nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 τώρα τελευταια όπου πάω , γκομενες απο 15-25κατι περίπου μου χαμογελανε , με κοιταζουν πολυ και ειναι υπερβολικά εχμμ.. φιλικές.. περιεργο .. και δεν εχω αλλάξει κάτι επάνω μου (εκτος απο κάτι piercing , το μαλί μου και το γυμναστίριο κάθε μέρα) που δεν τα θεορώ οικανα για τέτοια αλλαγή αντυμετωπισης. Τι να πω , ολα για την μόστρα.. ΑΠΟΓΩΗΤΕΥΣΗ.. μπορεί βέβαια και να ειναι η ιδεα μου και να ειμαι φαντασιόπλικτος , τι να πω .. κριμα , επεσες στο 1. τί εννοείς?
leftermann Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 να'μαι και πάλι στην όοοομορφη Θεσαλλλονίιιιικη. Γαμώ την ζέστη γαμώ. Καινούριο οφτόπικ βλέπω! Με γειές. Είδα και τον Κλάην με το που πάτησα το ποδάρι μου στην πόλη! Αυτό το παιδί σου φτιάχνει την διάθεση με την μία. Κατατάλλα, δεν βλέπω την ώρα να ξαναφύγω. Καλησπέρα σας.
kuzko21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 τί εννοείς? 2 επιλογες 1)σε περνανε για μαλακα. 2)ολοι οι αντρες τις γειτονιας αυριο σου δινουν συγχαρητηρια.
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 σκοτίστικα , γιατί υπάρχει άντρας που δεν βλέπει τσόντες? οποιος πει ναι ειναι ψέυτης .
athlios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 να'μαι και πάλι στην όοοομορφη Θεσαλλλονίιιιικη. Γαμώ την ζέστη γαμώ. Καινούριο οφτόπικ βλέπω! Με γειές. Είδα και τον Κλάην με το που πάτησα το ποδάρι μου στην πόλη! Αυτό το παιδί σου φτιάχνει την διάθεση με την μία. Κατατάλλα, δεν βλέπω την ώρα να ξαναφύγω. Καλησπέρα σας. τι ζεστη ωρε γεροντα? Και σχετικα καλα ηταν σημερα... Και χαλκιδικη που μια κωλοντει ειπαμε να παμε ειχε συννεφια...
leftermann Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 τι τι ζέστη ρε. Εκεί που ήμανε ως τώρα κοιμόμαστε με κουβερτάκι. Εδώ έχω τον γιαπωνέζο να δουλεύει στο φουλ και το σπίτι βράζει. Ήταν και κλειστό τόσες μέρες βέβαια... Γέροντα να σε πουν τα εγγόνια σου ε.
gang Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 τι τι ζέστη ρε. Εκεί που ήμανε ως τώρα κοιμόμαστε με κουβερτάκι. Εδώ έχω τον γιαπωνέζο να δουλεύει στο φουλ και το σπίτι βράζει. Ήταν και κλειστό τόσες μέρες βέβαια... Γέροντα να σε πουν τα εγγόνια σου ε. έχουμε ερτζιανα στα ονλαιν... χώσου
giorgos147 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 τώρα τελευταια όπου πάω , γκομενες απο 15-25κατι περίπου μου χαμογελανε , με κοιταζουν πολυ και ειναι υπερβολικά εχμμ.. φιλικές.. περιεργο .. και δεν εχω αλλάξει κάτι επάνω μου (εκτος απο κάτι piercing , το μαλί μου και το γυμναστίριο κάθε μέρα) που δεν τα θεορώ οικανα για τέτοια αλλαγή αντυμετωπισης. Τι να πω , ολα για την μόστρα.. ΑΠΟΓΩΗΤΕΥΣΗ.. μπορεί βέβαια και να ειναι η ιδεα μου και να ειμαι φαντασιόπλικτος , τι να πω .. http://www.youtube.com/watch?v=PWKnZs32byU
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Το έλεγε και το όνομα του thread, αργά η γρήγορα...
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Πρεπει να παρουμε παραδειγμα απο το http://www.electricr...forum/forum.php Εδω λιγη κοντρα παιζει κ κλειδωνεται φλωριες Mission accomplished γαμηθηκε το τοπικ του wannabe ενστολου
Προτεινόμενες αναρτήσεις