Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκατα. :angry: Κλεινω προς τον gang.

Σακάκι πάρε κανένα λινό (καλοκαιράκι είναι)

Δεν θελω σακακι γιατι δεν προκειται να το ξαναφορεσω.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Εγώ πριν 2 εβδομάδες πήγα σε γάμο, αρκετά κοντινός συγγενείς και όμως μαζί με εμένα η πληοψηφία των ατόμων ήταν με παντελόνι πουκάμισάκι ζωνούλα παπουτσάκι. Με κουστουμιά ή σακάκι είδα μόνο τον γαμπρό γονείς αδέρφια και κουμπάρο. Άντε και κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Ναι εγω για την επενδυση το ειπα. Το δεν θα βαλω ποτε σακακι το εχουμε πει ολοι. Και μετα φαγαμε τα λογια μας :P

Το πουκαμισο παντως απο μεσα, ποτε απεξω με μακρυ παντελονι.

Δημοσ.

Το πουκαμισο παντως απο μεσα, ποτε απεξω με μακρυ παντελονι.

αυτο εξαρταται απο το μέγεθος της κοιλιας.

Δημοσ.

Δε μιλαω για κλασικο πουκάμισο.. Ειχα στο μυαλο μου κανα λινο που λεει και ο γκανγκ που εχουν αλλη γραμμη.

Δημοσ.

και το λινό αν δεν κάνω λάθος μέσα από το παντελόνι το χώνεις. Δεν είναι τίποτα. Δεν θα σε ενοχλεί. Και μια ζώνη που να ταιριάζει με το παπούτσι..

Δημοσ.

Κρις. Ξεκινα απο το τι παπούτσι θα βάλεις. Και τα υπόλοιπα έρχονται μετά.

Δημοσ.

Δε νιώθεις λίγο γυμνος με ενα πουκαμισακι χωμένο μέσα στο παντελόνι.. Δεν μπορουσαν να το κανουν σε μια παραλια να παω με μαγιο;

Δημοσ.

Δε νιώθεις λίγο γυμνος με ενα πουκαμισακι χωμένο μέσα στο παντελόνι..

ερώτηση είναι αυτό?

Δημοσ.

Δε νιώθεις λίγο γυμνος με ενα πουκαμισακι χωμένο μέσα στο παντελόνι.. Δεν μπορουσαν να το κανουν σε μια παραλια να παω με μαγιο;

tumblr_lkbif9kEKD1qdo7yb.jpg

Δημοσ.

Για δώστε μια βοηθεια, πρεπει να παω σε ενα γαμο σε λίγες μερες :( και πρεπει να παρω ρουχα :angry: δεν θελω ομως να παρω κοστουμι ή κατι που να θυμιζει κοστουμι.. Σκεφτομουν κατι πιο λαιτ, με πουκαμισάκι μονο από πανω κατα προτίμηση να βγαινει και εκτος παντελονιου :P Παιζει να βρω ή θα συμβιβαστω; Οποιος εχει καποιο μαγαζι στη Θεσσ ή κατι στο ιντερνετ ας μη διστασει.. Μαμω τις κοινωνικές υποχρεώσεις μου μαμω.

Να πας με ενα σκουροχρωμο παντελονι και ενα πολο μπλουζακι καλο δε παιζει ε? B)

Δημοσ.

Κρις. Ξεκινα απο το τι παπούτσι θα βάλεις. Και τα υπόλοιπα έρχονται μετά.

adiZeroF50MenG42205_02.jpg

ερώτηση είναι αυτό?

μμμναοχι, ναι.

Δημοσ.

μην σε δω με αυτο το παπουτσι και λινο απο πανω, σε φαγα κακομοιρη μου.

Δημοσ.

μμμναοχι, ναι.

όχι δεν θα νιώθεις γυμνός. Το πουκαμισάκι απο μέσα να κολάει στο γυμνασμένο σώμα (πςς) να ρίξεις κανα γκομενάκι να ουμε. Τέζα Τέζα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...