Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, σίγουρα γλιτώνεις ενοίκιο αν πας να μείνεις σε πιο "πασέ" γειτονίες, αλλά έχω την εντύπωση ότι η ακρίβεια πράγματι υπάρχει και θερίζει. Το Bronx έχει τη φήμη που έχει, αλλά κάπου είχα διαβάσει πως τα πράγματα καλυτερεύουν. Δε ξέρω τώρα τι παίζει.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Άθλιε φαντάζομαι όταν λέει 500 δολλάρια το δωμάτιο, την εβδομάδα εννοεί με συγκατοίκους (σε άλλα δωμάτια).

Τούφα είναι πολλές οι δυσκολίες όταν μένεις παραέξω, αναλόγως τη δουλεια και την ώρα που σου παίρνει να πας και να έρθεις. Έχεις μπει μετά τα μεσάνυχτα στο μετρό της ΝΥ; Ειδικά στα τραίνα που πάνε σε αυτές τις περιοχές.

Δημοσ.

γτ εκει ηταν η δουλεια της, και γιατι ηταν για 2 μηνες.

Αχ και να υπηρχε μια εφευρεση που εμπαινες σε ενα κουτι με ροδες, αυτο ηταν πανω σε γραμμες σταθερης τροχιας και σταματαγε απο περιοχη σε περιοχη...

Υin 6 βδομαδες συνολικα εμενα ditmars blvd εχω γυρισει και με τρενο καi μετα τις 2. Μια φορα μου κλεψανε $20 στην ny και απο μαλακια μου, κοντα στο madison square garden

Δημοσ.

γτ εκει ηταν η δουλεια της, και γιατι ηταν για 2 μηνες.

ακριβως αυτο ειναι το αισχος στις γυναικες

θελουν δουλεια αλλα δεν θελουν να ειναι μακρυα

και αρχιζει η κλαψομ$%@#$%α

Δημοσ.

Καλά, σίγουρα γλιτώνεις ενοίκιο αν πας να μείνεις σε πιο "πασέ" γειτονίες, αλλά έχω την εντύπωση ότι η ακρίβεια πράγματι υπάρχει και θερίζει. Το Bronx έχει τη φήμη που έχει, αλλά κάπου είχα διαβάσει πως τα πράγματα καλυτερεύουν. Δε ξέρω τώρα τι παίζει.

Γενικά η ΝΥ έχει φτιάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Το Μανχάτταν καθάρισε απότομα (και με λίαν δημοκρατικές μεθόδους), τώρα γίνονται προσπάθειες και για τα υπόλοιπα μποροους, με πιο αργή πρόοδο - είναι και πιο δύσκολο θαρρώ.

Δημοσ.

Άθλιε φαντάζομαι όταν λέει 500 δολλάρια το δωμάτιο, την εβδομάδα εννοεί με συγκατοίκους (σε άλλα δωμάτια).

Τούφα είναι πολλές οι δυσκολίες όταν μένεις παραέξω, αναλόγως τη δουλεια και την ώρα που σου παίρνει να πας και να έρθεις. Έχεις μπει μετά τα μεσάνυχτα στο μετρό της ΝΥ; Ειδικά στα τραίνα που πάνε σε αυτές τις περιοχές.

σαν εστια ηταν εκει που εμενε, ενα τεραστιο κτηριο με πολλα δωματια μονο για κοπελες.

Δημοσ.

Δεν εχω παει- δε μπορω να εκφερω γνωμη.

Αλλα οτι ειμαστε γενικα κλαψοβολεψαδικες οι ελληνες και ποσο μαλλον πολλες γκομενες... Αλλα τι με νοιαζει εμενα, ο μπαμπακας τους ειμαι;

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, για να λέμε του στραβού το δίκιο, προφανώς η φίλη της Έυας έμενε σε τίποτε East Village ή Midtown που είναι κοντά στον ΟΗΕ και είναι όντως πολύ ακριβά. Upper West Side πχ (όχι Harlem) τα ενοίκια είναι πολύ πιο φθηνά.

Δημοσ.

-Ναι.

-Βγήκες και με τα δύο σου νεφρά;

-Χμμ... :rolleyes:

Πέραν της πλάκας, δεν έχω πάει αλλά επειδή κολλητός μου ζει χρόνια - ο οποίος και τέρας είναι και αλανάκος γενικά - μου έχει πεις ότι queens & μετρό - απλά πας γυρεύοντας. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις στον εαυτό σου αυτό, η φάση έχει ξεφύγει ;)

Δημοσ.

σαν εστια ηταν εκει που εμενε, ενα τεραστιο κτηριο με πολλα δωματια μονο για κοπελες.

ένα κτήριο φούλ στις ορμονικές διαταραχές? ohhh fuck!

Δημοσ.

Συνήθως όσοι θέλουν να γλυτώσουν ενοίκιο και να είναι ασφαλείς πάντως πάνε ή Μπρούκλιν σε συγκεκριμένες περιοχές ή upper west side πριν το harlem.

Δημοσ.

Αχ και να υπηρχε μια εφευρεση που εμπαινες σε ενα κουτι με ροδες, αυτο ηταν πανω σε γραμμες σταθερης τροχιας και σταματαγε απο περιοχη σε περιοχη...

Υin 6 βδομαδες συνολικα εμενα ditmars blvd εχω γυρισει και με τρενο καi μετα τις 2. Μια φορα μου κλεψανε $20 στην ny και απο μαλακια μου, κοντα στο madison square garden

ρε τουφα εσυ εισαι αντρας, οχι 45 κιλα κοπελα. αν δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα δεν φταιω εγω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...