Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνήθως όσοι θέλουν να γλυτώσουν ενοίκιο και να είναι ασφαλείς πάντως πάνε ή Μπρούκλιν σε συγκεκριμένες περιοχές ή upper west side πριν το harlem.

ε νομιζω ηταν σε καλο σημειο, δεν θυμαμαι τωρα ακριβως που.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ρε τουφα εσυ εισαι αντρας, οχι 45 κιλα κοπελα. αν δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα δεν φταιω εγω.

Με την ίδια λογική ΟΛΕΣ πρέπει να μένουν κοντά στη δουλειά τους στο αμέρικα.

Από την άλλη πρακτική θα κάνει. Δε νομίζω να δουλεύει 18 ώρες τη μέρα έτσι ώστε να φεύγει τα βράδια.

Δημοσ.

Από την άλλη πρακτική θα κάνει. Δε νομίζω να δουλεύει 18 ώρες τη μέρα έτσι ώστε να φεύγει τα βράδια.

O aδελφός μου όταν έκανε πρακτική στον ΟΗΕ πάντως γυρνούσε πολύ αργά. Συχνά έπρεπε να παρεβρίσκεται και σε δεξιώσεις κοκ.

Επίσης, φίλος που έμενε στο κουηνς, το έκανε κατά κύριο λόγο επειδή είχε αμάξι - σπάνια περίπτωση στη συγκεκριμένη πολή.

Δημοσ.

το λαδι της εβγαζαν. χτυπαγε 12 ωρες καποιες φορες και γυρναγε νυχτα.

Δημοσ.

O aδελφός μου όταν έκανε πρακτική στον ΟΗΕ πάντως γυρνούσε πολύ αργά. Συχνά έπρεπε να παρεβρίσκεται και σε δεξιώσεις κοκ.

Επίσης, φίλος που έμενε στο κουηνς, το έκανε κατά κύριο λόγο επειδή είχε αμάξι - σπάνια περίπτωση στη συγκεκριμένη πολή.

1965-ford-mustang-coupe-1a.jpg

Kατι τετοιο?

Δημοσ.

μαλλον ευα δεν ξερεις τι σημαινει της βγαζουν το λαδι.

Δουλεια γραφειου, οχι λαδι, ουτε τις ελιες δεν κατεβαζεις.

Δημοσ.

Σίγουρα θα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις (πιθανών πιο επίπονες) από να νοικιάσεις ένα δωμάτιο για 500 την εβδομάδα.

Όλες όσες δουλεύουν στο νησί που μένουν δηλαδή?

Δημοσ.

μαλλον ευα δεν ξερεις τι σημαινει της βγαζουν το λαδι.

Δουλεια γραφειου, οχι λαδι, ουτε τις ελιες δεν κατεβαζεις.

δεν είναι απαραίτητο αυτό που λες. Δουλειά με δουλειά γραφείου διαφέρει...

Δημοσ.

δεν είναι απαραίτητο αυτό που λες. Δουλειά με δουλειά γραφείου διαφέρει...

Υπενθυμίζω ότι μιλάμε για πρακτική και όχι για μόνιμη εργασία

Πέρα από αυτό μιλάμε για τον ΟΗΕ και όχι για ιδιώτη εργοδότη που θα σε ξεκωλιάσει.

Δημοσ.

Τουφάκο η κάθε δουλειά έχει τις δικές της δυσκολίες. Και γενικά έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται. Σόρρυ αλλά στην προκείμενη είμαι με την Εύα.

Δημοσ.

Υπενθυμίζω ότι μιλάμε για πρακτική και όχι για μόνιμη εργασία.

και πάλι ρε. Η αδερφή μου έλιωνε στο πέρασμα τιμολογίων στο pc (λογίστρια γαρ). Χρονοβόρα διαδικασία, μονότονη, συνεχής και χωρίς περιθώρια λάθους. Ήταν και σε μεγάλη εταιρία.

Δημοσ.

Υπενθυμίζω ότι μιλάμε για πρακτική και όχι για μόνιμη εργασία.

Και έχεις την εντύπωση ότι εκεί οι πρακτικές διαφέρουν πολύ από την μόνιμη εργασία, για όσο καιρό την κάνεις;

Δημοσ.

Και έχεις την εντύπωση ότι εκεί οι πρακτικές διαφέρουν πολύ από την μόνιμη εργασία, για όσο καιρό την κάνεις;

indeed. Σε σοβαρές εταιρίες, παίφτει σοβαρό βάρος και δουλειά στον πρακτικάριο...

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια, δεν ειπα οτι ειναι παιχνιδακι η δουλεια γραφειου, αλλα δεν ειναι ουτε μυστρι ουτε εργατια...

Καταλαβαινω οτι υπαρχει και η ψυχολογικη πιεση, αλλα υπαρχουν δουλειες και με ψυχολογικη πιεση και με σωματικη κουραση απειρων ωρων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...