viper2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 απωθημενα Αμα ειναι κλαψιαρικο , κρατα το κλωτσια θελει γιατι δαγκωνει απροκαληπτα και φυσικα οι γυναικες του σπιτιου εχουν παθει ερωτα με αυτο το σκυλι αγνωστο το γιατι
Marria Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 κλωτσια θελει γιατι δαγκωνει απροκαληπτα και φυσικα οι γυναικες του σπιτιου εχουν παθει ερωτα με αυτο το σκυλι αγνωστο το γιατι Ελα ρε συ μη το κλωτσας, κριμα ειναι Ειχα και εγω λαμπραντορ και ειχε ερωτα μαζι μου.. το γλυκο μου
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 και φυσικα οι γυναικες του σπιτιου εχουν παθει ερωτα με αυτο το σκυλι αγνωστο το γιατι μα δεν ειναι προφανης ο λογος;
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ερώτηση προς τις σκυλόφιλες χρήστριες: θα συνευρισκόσασταν ποτέ ερωτικά με το σκυλί σας;
PavelX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 freedubus με απογοητεύεις. Ερώτηση προς τις σκυλόφιλες χρήστριες: έχετε συνευρεθεί ποτέ ερωτικά με το σκυλί σας; Τώρα μάλιστα.
PavelX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Είναι καθήκον σου να θέσεις το ερώτημα. Θα μπορούσες να ρωτήσεις και "πόσες φορές έχετε ...".
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εντάξει, δεν τις έχω για τόσο παραφιλικές. Απλά ρωτάω αν ποτέ θα εξέλισσαν τη σχέση τους με τον αγαπημένο τους σκύλο από το friend zone σε κάτι παραπάνω.
Toufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δεν ειναι παραφιλια αν βαζεις μαρμελαδα/μελι/φυστικοβουτυρο. Ποτε μου δεν ειχα σκυλο/γατα, και τωρα που θελω δεν μπορω να παρω in other news. Μπηκα στο 9gag. η πιεση μου χτυπησε κοκκινο. Κυριολεκτικa fuck that shit.
salliara Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Απο την ώρα που είπα 'τώρα θα διαβάσω', έπλυνα τα πιατα, καθάρισα κουζίνα και μπάνιο, έκανα καφέ, μανικιουρ, πεντικιούρ, μάζεψα τα απλωμένα, συμμάζεψα το δωμάτιο κ.α. εποικοδομητικό το διάβασμα. ναι.
Toufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Salliara αν θες να διαβασεις καμια φορα σπιτι μου, εχεις το ελευθερο.
PavelX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Απο την ώρα που είπα 'τώρα θα διαβάσω', έπλυνα τα πιατα, καθάρισα κουζίνα και μπάνιο, έκανα καφέ, μανικιουρ, πεντικιούρ, μάζεψα τα απλωμένα, συμμάζεψα το δωμάτιο κ.α. εποικοδομητικό το διάβασμα. ναι. Το διάβασμα είναι το καλύτερο φάρμακο για την τεμπελιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις