caution Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ορίστε. Τώρα στο σπόηλερ δεν κάνει και προσαρμογή μεγέθους και είναι χειρότερα. Τι κατάλαβες; Δεν την είχα πει σε κανένα από τον πρωί. Νιώσε με.
athlios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 2 απανωτά follows από bodybuilding accounts στο twitter. Το ξερα ότι κάτι δεν πάει καλά.. hοw yοu dοin?
athlios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ενταξει ρε μεγαλε, εγω περιμενα να με πεις θα βγεις εκει, θα τραβηξεις ισια για κανα 3-4 τσιγαρα,θα στριψεις μια αριστερα μια δεξια και θα πεσεις πανω στην ταβερνα Ο ΜΗΤΣΟΣ που εχει θεα στη λιμνη και σου πεταει τις πανΤσετες απανω στο τραπεζι. ασε που ειναι ΤΕΧΝΗΤΗ. εοχι
athlios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Νομιζω το ξαναδειξες. 14 χηνες ειναι καλα, παιρνεις πολυ πραμα. ΑΛΛΑ ΓΑΛΛΙΚΟ? Και Λαρισσαιος...[λαρισσωωωωτης] *παρολαυτα αν το παρεις,υπαρχει χωρος και για μας ε??
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 στο ξανάδειξα; Δεν ενθυμούμαι. 14 χήνες το αφήνει. Εισαγωγή από Γαλλία. Μέρα με την νύχτα σε σχέση με το αντίστοιχο ελληνικό. Αλλά το έχει εκτελωνίσει ο μαλάκας, θα γλύτωνα κάπου 2 χιλιάρικα αν δεν το είχε εκτελωνίσει. Είμαι στο τσακ να το τσιμπήσω, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κυκλοφορεί νόμιμα στο κωλοχώρι μας. Euro4 γαρ...
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 hοw yοu dοin? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ρε τον κλασοκαμπάνια..ΟΥΗΝΚ!
Marria Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Meτα απο καιρο , ανακαλυψα και παλι, ποσο ωραια ειναι η nutella Μερες
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ρε τον κλασοκαμπάνια..ΟΥΗΝΚ! ωπ ωπ, τώρα που το θυμήθηκα: τι διάλο είναι τα στραβοπαλαμίδια ή στυροπαλαμίδια ή πώς στο λούτσο το είχες πει; ΚΛΑΣΟΚΑΜΠΑΝΙΑΣ!!!
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ωπ ωπ, τώρα που το θυμήθηκα: τι διάλο είναι τα στραβοπαλαμίδια ή στυροπαλαμίδια ή πώς στο λούτσο το είχες πει; ΚΛΑΣΟΚΑΜΠΑΝΙΑΣ!!! Παλαμίδι, είναι ο χτύπος που παίζεις με την παλάμη. Όταν παίζεις τον χτύπο με την εξωτερική του χεριού, αυτό είναι το στραβοπαλαμίδι.
athlios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 στο ξανάδειξα; Δεν ενθυμούμαι. 14 χήνες το αφήνει. Εισαγωγή από Γαλλία. Μέρα με την νύχτα σε σχέση με το αντίστοιχο ελληνικό. Αλλά το έχει εκτελωνίσει ο μαλάκας, θα γλύτωνα κάπου 2 χιλιάρικα αν δεν το είχε εκτελωνίσει. Είμαι στο τσακ να το τσιμπήσω, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κυκλοφορεί νόμιμα στο κωλοχώρι μας. Euro4 γαρ... Σαν κλασσικος Ελληνας ,παζαρεψε το λιγο γιατι ηταν παπαρας και το εκτελωνισε.Τωρα το πως θα ελεγξεις χιλιομετρα και τα σχετικα δικο σου προβλημα. Για το diesel μη κωλωσεις δεν υπαρχει λογος. Μονο για τολμηρ... ...ες
viper2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Νεοι τροποι τουρισμου στη Θεσ/νικη απο την ιδια [φυλλαδα] http://www.lifo.gr/lifoland/naked-city/5621 FML
Προτεινόμενες αναρτήσεις