freedubus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=B0zx-J4VW2k Μεγάλη μέρα σήμερα. Συνειδητοποίησα πόσο τιποτένιο απόβρασμα είμαι και οτι το μόνο που μου αξίζει είναι να καίγομαι αιώνια στα καζάνια της κόλασης.
klainmaingr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Σου πήρε μερικά χρόνια παραπάνω βέβαια αλλα κάλλιο αργά...
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 .. Χαρα στο κουράγιο σου. .. χαχα, θυμήθηκα τον Ιούνη είχαμε πάει Λιτόχωρο, με τα δυο παιδιά και την γνιέκα τούμπανο στην τρίτη. Περιδρομιάζουμε κατσίκια και κοκορέτσια, ρουφάμε και καναδυό κιλά κρασί. Μετά σηκώνομαι και φεύγω ποδαράτος, να πάρω το αμάξι που ήταν αρκετά πιο πάνω και η γκαστρωμένη δεν μπορούσε να ανεβεί τόση ανηφόρα. Κατεβαίνω, παρκάρω μπροστά στην ταβέρνα, βάζω τον μεγάλο μέσα, δένω την μικρή στην καρέκλα, φορτώνω καρότσι, τσάντες, μπιμπερά, το σπαστό καρεκλάκι φαγητού της μικρής, τα πάντα όλα. Και πριν προλάβω να χαιρετίσω τον ταβερνιάρη, με λέει: "πωωωω ρε μεγάλε, μόνο που σε είδα κουράστηκα ναούμ. Χαρά στο κουράγιο σου" Τεσπά, καλό συντονισμό θέλει και όλα γίνονται. Και τι άλλο να έκανα, σπίτι και τηλεόραση;
viper2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 μερες http://www.oneman.gr/keimena/style/grooming/ta-top-5-arwmata-ths-sezon.1511439.html Type like a movie hacker! http://www.hackertyper.com/ τώρα το είδα στη σελίδα του Fredo & Pid'Jin! πολυ καλο +1 το εκλεψα
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 χαχα, θυμήθηκα τον Ιούνη είχαμε πάει Λιτόχωρο, με τα δυο παιδιά και την γνιέκα τούμπανο στην τρίτη. Περιδρομιάζουμε κατσίκια και κοκορέτσια, ρουφάμε και καναδυό κιλά κρασί. Μετά σηκώνομαι και φεύγω ποδαράτος, να πάρω το αμάξι που ήταν αρκετά πιο πάνω και η γκαστρωμένη δεν μπορούσε να ανεβεί τόση ανηφόρα. Κατεβαίνω, παρκάρω μπροστά στην ταβέρνα, βάζω τον μεγάλο μέσα, δένω την μικρή στην καρέκλα, φορτώνω καρότσι, τσάντες, μπιμπερά, το σπαστό καρεκλάκι φαγητού της μικρής, τα πάντα όλα. Και πριν προλάβω να χαιρετίσω τον ταβερνιάρη, με λέει: "πωωωω ρε μεγάλε, μόνο που σε είδα κουράστηκα ναούμ. Χαρά στο κουράγιο σου" Τεσπά, καλό συντονισμό θέλει και όλα γίνονται. Και τι άλλο να έκανα, σπίτι και τηλεόραση; Εγώ κουράστηκα, μόνο που το διάβασα.
klainmaingr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ^What she said. Σπίτι και xbox ή στην καλύτερη βόλτα παραλία/βουνό κάτι κάπως κάποτε. Καρεκλάκια καροτσάκια και λοιπά άλλα -άκια νομίζω οτι θα βγάλουν τον real υποχόνδριο απο μέσα μου και θα βαρέσω παράκρουση. ;p
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Εμείς είμαστε Πολυάννες και Πολυάννοι χωρίς οικογένεια.
Chrisxxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Lefter από το Σαββατο, κοντα στη λιμνη του Μετσοβου (που κανονικά λέγεται καπως αλλιως).
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 2 απανωτά follows από bodybuilding accounts στο twitter. Το ξερα ότι κάτι δεν πάει καλά.. Και Χρήστο, με εντυπωσιάζουν οι πρασινάδες στην φώτο σου. Εδώ βλέπω μόνο ελιές.
caution Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Καλή σας ήμερα. ...πω πω με σιχάθηκα έτσι όπως το έγραψα
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 γαμάτη ε; Λίμνη πηγών Αώου λέγεται. Ανέβηκες ψηλά στην Βάλια Κάλτα κουφάλα ε;
caution Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 γαμάτη ε; Λίμνη πηγών Αώου λέγεται. Ανέβηκες ψηλά στην Βάλια Κάλτα κουφάλα ε; ...και κάπου εκεί χάσατε παρέα τα spoilers. Κουφάλες. Ε;
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ωχού μωρέ γκρινιάρη. Αφού έτσι κι αλλιώς θα το ανοίξεις, τι το θες το σπόηλερ. Ένα παραπάνω κλικ.
athlios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 γαμάτη ε; Λίμνη πηγών Αώου λέγεται. Ανέβηκες ψηλά στην Βάλια Κάλτα κουφάλα ε; moar infοοοο
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ορίστε. Τώρα στο σπόηλερ δεν κάνει και προσαρμογή μεγέθους και είναι χειρότερα. Τι κατάλαβες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις