Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Δεν μειναμε πολύ εκει δυστυχως.. Ωραια ηταν πάντως.. Πολυυυυυυυυυ περπάτημα και ειχα καιρό να περπατήσω τόσο, πονάω παντου.

κι εγώ σε ζήλεψα ναούμ, και πήγα να ακούσω ποτάμι. Θορυβώδες μάλιστα. Στην Έδεσσα.

Δημοσ.

"Και ο Γουίλ Σμίθ μ'αρέσει, αν και δεν είναι τελείως μαύρος. Μάλλον άρεσε στη μητέρα του οι μαύροι, ή στον πατέρα του οι μαύρες... Γι αυτό βγήκε γκρι".

Από σήμερα είμαι φανατικός οπαδός του.

Πφφφ, αυτό το είχαμε κάνει στίχο στον "Μοναχό" πριν γίνει της μόδας.

Ο παππούς μου ήτανε μαύρος και η γιαγιά μου ήταν λευκή

Δόξα να 'χει η Παναγία που εγώ δε βγήκα γκρι.

• Moderators
Δημοσ.

ε νταξ τωρα. Σιγα, το αφήνω ανοιχτό και παίζει μεχρι αύριο το πρωί, where's the fun in that?

partypooper :P

Δημοσ.

Πφφφ, αυτό το είχαμε κάνει στίχο στον "Μοναχό" πριν γίνει της μόδας.

Ο παππούς μου ήτανε μαύρος και η γιαγιά μου ήταν λευκή

Δόξα να 'χει η Παναγία που εγώ δε βγήκα γκρι.

Με βάζει σε σκέψεις αυτή η σύμπτωση(?). Μελαχροινός, τσεκ. Μακρί μαλλί, τσεκ. Ακατανίκητος ειρμός, τσεκ. Ειλικρινά αφοπλιστικός, τσεκ. Σαν πολλές να μαζεύονται οι συμπτώσεις...

Δημοσ.

"...ούτε κοκαΐνη (χαρακτηριστική κίνηση σνιφαρίσματος) να ρουφάς... όπως ο Αλ Πατσίνο στο Scarface μετά να γίνεις... και να τρελαθείς... Δεν λέω περισσότερα γιατί μπορεί να μην έχετε δει την ταινία... ούτε εγώ την έχω δει..."

Δημοσ.

Αυτό ήταν, παίζω 2-3 τραγούδια ακόμα και βάζω να δω τα βιντεάκια. Στο διάλο τα καλύτερα χάνω για να προωθώ την τέχνη.

Δημοσ.

Άσε Λούσι... Μετά το ποστ του Σλίπνοτ, το ξανασκέφτηκα. Όσο και να προσπαθήσεις ΠΟΤΕ δεν θα τον φτάσεις.

Φέρνει σε nicoc όμως...

inglip.png

Δημοσ.

Ποσο σπαστικο να ακους τραγουδια και να "χτυπανε" σε τοσα πολλα σημεια μεσα σου λες και καποιος εγραφε και περιγραφει ΑΚΡΙΒΩΣ το πως νιωθεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...