Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Βασικά όχι ακριβώς , ή μάλλον όχι ακριβώς βοβούσα, Βάγια Κάλντα ειναι ο στόχος και η κορυφή του βουνου μετέπειτα.

Δημοσ.

Που πήγατε όλοι.

Καλησπέρα.

σταματησαμε απο την εργασια

και ακουμπησαμε το παπλωμα

baaaalls

2 ωρες περασανε και ευτυχως καπως με ξυπνησε η τηλεοραση

φυσικα στα καπακια πηγα gym

:mrgreen:

Δημοσ.

τα @@ μου τσίπουρο θα πάρεις τότε. Εγώ να πάω να σαπίσω στην Βοβούσα ήθελα, να κάθομαι και να ακούω το ποτάμι, να κοιμάμαι και να ακούω το ποτάμι, να τρώω παΐδια και να ακούω το ποτάμι, να πίνω κρασί και να ακούω το ποτάμι. Δεν ήθελα να ροβολάω τις πλαγιές σαν το κρικρί.

Λοιπόν Λούσιφερ, τι λέγαμε; Γλυκό κρασί και ζεστά κούκιζ ε; Μμμμμμ!

Δημοσ.

τα @@ μου τσίπουρο θα πάρεις τότε. Εγώ να πάω να σαπίσω στην Βοβούσα ήθελα, να κάθομαι και να ακούω το ποτάμι, να κοιμάμαι και να ακούω το ποτάμι, να τρώω παΐδια και να ακούω το ποτάμι, να πίνω κρασί και να ακούω το ποτάμι. Δεν ήθελα να ροβολάω τις πλαγιές σαν το κρικρί.

Kι εγώ.

Δημοσ.

Aν όντως παίζει τέτοια ποσοτητα τσιπουρου προσφέρω υπερδιπλο κρεβατι με Ρ20 να κανει μασαζ και γω αερα.

Δημοσ.

Το P20 τι είναι; Κατηγορία για ποδοσφαιρικά τμήματα υποδομής; Ως γνωστόν ο Λεφτερ τις ομάδες του, τις φτιάχνει από τη βάση και (σχετικά) μονος του.

Δημοσ.

αυτήν την στιγμή έχω περί τα 60 κιλά στο γκαράζ. Αν βρεις και κάποιον να ξεσκατίζει τα μωρά για το ΣΚ, καβατζώνεις από τώρα και την σοδειά 2012, φύγαμε για Βοβούσα και γάμα το κρασόζουμο και τα ξερομπισκότα ναούμ. Τι ώρα το πρωί;

Δημοσ.

Το P20 τι είναι; Κατηγορία για ποδοσφαιρικά τμήματα υποδομής; Ως γνωστόν ο Λεφτερ τις ομάδες του, τις φτιάχνει από τη βάση και (σχετικά) μονος του.

ρωσιδα πορνη, 20 χρονων.

σε μερικα χρονια,αν οχι ηδη, θα εχουμε και στις ξενες χωρες τις Ε20, λογω της μεγαλης ελληνικης οικονομικης αναπτυξης εδω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...