PavelX Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Στο rocking.gr έκανα ένα σχόλιο γράφοντας "haters gonna hate", και το facebook πόσταρε "haters going to hate". Το δοκίμασα και 2 φορές. WHAT KIND OF SORCERY IS THIS?
leftermann Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 δεν είμαι πόντιος ρε. Μακεδόνας είμαι, βούλγαρος δηλαδή, βουλγάρικα μιλούσε η γιαγιάκαμ.. Ούτε με την κρήτη τραβάω κάνα ζόρι, δεν έχω πάει καν. Ανακαλύπτω τα ωραία προϊόντα της όμως.
Aplostra Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 δεν είμαι πόντιος ρε. Μακεδόνας είμαι, βούλγαρος δηλαδή, βουλγάρικα μιλούσε η γιαγιάκαμ.. Ούτε με την κρήτη τραβάω κάνα ζόρι, δεν έχω πάει καν. Ανακαλύπτω τα ωραία προϊόντα της όμως. μακεδονας,βουλγαρος,σκοπιανος,ποντιος,τι είσαι;
status Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Link Γαμάτη μπύρα. Μετά την τσικουδιά, τώρα και μπύρες θα αποθηκεύσω κρητικές. Μμμμ μέτρια, πολύ μέτρια, καλούτσικη γεύση αλλά δεν τα πιάνει τα λεφτά της, εάν έκανε όσο και οι υπόλοιπες ναι, αλλά να στην πασάρουν για βιολογικιά και να τη πληρώνεις όσο δύο δόντια χρυσά κατοχής, ε όχι.
leftermann Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Έχουμε και πολύ ωραία χόρτα. μμμμμ. Πούντα όμως ντε. μακεδονας,βουλγαρος,σκοπιανος,ποντιος,τι είσαι; Είπα, μακεδόνας. Η γιαγιάμ όταν δεν ήθελε να καταλάβουμε τι έλεγε, μιλούσε με τον παππούκα Μακεδόνικα. Μμμμ μέτρια, πολύ μέτρια, καλούτσικη γεύση αλλά δεν τα πιάνει τα λεφτά της, εάν έκανε όσο και οι υπόλοιπες ναι, αλλά να στην πασάρουν για βιολογικιά και να τη πληρώνεις όσο δύο δόντια χρυσά κατοχής, ε όχι. ρε πιες καμιά Βεργίνα ναούμ.
Aplostra Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Είπα, μακεδόνας. Η γιαγιάμ όταν δεν ήθελε να καταλάβουμε τι έλεγε, μιλούσε με τον παππούκα Μακεδόνικα. Υπάρχει τέτοια γλωσσα;
leftermann Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 μ. Αλλά την απαγόρεψε ο Μεταξάς ένα βράδυ που στραβογάμησε.
status Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ρε πιες καμιά Βεργίνα ναούμ. Στείλε μου.. .. αν και εαν δεν είναι Mc Farland.. ..
status Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 τι μακφάρλαντ μωρέ, βεργίνα λέμε. Ρετσίνα με ρεντ μπουλ ρε, και ούζο με ρεντ μπουλ.. και σκατά με φράουλες για να τσιμπας;ρ
YiN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Είπα, μακεδόνας. Η γιαγιάμ όταν δεν ήθελε να καταλάβουμε τι έλεγε, μιλούσε με τον παππούκα Μακεδόνικα. Μήπως εννοείς βουλγάρικα; =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις