slipknot Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Καλά, σίγουρα γλιτώνεις ενοίκιο αν πας να μείνεις σε πιο "πασέ" γειτονίες, αλλά έχω την εντύπωση ότι η ακρίβεια πράγματι υπάρχει και θερίζει. Το Bronx έχει τη φήμη που έχει, αλλά κάπου είχα διαβάσει πως τα πράγματα καλυτερεύουν. Δε ξέρω τώρα τι παίζει.
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 τωρα περημενες σε βλαχαρα να παει queens ή να μεινει με αλλους? για ορισε την βλαχαρα;
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Άθλιε φαντάζομαι όταν λέει 500 δολλάρια το δωμάτιο, την εβδομάδα εννοεί με συγκατοίκους (σε άλλα δωμάτια). Τούφα είναι πολλές οι δυσκολίες όταν μένεις παραέξω, αναλόγως τη δουλεια και την ώρα που σου παίρνει να πας και να έρθεις. Έχεις μπει μετά τα μεσάνυχτα στο μετρό της ΝΥ; Ειδικά στα τραίνα που πάνε σε αυτές τις περιοχές.
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 γτ εκει ηταν η δουλεια της, και γιατι ηταν για 2 μηνες. Αχ και να υπηρχε μια εφευρεση που εμπαινες σε ενα κουτι με ροδες, αυτο ηταν πανω σε γραμμες σταθερης τροχιας και σταματαγε απο περιοχη σε περιοχη... Υin 6 βδομαδες συνολικα εμενα ditmars blvd εχω γυρισει και με τρενο καi μετα τις 2. Μια φορα μου κλεψανε $20 στην ny και απο μαλακια μου, κοντα στο madison square garden
viper2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 γτ εκει ηταν η δουλεια της, και γιατι ηταν για 2 μηνες. ακριβως αυτο ειναι το αισχος στις γυναικες θελουν δουλεια αλλα δεν θελουν να ειναι μακρυα και αρχιζει η κλαψομ$%@#$%α
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Καλά, σίγουρα γλιτώνεις ενοίκιο αν πας να μείνεις σε πιο "πασέ" γειτονίες, αλλά έχω την εντύπωση ότι η ακρίβεια πράγματι υπάρχει και θερίζει. Το Bronx έχει τη φήμη που έχει, αλλά κάπου είχα διαβάσει πως τα πράγματα καλυτερεύουν. Δε ξέρω τώρα τι παίζει. Γενικά η ΝΥ έχει φτιάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Το Μανχάτταν καθάρισε απότομα (και με λίαν δημοκρατικές μεθόδους), τώρα γίνονται προσπάθειες και για τα υπόλοιπα μποροους, με πιο αργή πρόοδο - είναι και πιο δύσκολο θαρρώ.
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Άθλιε φαντάζομαι όταν λέει 500 δολλάρια το δωμάτιο, την εβδομάδα εννοεί με συγκατοίκους (σε άλλα δωμάτια). Τούφα είναι πολλές οι δυσκολίες όταν μένεις παραέξω, αναλόγως τη δουλεια και την ώρα που σου παίρνει να πας και να έρθεις. Έχεις μπει μετά τα μεσάνυχτα στο μετρό της ΝΥ; Ειδικά στα τραίνα που πάνε σε αυτές τις περιοχές. σαν εστια ηταν εκει που εμενε, ενα τεραστιο κτηριο με πολλα δωματια μονο για κοπελες.
athlios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δεν εχω παει- δε μπορω να εκφερω γνωμη. Αλλα οτι ειμαστε γενικα κλαψοβολεψαδικες οι ελληνες και ποσο μαλλον πολλες γκομενες... Αλλα τι με νοιαζει εμενα, ο μπαμπακας τους ειμαι;
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Παρεμπιπτόντως, για να λέμε του στραβού το δίκιο, προφανώς η φίλη της Έυας έμενε σε τίποτε East Village ή Midtown που είναι κοντά στον ΟΗΕ και είναι όντως πολύ ακριβά. Upper West Side πχ (όχι Harlem) τα ενοίκια είναι πολύ πιο φθηνά.
caution Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Τούφα είναι πολλές οι δυσκολίες όταν μένεις παραέξω, αναλόγως τη δουλεια και την ώρα που σου παίρνει να πας και να έρθεις. Έχεις μπει μετά τα μεσάνυχτα στο μετρό της ΝΥ; Ειδικά στα τραίνα που πάνε σε αυτές τις περιοχές. -Ναι. -Βγήκες και με τα δύο σου νεφρά; -Χμμ... Πέραν της πλάκας, δεν έχω πάει αλλά επειδή κολλητός μου ζει χρόνια - ο οποίος και τέρας είναι και αλανάκος γενικά - μου έχει πεις ότι queens & μετρό - απλά πας γυρεύοντας. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις στον εαυτό σου αυτό, η φάση έχει ξεφύγει
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 σαν εστια ηταν εκει που εμενε, ενα τεραστιο κτηριο με πολλα δωματια μονο για κοπελες. ένα κτήριο φούλ στις ορμονικές διαταραχές? ohhh fuck!
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Συνήθως όσοι θέλουν να γλυτώσουν ενοίκιο και να είναι ασφαλείς πάντως πάνε ή Μπρούκλιν σε συγκεκριμένες περιοχές ή upper west side πριν το harlem.
athlios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 σαν εστια ηταν εκει που εμενε, ενα τεραστιο κτηριο με πολλα δωματια μονο για κοπελες.
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αχ και να υπηρχε μια εφευρεση που εμπαινες σε ενα κουτι με ροδες, αυτο ηταν πανω σε γραμμες σταθερης τροχιας και σταματαγε απο περιοχη σε περιοχη... Υin 6 βδομαδες συνολικα εμενα ditmars blvd εχω γυρισει και με τρενο καi μετα τις 2. Μια φορα μου κλεψανε $20 στην ny και απο μαλακια μου, κοντα στο madison square garden ρε τουφα εσυ εισαι αντρας, οχι 45 κιλα κοπελα. αν δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα δεν φταιω εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις