μαφαλντα Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 gang ο Λεφτερ και κουραμπιέδες έφτιαξε και μελομακάρονα και μπισκότα.Αμέ.
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 α, κάθε χρόνο φκιάνω. Και το πάσχα φκιάνω τσουρέκια. Είμαι πιστός στις παραδόσεις εγώ.
Traumatias Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 gang ο Λεφτερ και κουραμπιέδες έφτιαξε και μελομακάρονα και μπισκότα.Αμέ. Ναι το ξέρω... Αλλά δεν έχει στείλει τίποτα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 α, κάθε χρόνο φκιάνω. Και το πάσχα φκιάνω τσουρέκια. Είμαι πιστός στις παραδόσεις εγώ. Όντως; Ψήνεις κι όλα αυτά; Παθαίνω υπερκόπωση μόνο που υπάρχεις ρε μαν.
gang Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 α, κάθε χρόνο φκιάνω. Και το πάσχα φκιάνω τσουρέκια. Είμαι πιστός στις παραδόσεις εγώ. Όντως; Ψήνεις κι όλα αυτά; Παθαίνω υπερκόπωση μόνο που υπάρχεις ρε μαν. Θα μπει υπογραφή η παραπάνω στιχομυθία...
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Όντως; Ψήνεις κι όλα αυτά; Παθαίνω υπερκόπωση μόνο που υπάρχεις ρε μαν. ναι ρε. Έχω βάλει και συνταγές και φωτο στο θρεντ της μαγειρικής, δες τες αν δεν είσαι πολύ κουρασμένη. Θέλει αρκετά κλικ η αλήθεια είναι. Να σου βρω καλύτερα το λινκ;
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ναι ρε. Έχω βάλει και συνταγές και φωτο στο θρεντ της μαγειρικής, δες τες αν δεν είσαι πολύ κουρασμένη. Θέλει αρκετά κλικ η αλήθεια είναι. Να σου βρω καλύτερα το λινκ; Όϊ, νταξ. Φχαριστώ. Πάω για ύπνο. Μου φτάνει η μάνα που θα με χώσει στο ζύμωμα μόλις πατήσω Ρέθυμνο. ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΕΤΣΙ.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μπορεις να πας ρεθυμνο αφού φτιαξει τα γλυκα και τα φαγητα. Αμε.
YiN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Παίζει να έχω κατεβάσει 10 gb χριστουγεννιατικα τραγουδια σήμερα. Το κεφάλι μου έχει γεμίσει Αϊ Βασίληδες και γκυ.
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μπορεις να πας ρεθυμνο αφού φτιαξει τα γλυκα και τα φαγητα. Αμε. Με πιάνουν τύψεις να την αφήσω να τα φτιάχνει μόνη, γιατί είναι λίγο ανώμαλη και νομίζει ότι είναι ζαχαροπλαστείο. Ένα πάσχα είχα μετρήσει 23 ταψιά κουλούρια και 8 ταψιά τσουρέκια.
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Με πιάνουν τύψεις να την αφήσω να τα φτιάχνει μόνη, γιατί είναι λίγο ανώμαλη και νομίζει ότι είναι ζαχαροπλαστείο. Ένα πάσχα είχα μετρήσει 23 ταψιά κουλούρια και 8 ταψιά τσουρέκια. λολ, και μετά σε κουράζουν 15 κουραμπιέδες και άλλα τόσα μελομακάρονα που έφτιαξα.
Traumatias Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Παίζει να έχω κατεβάσει 10 gb χριστουγεννιατικα τραγουδια σήμερα. Το κεφάλι μου έχει γεμίσει Αϊ Βασίληδες και γκυ. Και εγώ θέλω Χριστουγεννιάτικα
YiN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ θέλω Χριστουγεννιάτικα Όχι, δεν με έχει πιάσει κάποιος παροξυσμός. Για τη δουλειά τα μαζεύω.
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 λολ, και μετά σε κουράζουν 15 κουραμπιέδες και άλλα τόσα μελομακάρονα που έφτιαξα. Mόνο 15 φτιάχνεις ρε φλωράκι;;; Οι υπερβολές της μάνας είναι που μου δημιούργησαν ψυχολογικά. ΦΛΩΡΑΚΙ ΝΟΥΜΠΆ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις