Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σου πω εγώ. Αύριο κιολας θα της στείλεις μήνυμα για ένα καφέ. όλα τα άλλα θα έρθουν μονα τους. εκεί κάτω από το φως του φεγγαριού :-D.

Ε? τι λές?

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Κοίτα να ήταν ΟΚ η σχέση τους να σου έλεγα να μη χωθείς αλλά εδώ λες ότι τα βρίσκουν - τα χαλάνε - τα ξαναβρίσκουν κ.ο.κ. Τι ακριβώς σκέφτεσαι και κολλάς ;

Απλά ντρέπομαι γαμώτο μου. Αλλά αυτό που λέω για τη σχέση τους, ισχύει. Άσε που αυτός με το που τα χαλάνε τις κοπανάει τις βρισιές.

Να σου πω εγώ. Αύριο κιολας θα της στείλεις μήνυμα για ένα καφέ. όλα τα άλλα θα έρθουν μονα τους. εκεί κάτω από το φως του φεγγαριού :-D.

Ε? τι λές?

Αυτό που είπα μέχρι τη πρώτη τελεία. Και δε θέλω σχόλια! :rolleyes:

...Τέλειωσε και η μπύρα...

Δημοσ.

να ψηφίσουμε να γίνονται πιο αργά τα κόλπα του σέρβερ. μας χαλανε τον οίστρο.

σαν να φυσαει τωρα?

Δημοσ.

καληνυχτα

γιωργο χωσου, μιση ντροπη δικια σ , μιση δικια της

Καλό σου βράδυ!

Ντάξει, όντως, αλλά το θέμα είναι ότι δε τα καταφέρνω.

Άκυρο. Θυμήστε μου αύριο να σας ανεβάσω φωτογραφίες από κάποια νεογέννητα γατάκια που μου γέννησε η μεγάλη μου. Μου βγάλαν και για πρώτη φορά ένα κατάμαυρο.

Δημοσ.

Απλά ντρέπομαι γαμώτο μου. Αλλά αυτό που λέω για τη σχέση τους, ισχύει. Άσε που αυτός με το που τα χαλάνε τις κοπανάει τις βρισιές.

Αυτό που είπα μέχρι τη πρώτη τελεία. Και δε θέλω σχόλια! :rolleyes:

...Τέλειωσε και η μπύρα...

κοίτα να δεις. 2 τινά έχει το story...

- Ή προκαλείς τον ευατό σου και προχωράς απλά με αυτόν το στόχο.

- Ή θα συνεχίσεις να κλαίς την μοίρα σου και να αναρωτιέσαι σε λίγο ή πολύ καιρό "τι θα γινόταν αν..."

όπως βλέπεις έχεις, ή την λύτρωση, ή την ψυχοφθώρο πορεία...

Δημοσ.

κοίτα να δεις. 2 τινά έχει το story...

- Ή προκαλείς τον ευατό σου και προχωράς απλά με αυτόν το στόχο.

- Ή θα συνεχίσεις να κλαίς την μοίρα σου και να αναρωτιέσαι σε λίγο ή πολύ καιρό "τι θα γινόταν αν..."

όπως βλέπεις έχεις, ή την λύτρωση, ή την ψυχοφθώρο πορεία...

Όντως ρε παιδιά. Κάτι πρέπει να κάνω, τουλάχιστον να το πω να ηρεμήσω μα τα "what if".

Δημοσ.

ο άλλος, την πηδάει καλά. Αυτή χαλιέται από διάφορα του άλλου, αλλά γυναίκα είναι, δε χωρίζει πριν είναι σίγουρη για την επόμενη κίνηση.

Εσύ, θα της χωθείς ενώ είναι καλά με τον άλλο, όχι άσχημα, όχι επιθετικά, όχι κτητικά. Θα το πω και με παρομοίωση για να καταλάβεις, θα της χωθείς τόσο, όσο θα έβαζες το χαλάκι στην πόρτα για να μη μείνεις απέξω από το σπίτι.

Πριν της την πέσεις, δοκίμασε αυτό με το χαλάκι για να δεις τι πρέπει να κάνεις

Το μόνο που θες, είναι να της βάλεις ιδέες πόσο καλύτερα θα ήταν μαζί σου, αντί με τον άλλο.

Δημοσ.

Επεσε η θερμοκρασία και φυσάει. ναι ναι. απολαύστε.

Γιώργο. Βρες καμια άλλη γκομενίτσα και θα δείς τι καλά θα χεις και τις 2 σε λίγο. ;)

Δημοσ.

Αυτό το "κάτι..." είναι συγκεκριμένο και σου το λέω εδώ και κάμποσες μέρες και στο έχουν πει και άλλοι εδώ και κάτι μέρες...

Δεν έχει και άμα και τι θα γίνει. Έχεις φτάσει σε τέλμα η κατάσταση.

Δημοσ.

Πούστη Μορφέα, το χεσες το θέμα. Πάλι μόνη θα μιλάω. Μαλακοτρίφτη.

και έλεγα, που ειναι η εστέλ που είναι η εστέλ...

εγώ φταίω για τις αιπνύες σου, σε μάτιασα...

Δημοσ.

Γιώργο. Βρες καμια άλλη γκομενίτσα και θα δείς τι καλά θα χεις και τις 2 σε λίγο. ;)

Έλα που μου είχε τύχει και έριξα άκυρο για δαύτη. ΝΑ ΜΟΥ.

Τέλος πάντων παιδιά. Υπάρχουν και χειρότερα προβλήματα. Ας βοηθήσουμε την εστέλ προς το παρόν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...