Aplostra Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 ελαβρετωραβρε που θελετε και τσικουλατα στα μελομακαρονα.Ετσι τα φτιαχνε και η γιαγια σας... σωστός, όμως εξέλιξη. είναι γκουρμετ μελομακάρονα
alexzzz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 η γιάγια (σωστά είναι ο τόνος) μου δεν είχε και μαγιονέζα... να μην την χρησιμοποιούμε ούτε δαύτη; σταδιάλα...
athlios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μ' αγνοείς επιδεικτικά ας πούμε τώρα; υδροχοος γαμω τα ζωδια γαμω. η γιάγια (σωστά είναι ο τόνος) μου δεν είχε και μαγιονέζα... να μην την χρησιμοποιούμε ούτε δαύτη; σταδιάλα... εμενα εφτιαχνε σπιτικη. βιτ δατ.
alexzzz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 εμενα εφτιαχνε σπιτικη. βιτ δατ. και μένα πισία... ιν γιορ φεϊς
athlios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 σωστός, όμως εξέλιξη. είναι γκουρμετ μελομακάρονα Τιπτα ρε, τα κλασσικα. Ενα μελομακαρονο. Εναν κουραμπιε. Ενα μελομακαρονο. Εναν κουραμπιε. Ενα μελομακαρονο. Εναν κουραμπιε. Ενα μελομακαρονο. Εναν κουραμπιε. Ενα μελομακαρονο. Εναν κουραμπιε. ΜΠΑΜ. και μένα πισία... ιν γιορ φεϊς ποντιακες μαλακιες.
alexzzz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Ε μα τωρα, μαθανε και οι ποντιοι τα DONUT. ποια donut ρε μα'ακα; με μπέρδεψες...
athlios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 ποια donut ρε μα'ακα; με μπέρδεψες... ε, νταξει βαζετε και λιγο αυγουλακι κειπερα...
alexzzz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 ε, νταξει βαζετε και λιγο αυγουλακι κειπερα... και τυρί/πατάτα ξερωγω
jason_rethymno Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Φτιάχνω αυτό το blog στο wordpress και όταν πάω στο :κατηγορίες ->Δραστηριότητες ,μου εμφανίζει και την υποκατηγορία "εκθέσεις". https://katarti.wordpress.com/ πως θα το κάνω να μην το εμφανίζει? Απαντηστε καποιος ΓαΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις