Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε, ας είναι και 20 Παραπάνω δεν είναι. Βάλε και λίγα μπισκότα βουτύρου που φτιάχνουμε. Καμιά δυό ωρίτσες δουλειά.

Νωρίς δεν είναι για χριστουγεννιάτικα ρε σεις; Ο απέναντί μου έχει στολίσει το μπαλκόνι του ο μαλάκας, φώτα, έλατα, αηβασίληδες και λοιπά. Έλεος.

ΦΛΩΡΑΚΙ ΝΟΥΜΠΆ.

ρε δε μπας στο διάλο ανώμαλη. Φτιάχνουμε κουραμπίεδες, σε κουράζουμε. Αν είναι λίγοι, είμαστε φλώροι. Ουστ.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μια χαρά συζητούσαμε για ΘΡΑΣ και ήρθαν οι γκόμενες και αρχίσανε για ιξμας ελατάκια κουραμπιέδες κάλαντα αηβασίληδες. :eek:

Δημοσ.

Με πιάνουν τύψεις να την αφήσω να τα φτιάχνει μόνη, γιατί είναι λίγο ανώμαλη και νομίζει ότι είναι ζαχαροπλαστείο. Ένα πάσχα είχα μετρήσει 23 ταψιά κουλούρια και 8 ταψιά τσουρέκια.

Kαι μενα καπως ετσι λειτουργει.. Να μην κανουμε 2-3 ταψια τσουρέκια να εχουμε; 2 τονους μελομακαρονα και 3 κουβαδες κουραμπιεδες μιας και ειναι και η γιορτη μου κλπ..

Δημοσ.

Εμένα με έχει πιάσει. Δεν έχω ζήσει Χριστούγεννα εδώ και 4-5 χρόνια. Θέλω να στολίσω δέντρο και να φάω πολλά πολλά μελομακάρονα, αλλά από μέσα Δεκέμβρη και μετά, είναι γελοίο και σπατάλη ρεύματος που ανάβουν φωτάκια και αηδίες από τώρα. Αν και ποτέ δεν μου άρεσε αυτό το χάλι με τα φωτάκια.

Τώρα θυμήθηκα αυτό το άρρωστο πράγμα

http://www.youtube.com/watch?v=rmgf60CI_ks

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Επιστρέφω με συγκίνηση στον πολιτισμό, μετά από 3ήμερη αγροτική άδεια. Βγήκε το λάδι της χρονιάς (και το δικό μου :-D )...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...