Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4llGHRfrlDw http://www.youtube.com/watch?v=SQUClebN0mU http://www.youtube.com/watch?v=IL0xhdESIYM τι γαματο ost, λες και ακουω plastikman
slipknot Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Γάμησα όλη την Ευρώπη και σκότωσα 6 εκατομμύρια Εβραίους. Beat that.
eu@ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 η κολλητη μου θα κανει 5 μηνες practising στο ευρωπαικο κοινοβουλιο με 1400 ευρω το μηνα. :o :o :o
apd453 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Κάνω εξάμηνη πρακτική με 137€ το μήνα και χωρίς ελπίδες πρόσληψης. Beat that. Όταν έκανα και εγώ πρακτική κάπου τόσα έπαιρνα. Είχε κάτι κώλους απίστευτους και κάτι μιλφάρες .... έτσι τα λεφτά ήρθαν δεύτερη μοίρα. 8 γυναίκες και εγώ ήμουν στο γραφείο.
pappous_soulis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Και που λέτε, πετάγεται ο διπλανός μου εκει που κοιμόταν, κολλάει πάνω μου χεσμένος, κοιτάζει την κουρτίνα (που πήγαινε πέρα δώθε απ το κλιματιστικό) κουνάει κατα κεί το δείκτη και λέει: "μην τολμήσετε να κάνετε τίποτα". Ντουλάπα πράμα σερνικό κι έψαχνα κάτω από κρεβάτι, πίσω από κουρτίνες και μέσα σε ντουλάπες. Άντε να γελασεις. Κι εγώ το πάθαινα στο σχολείο και δε χρειάζεται να αλλάξω ούτε λέξη από την περιγραφή. Χειρότερη φάση δε παίζει.
praktikarioς Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 η κολλητη μου θα κανει 5 μηνες practising στο ευρωπαικο κοινοβουλιο με 1400 ευρω το μηνα. υγ παιρνουν ολα κι ολα 20 ατομα καθε 5μηνο, οποτε καταλαβενεις. beat that Πολύμπριζο η κολλητή; Damn you woman! Όταν έκανα και εγώ πρακτική κάπου τόσα έπαιρνα. Είχε κάτι κώλους απίστευτους και κάτι μιλφάρες όμως έτσι τα λεφτά ήρθαν δεύτερη μοίρα. 8 γυναίκες και εγώ ήμουν στο γραφείο. Αν είχε κώλους καλά θα ήταν, εδώ μέσα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε "ξιφομαχία". Οι καλοί κώλοι είναι σε άλλους ορόφους.
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Πολύμπριζο η κολλητή; Damn you woman! οχι. 1,5 χρονο και βαλε μου επριζε το συκωτι οτι δεν εβρισκε δουλεια κι οταν την πηραν εκει ξεχασε να μου το πει . λογικα την πηραν γτ εκανε ενα 2μηνο στο ΟΗΕ στην νεα υορκη (χωρις να παιρνει ουτε καφε τζαμπα)
praktikarioς Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 οχι. 1,5 χρονο και βαλε μου επριζε το συκωτι οτι δεν εβρισκε δουλεια κι οταν την πηραν εκει ξεχασε να μου το πει . λογικα την πηραν γτ εκανε ενα 2μηνο στο ΟΗΕ στην νεα υορκη (χωρις να παιρνει ουτε καφε τζαμπα) Χμμμ δηλαδή εγώ μετά μπορεί να πάω στην AT&T; Οκ σταματάω την γκρίνια, ξεκινάω τα όνειρα.
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Χμμμ δηλαδή εγώ μετά μπορεί να πάω στην AT&T; Οκ σταματάω την γκρίνια, ξεκινάω τα όνειρα. αυτη ομως ξεπαραδιαστικε κιολας για να ζησει στην ΝΥ. πολυ ακριβη πολη
praktikarioς Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 αυτη ομως ξεπαραδιαστικε κιολας για να ζησει στην ΝΥ. πολυ ακριβη πολη Και η Θεσσαλονίκη ακριβή είναι, τι νομίζεις;
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Και η Θεσσαλονίκη ακριβή είναι, τι νομίζεις; 500 δολαριο ενα δωματιο; την εβδομαδα ε
praktikarioς Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 500 δολαριο ενα δωματιο; την εβδομαδα ε ΟΚ, πάω πάσο.
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 500 δολαριο ενα δωματιο; την εβδομαδα ε what the...
Προτεινόμενες αναρτήσεις