μας. Όχι απλά δε συγκρίνεται με κανονικές δουλειές αλλά δε θα τολμούσα καν να συγκρίνω δουλειές γραφείου με δουλειές χειρωνακτικές. Είναι το ίδιο με μία δουλειά που έχεις μείνει από μέση και πρέπει να χτυπήσεις ένεση και να πας , να τρέχεις κάθε τρεις και λίγο να βγάζεις γρέσια από τα μάτια κ.λ.π. Να έλεγα στν αδερφό μου , άσε μου βγήκαν τα μάτια στον Η/Υ σήμερα , κουράστηκα ; Θα με έπαιρνε με τις πέτρες... :devil:

Δημοσ.

οσα και να μου πεις, παλι καμπερ θα σου προτεινω. και γαμάτα, και θα τα ξαναφορέσεις. πολύ.

για δειξε κανενα.

Δημοσ.

Μπατζετ οσο λιγότερα γίνεται (γιατι λυπάμαι να τα σκορπαω σε βλακειες ενώ εχω βρει κατι μαματα ορειβατικα) αλλά μπορει να ανέβει αρκετά γιατί εχω βρει χορηγο :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...