Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Κάνω εξάμηνη πρακτική με 137€ το μήνα και χωρίς ελπίδες πρόσληψης.

Beat that. ^_^

Όταν έκανα και εγώ πρακτική κάπου τόσα έπαιρνα.

Είχε κάτι κώλους απίστευτους και κάτι μιλφάρες .... έτσι τα λεφτά ήρθαν δεύτερη μοίρα.

8 γυναίκες και εγώ ήμουν στο γραφείο.

Δημοσ.

Και που λέτε, πετάγεται ο διπλανός μου εκει που κοιμόταν, κολλάει πάνω μου χεσμένος, κοιτάζει την κουρτίνα (που πήγαινε πέρα δώθε απ το κλιματιστικό) κουνάει κατα κεί το δείκτη και λέει: "μην τολμήσετε να κάνετε τίποτα".

Ντουλάπα πράμα σερνικό κι έψαχνα κάτω από κρεβάτι, πίσω από κουρτίνες και μέσα σε ντουλάπες. Άντε να γελασεις.

Κι εγώ το πάθαινα στο σχολείο και δε χρειάζεται να αλλάξω ούτε λέξη από την περιγραφή.

9325953.jpg

Χειρότερη φάση δε παίζει.

Δημοσ.

η κολλητη μου θα κανει 5 μηνες practising στο ευρωπαικο κοινοβουλιο με 1400 ευρω το μηνα.

υγ παιρνουν ολα κι ολα 20 ατομα καθε 5μηνο, οποτε καταλαβενεις.

beat that :devil:

156357.jpg

Πολύμπριζο η κολλητή; :mrgreen:

Damn you woman! :mad:

Όταν έκανα και εγώ πρακτική κάπου τόσα έπαιρνα.

Είχε κάτι κώλους απίστευτους και κάτι μιλφάρες όμως έτσι τα λεφτά ήρθαν δεύτερη μοίρα.

8 γυναίκες και εγώ ήμουν στο γραφείο.

Αν είχε κώλους καλά θα ήταν, εδώ μέσα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε "ξιφομαχία". :P

Οι καλοί κώλοι είναι σε άλλους ορόφους. :cry:

Δημοσ.

156357.jpg

Πολύμπριζο η κολλητή; :mrgreen:

Damn you woman! :mad:

οχι. 1,5 χρονο και βαλε μου επριζε το συκωτι οτι δεν εβρισκε δουλεια κι οταν την πηραν εκει ξεχασε να μου το πει :lol:. λογικα την πηραν γτ εκανε ενα 2μηνο στο ΟΗΕ στην νεα υορκη (χωρις να παιρνει ουτε καφε τζαμπα)

Δημοσ.

οχι. 1,5 χρονο και βαλε μου επριζε το συκωτι οτι δεν εβρισκε δουλεια κι οταν την πηραν εκει ξεχασε να μου το πει :lol:. λογικα την πηραν γτ εκανε ενα 2μηνο στο ΟΗΕ στην νεα υορκη (χωρις να παιρνει ουτε καφε τζαμπα)

Χμμμ δηλαδή εγώ μετά μπορεί να πάω στην AT&T; Οκ σταματάω την γκρίνια, ξεκινάω τα όνειρα. :mrgreen:

Δημοσ.

Χμμμ δηλαδή εγώ μετά μπορεί να πάω στην AT&T; Οκ σταματάω την γκρίνια, ξεκινάω τα όνειρα. :mrgreen:

αυτη ομως ξεπαραδιαστικε κιολας για να ζησει στην ΝΥ. πολυ ακριβη πολη :fear:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...