Chrisxxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 παρακάτω βλέπουμε: - ένα μικρό σαγανάκι γάμπαρη με ντομάτα και θυμάρι, -μια αγγουροντομάτα με απεριόριστο κρεμμύδι, -μία κολοκυθάκια τηγανιτά με τζατζίκι χόμ-μέηντ, άνευ σκόρδου, -ψαράκια τηγανιτά (γόπες, μελανούρια και καναδυό κολιούς). Μπουυυρπ. αύριο το μενού έχει λάχανο με χοιρινό. Τέτοια ώρα η φωτογραφία του. άνευ σκόρδου άνευ σκόρδου άνευ σκόρδου άνευ σκόρδου WTF!!??? προσπερνώντας το σκορδο ομως: Θέλεις να με υιοθετήσεις;
Toufas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Ναι ρε μλκ λεφτερ τι ανευ σκορδου Να μαντεψω οτι στο πιατο κατω αριστερα ειναι γουρουνοπουλο ανευ χοιρινου?
salliara Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 εφυγα για τζατζικάρα. και κολοκυθακια. τι καλά που πηγα λαική χθες! γιαούρτι ευχομαι να χω μόνο.
leftermann Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 δεν τρώνε σκόρδο τα παιδιά ρε κρις, πλας η γνιέκα θηλάζει το μωρό και η σκορδίλα περνάει. Προσπερνώντας το σκόρδο όμως: στείλε το τελευταίο σου εκκαθαριστικό και το συζητάμε Ναι ρε μλκ λεφτερ τι ανευ σκορδου Να μαντεψω οτι στο πιατο κατω αριστερα ειναι γουρουνοπουλο ανευ χοιρινου? αστακομακαρονάδα χωρίς αστακό και μακαρόνια είναι ρε φίλε, δεν βλέπεις;
Chrisxxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 δεν τρώνε σκόρδο τα παιδιά ρε κρις, πλας η γνιέκα θηλάζει το μωρό και η σκορδίλα περνάει. Προσπερνώντας το σκόρδο όμως: στείλε το τελευταίο σου εκκαθαριστικό και το συζητάμε αστακομακαρονάδα χωρίς αστακό και μακαρόνια είναι ρε φίλε, δεν βλέπεις; Οκ, σκεψου ομως τον γιο σε λίγα χρονια να πηγαινει για βρωμικα με την παρεα και να λεει εμενα χωρίς τζατζικι γιατι μου μυριζει το σκορδο... Ντροπή... απλα.. Ενα θα σου πω. Αφορολόγητο.
leftermann Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Ενα θα σου πω. Αφορολόγητο. σόρρυ φίλε. Σ'αγαπώ, σ'εκτιμώ, αλλά... ...έχω ήδη 3 να μου ρουφάν το αίμα
-nick- Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Yiu62USG61Q http://www.youtube.com/watch?v=WHwMTm6VJu8
freedubus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μια δουλειά εκατό ζημιές. Γαμώ την καταδίκη μου. Και με τσίμπησε και σφήκα χειμωνιάτικα.
leftermann Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 μήπως, μήπως λέω, μήηηηπως ρε συ φίλε Φρη, μήηηπως, ξαναλέω, μήπως είσαι εντελώς άμπαλος ρε φίλε;
athlios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 σόρρυ φίλε. Σ'αγαπώ, σ'εκτιμώ, αλλά... ...έχω ήδη 3 να μου ρουφάν το αίμα Ξανασκεψου το , θα πηγαινει και μονος του σχολειο...
Toufas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μια δουλειά εκατό ζημιές. Γαμώ την καταδίκη μου. Και με τσίμπησε και σφήκα χειμωνιάτικα. Το πε και το κανε η σφηκα που μου το υποσχεθηκε δηλαδη!
slygeo87 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Και με τσίμπησε και σφήκα χειμωνιάτικα. Ζει;
Chrisxxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 σόρρυ φίλε. Σ'αγαπώ, σ'εκτιμώ, αλλά... ...έχω ήδη 3 να μου ρουφάν το αίμα Ειμαι ανεξαρτητος πλεον, μονο για φαι και χαρτζιλίκι θα έρχομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις