YiN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Κάνε τη μαγκιά και παίξτα στον αέρα. Ο κόσμος πρέπει να μάθει! χμμμμμμμμ...
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Σε προκαλω να παιξεις αυτο στον αερα. Προκληση, οχι αστεια. http://www.youtube.com/watch?v=83M60qeRyMc&feature=related
leftermann Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δεν μειναμε πολύ εκει δυστυχως.. Ωραια ηταν πάντως.. Πολυυυυυυυυυ περπάτημα και ειχα καιρό να περπατήσω τόσο, πονάω παντου. κι εγώ σε ζήλεψα ναούμ, και πήγα να ακούσω ποτάμι. Θορυβώδες μάλιστα. Στην Έδεσσα.
Lucifer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 "Και ο Γουίλ Σμίθ μ'αρέσει, αν και δεν είναι τελείως μαύρος. Μάλλον άρεσε στη μητέρα του οι μαύροι, ή στον πατέρα του οι μαύρες... Γι αυτό βγήκε γκρι". Από σήμερα είμαι φανατικός οπαδός του. Πφφφ, αυτό το είχαμε κάνει στίχο στον "Μοναχό" πριν γίνει της μόδας. Ο παππούς μου ήτανε μαύρος και η γιαγιά μου ήταν λευκή Δόξα να 'χει η Παναγία που εγώ δε βγήκα γκρι.
YiN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Σε προκαλω να παιξεις αυτο στον αερα. Προκληση, οχι αστεια. http://www.youtube.com/watch?v=83M60qeRyMc&feature=related ε νταξ τωρα. Σιγα, το αφήνω ανοιχτό και παίζει μεχρι αύριο το πρωί, where's the fun in that?
leftermann Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 το αστείο είναι ότι θα νομίζεις ότι κάνεις εκπομπή, και ότι κάποιος την ακούει, μουχαχαχα...
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ε νταξ τωρα. Σιγα, το αφήνω ανοιχτό και παίζει μεχρι αύριο το πρωί, where's the fun in that? partypooper
thanocaster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Πφφφ, αυτό το είχαμε κάνει στίχο στον "Μοναχό" πριν γίνει της μόδας. Ο παππούς μου ήτανε μαύρος και η γιαγιά μου ήταν λευκή Δόξα να 'χει η Παναγία που εγώ δε βγήκα γκρι. Με βάζει σε σκέψεις αυτή η σύμπτωση(?). Μελαχροινός, τσεκ. Μακρί μαλλί, τσεκ. Ακατανίκητος ειρμός, τσεκ. Ειλικρινά αφοπλιστικός, τσεκ. Σαν πολλές να μαζεύονται οι συμπτώσεις...
Lucifer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αν έχω συγγένεια με αυτόν, στειρώνω εγώ τον εαυτό μου.
slipknot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 "...ούτε κοκαΐνη (χαρακτηριστική κίνηση σνιφαρίσματος) να ρουφάς... όπως ο Αλ Πατσίνο στο Scarface μετά να γίνεις... και να τρελαθείς... Δεν λέω περισσότερα γιατί μπορεί να μην έχετε δει την ταινία... ούτε εγώ την έχω δει..."
thanocaster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Άσε Λούσι... Μετά το ποστ του Σλίπνοτ, το ξανασκέφτηκα. Όσο και να προσπαθήσεις ΠΟΤΕ δεν θα τον φτάσεις.
Sellers Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Apmj9fDfF-8&feature=related ΕΥΟΙΥΦΗΗΗΣ!
YiN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αυτό ήταν, παίζω 2-3 τραγούδια ακόμα και βάζω να δω τα βιντεάκια. Στο διάλο τα καλύτερα χάνω για να προωθώ την τέχνη.
slipknot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Άσε Λούσι... Μετά το ποστ του Σλίπνοτ, το ξανασκέφτηκα. Όσο και να προσπαθήσεις ΠΟΤΕ δεν θα τον φτάσεις. Φέρνει σε nicoc όμως...
Toufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ποσο σπαστικο να ακους τραγουδια και να "χτυπανε" σε τοσα πολλα σημεια μεσα σου λες και καποιος εγραφε και περιγραφει ΑΚΡΙΒΩΣ το πως νιωθεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις