Chrisxxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Σκατα. Κλεινω προς τον gang. Σακάκι πάρε κανένα λινό (καλοκαιράκι είναι) Δεν θελω σακακι γιατι δεν προκειται να το ξαναφορεσω.
apd453 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εξαρτάτε πόσο συγγενείς είναι ο παντρευόμενος
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εγώ πριν 2 εβδομάδες πήγα σε γάμο, αρκετά κοντινός συγγενείς και όμως μαζί με εμένα η πληοψηφία των ατόμων ήταν με παντελόνι πουκάμισάκι ζωνούλα παπουτσάκι. Με κουστουμιά ή σακάκι είδα μόνο τον γαμπρό γονείς αδέρφια και κουμπάρο. Άντε και κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις.
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ναι εγω για την επενδυση το ειπα. Το δεν θα βαλω ποτε σακακι το εχουμε πει ολοι. Και μετα φαγαμε τα λογια μας Το πουκαμισο παντως απο μεσα, ποτε απεξω με μακρυ παντελονι.
salliara Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Το πουκαμισο παντως απο μεσα, ποτε απεξω με μακρυ παντελονι. αυτο εξαρταται απο το μέγεθος της κοιλιας.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δε μιλαω για κλασικο πουκάμισο.. Ειχα στο μυαλο μου κανα λινο που λεει και ο γκανγκ που εχουν αλλη γραμμη.
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 και το λινό αν δεν κάνω λάθος μέσα από το παντελόνι το χώνεις. Δεν είναι τίποτα. Δεν θα σε ενοχλεί. Και μια ζώνη που να ταιριάζει με το παπούτσι..
salliara Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Κρις. Ξεκινα απο το τι παπούτσι θα βάλεις. Και τα υπόλοιπα έρχονται μετά.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δε νιώθεις λίγο γυμνος με ενα πουκαμισακι χωμένο μέσα στο παντελόνι.. Δεν μπορουσαν να το κανουν σε μια παραλια να παω με μαγιο;
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δε νιώθεις λίγο γυμνος με ενα πουκαμισακι χωμένο μέσα στο παντελόνι.. ερώτηση είναι αυτό?
salliara Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δε νιώθεις λίγο γυμνος με ενα πουκαμισακι χωμένο μέσα στο παντελόνι.. Δεν μπορουσαν να το κανουν σε μια παραλια να παω με μαγιο;
athlios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Για δώστε μια βοηθεια, πρεπει να παω σε ενα γαμο σε λίγες μερες και πρεπει να παρω ρουχα δεν θελω ομως να παρω κοστουμι ή κατι που να θυμιζει κοστουμι.. Σκεφτομουν κατι πιο λαιτ, με πουκαμισάκι μονο από πανω κατα προτίμηση να βγαινει και εκτος παντελονιου Παιζει να βρω ή θα συμβιβαστω; Οποιος εχει καποιο μαγαζι στη Θεσσ ή κατι στο ιντερνετ ας μη διστασει.. Μαμω τις κοινωνικές υποχρεώσεις μου μαμω. Να πας με ενα σκουροχρωμο παντελονι και ενα πολο μπλουζακι καλο δε παιζει ε?
Chrisxxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Κρις. Ξεκινα απο το τι παπούτσι θα βάλεις. Και τα υπόλοιπα έρχονται μετά. ερώτηση είναι αυτό? μμμναοχι, ναι.
salliara Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 μην σε δω με αυτο το παπουτσι και λινο απο πανω, σε φαγα κακομοιρη μου.
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 μμμναοχι, ναι. όχι δεν θα νιώθεις γυμνός. Το πουκαμισάκι απο μέσα να κολάει στο γυμνασμένο σώμα (πςς) να ρίξεις κανα γκομενάκι να ουμε. Τέζα Τέζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις