Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΑΜΑΝΕ ΑΠΕΙΡΑ. Τελευταία έφαγα ένα φλας με τα τουρσιά, είχα πάει στον πατέραμ στο χωριό, και ξήλωνε τις ντοματιές του, και είχαν επάνω αρκετές πράσινες ντομάτες. Μου λέει "αυτές μόνο για τουρσί είναι, αλλά ποιός κάθετε να φτιάξει". Τις πήρα, τις έκανα τουρσί και τις περιμένω, θέλουν κάνα 15ήμερο ακόμα. Στα καπάκια έκανα τουρσί πιπεριές, παντζάρια, παντζαρόφυλα. ΓΑΜΑΤΑ, ταμάμ για τσίπουρο.

Πεσκανδρίτσα τόσο μεγάλη που να πάρεις το συκώτι της, δεν έχω βρει ποτέ. Και με τον μπακαλιάρο τυχερός ήμουν, βρήκα σήμερα 2 μεγάλους μπακαλιάρους, 1+ κιλα ο καθένας, και φυσικά τους τσίμπησα. Τον έναν τον ρημάξαμε, ο άλλος αναπαύεται στον καταψύκτη μου.

Αν παιρνεις μεγαλους μπακαλιαρους, αξιζει να κρατας το κρεας απο τα μαγουλα ξεχωριστα απο το κεφαλι που θα παει για σουπα. Οταν μαζεψεις πολλα θα κανεις εναν τελειο μεζε. Καλαμποκαλευρο, τηγανισμα κανα λεπτο και απο πανω ξυσμα απο μοσχολεμονο με μπουκοβο.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Εγω εφαγα μια λουκανικοπιτα, οπως ερχομουν στο σπιτι, δεν ξερω ομως αν πιανεται σαν μεσημεριανο :P

πρωινό ρε συ Μαρία. Δεν μεσημέριασε ακόμα.

Αν παιρνεις μεγαλους μπακαλιαρους, αξιζει να κρατας το κρεας απο τα μαγουλα ξεχωριστα απο το κεφαλι που θα παει για σουπα. Οταν μαζεψεις πολλα θα κανεις εναν τελειο μεζε. Καλαμποκαλευρο, τηγανισμα κανα λεπτο και απο πανω ξυσμα απο μοσχολεμονο με μπουκοβο.

ε δεν βρίσκω και κάθε φορά.

Υποθέτω μέχρι να μαζευτούν πολλά, στην κατάψυξη ε;

Με γάμησες τώρα ε. Φαντάσου να πάρω τον φάδερ τηλέφωνο και να του πω "έλα για τσίπουρο, έχω μάγουλα μπακαλιάρου με ξύσμα μοσχολέμονο και μπούκουβο". Έχω να ακούσω χριστοπαναγία... :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

το λοιπόν, τι έφκιασα:

(Μοσκίτω, αν είσαι εδώ, πληζ, πληζ, μην ανοίξεις το σπόηλερ. Πληζ, είσαι νέα για να πεθάνεις από εξάντληση)

-τηγανητά καλαμαράκια (θράψαλα για την ακρίβεια)

-πριν από αυτά, τηγανητό μπακαλιάρο, φρέσκο, φέτες, σε κουρκούτι

-πριν απο αυτά, τηγανητό το συκώτι του μπακαλιάρου, το οποίο έκανα για πρώτη φορά, και το οποίο ΓΑΜΗΣΕ ΣΙΔΕΡΑ.

-πριν από αυτό, δύο φέτες κασέρι τηγανητό σε κουρκούτι (σαγανάκι το λεγόμενον, και λέγοντας κασέρι εννοώ κασέρι)

-πριν από αυτό, μια σούπα με το κεφάλι του μπακαλιάρου πλας λίγα μικρά κομμάτια του επιπλέον πλας στο τέλος τα λίγα αυγουλάκια του, την οποία τσάκισε η μικρή

-πριν από αυτό, ένα πρόχειρο τουρσί με φύλα πατζαριού

-πριν από αυτό, παντζάρια βραστά, φέτες, με αλάτι-ξύδι-σκόρδο.

αυτά. Καπάκι σε όλα αυτά τσιπουράκιον καθαρό αγνό μυρωδάτο.

Το μισό μου βασίλειο για ένα τσιγάρο. Ότι μάρκα νάναι.

Συγγνώμη εκ των προτέρων γιατί είσαι σύζυγος και πατέρας και γενικά σε εκτιμώ, αλλά είσαι και Μέγας Καριόλης ρε παιδί μου. Θα έλεγα ότι κρύβει και μια αγιοσύνη ο χαρακτηρισμός.

Δημοσ.

Ναι βαζε τα στην καταψυξη και οταν μαζευτουν πολλα θα τον φωνaξεις και θα του δειξεις κατι σαν αυτο:

5D9N5.jpg

Δημοσ.

πρωινό ρε συ Μαρία. Δεν μεσημέριασε ακόμα.

Ετσι ειναι με πιανει και μια λιγουρα τα πρωινα.

Για μεσημεριανο εχουμε συκωτακια και πατατες τηγανητες.

Μμ νοιωθω σαν να ειμαι σε λαθος thread, μηπως κατα τυχη πηγαμε στο thread της μαγειρικης?

Δημοσ.

Συγγνώμη εκ των προτέρων γιατί είσαι σύζυγος και πατέρας και γενικά σε εκτιμώ, αλλά είσαι και Μέγας Καριόλης ρε παιδί μου. Θα έλεγα ότι κρύβει και μια αγιοσύνη ο χαρακτηρισμός.

χιχιχιχιχιχ!

Δημοσ.

λεφτερ εφτιαξες μπακαλιαρο χωρις σκορδαλια ? this is blasphemy

σαν την γυναίκα μου εν μέσω περιόδου κάνεις τώρα ε.

Δημοσ.

Παθαινεις κατι αν νευριαζεις και μετα απο 1 δευτερολεπτο γελας και το κανεις αυτο για 40 λεπτα?

Βλεπω τον bourdain που ειναι στην νεα υορκη. Θα βαλω το επεισοδιο μολις ανεβει στο youtube αλλα οποιος εχει παει εστω και μια φορα εκει θα νιωσει σαν πρεζακι χωρις την δοση του.

Δημοσ.

Δεν με νοιάζει αν ήρθαν τα χριστούγεννα αλλά... ήρθαν τα μελομακάρονα με λευκή και μαύρη σοκολάτα. ΟΛΕ!

20111129_160537.jpg

Δημοσ.
Εγω εφαγα μια λουκανικοπιτα, οπως ερχομουν στο σπιτι, δεν ξερω ομως αν πιανεται σαν μεσημεριανο

Και εγώ έφαγα κάτι από τον Γρηγόρη, δεν θυμάμαι τι όμως μιας και το ζήτησα βάζοντας το δάχτυλο στο τζάμι...και φυσικά ένα frozito Μόκα...3 ευρώ ο πούστης αλλά γαμεί.

Η πρώτη μου απόπειρα ως καθηγητής Αγγλικών στέφθηκε με επιτυχία μιας κ η μαθήτρια μου έσκισε στο proficiency που έδινε πριν από λίγο.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να της πω το πόσο ερωτευμένος είμαι μαζί της :P Oh well....

android.png

Δημοσ.

Η πρώτη μου απόπειρα ως καθηγητής Αγγλικών στέφθηκε με επιτυχία μιας κ η μαθήτρια μου έσκισε στο proficiency που έδινε πριν από λίγο.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να της πω το πόσο ερωτευμένος είμαι μαζί της :P Oh well....

android.png

Τα έδωσες ολα ε; :-D

Δημοσ.

Ω ρε chill, και εμενα μολις μου στειλαν οτι θελουν ενα invoice και υπογεγραμμενο.

Τι στο καλο, ουτε εγγραφο του κρατους να ναι, και με βαζουν σε μπελα να το κατεβαζω, να το σκαναρω , να το υπογραφω με την σουπερ ντουπερ υπογραφη μου και να τους το στελνω πισω...

Μονο που σκεφτομαι τι εχω να κανω , βαρεθηκα απο τωρα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...