-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μάθαμε όλοι οι νιούφηδες το ρέκβιεμ. Βασικα το ξερω πολλα χρονια αλλα προσφατα γραφτηκα Καλο φαινεται αρχικα οι μισοι με κραζανε οι αλλοι μισοι συμπαθουσαν εκραξα κ γω τελικα με συμπαθησαν ολοι
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Λοκ έλεγε ρε συ. Όχι Ντηλήτ... Ούτε Λοκ ούτε delete έγινε. ΚΡΙΜΑ
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Κριμα indeed και τελευταια ψαχνομαι φουλ για καβγαδες Παντως πολυ φλωρικο το ινζομνια κριμα
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 τελικα με συμπαθησαν ολοι Νιούφης.- Επίσης αυτή η ατακάρα: <-nick-> thn xoreueis synexomena polles ores <-nick-> mexri na ftaseis se katastash 'trance' <Amnesiac.> kai meta tin ksemouniazeis tin poutana Είναι από το παλιό, αγνό ER.
leftermann Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ούτε Λοκ ούτε delete έγινε. ΚΡΙΜΑ κάποιος είναι αναποφάσιστος απόψε...
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 πωωωω πριν 7-8 χρόνια έμπαινα στο requiem και καιγόμουν με rpg Υπάρχει ακόμα;
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Νιούφης.- Επίσης αυτή η ατακάρα: <-nick-> thn xoreueis synexomena polles ores <-nick-> mexri na ftaseis se katastash 'trance' <Amnesiac.> kai meta tin ksemouniazeis tin poutana Είναι από το παλιό, αγνό ER. Ε μαλακιες αυτο ειναι τωρα χιουμορ και καλα ? Στο θεμα για την ψυχεδελικη τρανς δεν τους χαλασε παντως που μπηκαν τα πραγματα στη θεση τους
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ας αλλάξουμε θέμα. Νικ, σόρρυ, εγώ ακόμα γελάω. Επίσης, "τα δικά σας ποιήματα" στο ER ρε; Δεν έχεις ιδέα ακόμα. Οι ουρακοτάγκοι στην πέσανε ή ακόμα;
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ας αλλάξουμε θέμα. Νικ, σόρρυ, εγώ ακόμα γελάω. Επίσης, "τα δικά σας ποιήματα" στο ER ρε; Δεν έχεις ιδέα ακόμα. Οι ουρακοτάγκοι στην πέσανε ή ακόμα; Γιατι να αλλαξουμε θεμα Αυτο με τα ποιηματα ηταν λαθος - δε γαμιετε ? Ηξερα συγκεκριμενα ατομα απο κει μεσα και λεω οκ δεν παιζει προβλημα Μου την επεσε ενας που με περασε για γκομενα Τεσπα εχει αρκετα καλα ατομακια μεσα (εγω τους ηξερα απο αλλου κλπ) αλλα εχει πολλους ηλιθιους που το μονο που ακουνε ειναι μετσαλ
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ναι, "Αυτοκτονία στα 22". ??? Εδω η σχετικη συζητηση http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?21461-Psychedelic-Trance&p=1123506&viewfull=1#post1123506
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τεσπα εχει αρκετα καλα ατομακια μεσα (εγω τους ηξερα απο αλλου κλπ) αλλα εχει πολλους ηλιθιους που το μονο που ακουνε ειναι μετσαλ Το μεγαλύτερο ελληνικο μεταλ φορουμ. Α ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Το μεγαλύτερο ελληνικο μεταλ φορουμ. Α ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. Τι εχεις παθει σημερα? Ουτε καν τα βασικα ? Αλλο μεταλ φορουμ αλλα "ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛ". Το λεει ξεκαθαρα και στο Music discussion Metal and Non-Metal
Προτεινόμενες αναρτήσεις