Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο rocking.gr έκανα ένα σχόλιο γράφοντας "haters gonna hate", και το facebook πόσταρε "haters going to hate". Το δοκίμασα και 2 φορές.

WHAT KIND OF SORCERY IS THIS?

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

δεν είμαι πόντιος ρε. Μακεδόνας είμαι, βούλγαρος δηλαδή, βουλγάρικα μιλούσε η γιαγιάκαμ.. Ούτε με την κρήτη τραβάω κάνα ζόρι, δεν έχω πάει καν. Ανακαλύπτω τα ωραία προϊόντα της όμως.

Δημοσ.

δεν είμαι πόντιος ρε. Μακεδόνας είμαι, βούλγαρος δηλαδή, βουλγάρικα μιλούσε η γιαγιάκαμ.. Ούτε με την κρήτη τραβάω κάνα ζόρι, δεν έχω πάει καν. Ανακαλύπτω τα ωραία προϊόντα της όμως.

μακεδονας,βουλγαρος,σκοπιανος,ποντιος,τι είσαι;

Δημοσ.

Link

Γαμάτη μπύρα. Μετά την τσικουδιά, τώρα και μπύρες θα αποθηκεύσω κρητικές.

Μμμμ μέτρια, πολύ μέτρια, καλούτσικη γεύση αλλά δεν τα πιάνει τα λεφτά της, εάν έκανε όσο και οι υπόλοιπες ναι, αλλά να στην πασάρουν για βιολογικιά και να τη πληρώνεις όσο δύο δόντια χρυσά κατοχής, ε όχι.:)

Δημοσ.

Έχουμε και πολύ ωραία χόρτα.

μμμμμ. Πούντα όμως ντε.

μακεδονας,βουλγαρος,σκοπιανος,ποντιος,τι είσαι;

Είπα, μακεδόνας. Η γιαγιάμ όταν δεν ήθελε να καταλάβουμε τι έλεγε, μιλούσε με τον παππούκα Μακεδόνικα.

Μμμμ μέτρια, πολύ μέτρια, καλούτσικη γεύση αλλά δεν τα πιάνει τα λεφτά της, εάν έκανε όσο και οι υπόλοιπες ναι, αλλά να στην πασάρουν για βιολογικιά και να τη πληρώνεις όσο δύο δόντια χρυσά κατοχής, ε όχι.:)

ρε πιες καμιά Βεργίνα ναούμ.

Δημοσ.

Είπα, μακεδόνας. Η γιαγιάμ όταν δεν ήθελε να καταλάβουμε τι έλεγε, μιλούσε με τον παππούκα Μακεδόνικα.

Υπάρχει τέτοια γλωσσα;

Δημοσ.

τι μακφάρλαντ μωρέ, βεργίνα λέμε.

Ρετσίνα με ρεντ μπουλ ρε, και ούζο με ρεντ μπουλ.. και σκατά με φράουλες για να τσιμπας;ρ

Δημοσ.

Μήπως εννοείς βουλγάρικα; =ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...