Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεφτερμανν, έχω γνωστό με 6 παιδιά και λότους, εσύ θα πας για το Mazda MPV και θα πίνεις νερό στο όνομα σου.

Βγαίνει και το πονυ ε.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

"Όλοι από το πεζοδρόμιο. Μην πατήσει στον δρόμο κανείς. Όλα τα βλέπει ο χριστούλης"

ατάκα δασκάλας κατά την έξοδο των παιδιών από το σχολείο για να πάνε 200 μέτρα πιο πάνω σε μια εκκλησία... και αυτή η γυναίκα μαθαίνει σε παιδιά πράγματα...

Δημοσ.
Αννίτα μου είμαι μόνη εδώ και πολύ καιρό, να μη σου πω και τέσσερα χρόνια. Όταν λέω μόνη εννοώ μόνη, τελείως και εντελώς μόνη, χωρίς καμία επαφή!!!!!!

Με λένε Αργυρώ, ζώ στα Σεπόλια και είμαι 42 ετών, ανύπαντρη και άτεκνη.

Θέλω να γνωρίσω με ένα κύριο από 30 - 50 ετών, ανεξαρτήτου κατασκευής και καταγωγής. Αρκεί να είναι μελαχρινός (ήταν ο πρώτος και μοναδικός μου έρωτας).

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αργυρώ

Link Τρέχτεεεε.....

Καλημέρα

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι η γυναίκα μου το βρήκε:eek:

Να την προσέχεις από εδώ και πέρα. Έχεις καμιά σχέση με Σεπόλια; Πχ καμιά γκαρσονιέρα κι έτσι;

Δημοσ.

άσχετο, ερώτηση κρίσεως: θα αγόραζε ποτέ κανείς αυτοκίνητο αυτόματο, πετρελαιοκίνητο, μεταχειρισμένο και Σιτροέν; 2ετίας, όχι παλιό.

όχι και γαλλικό ρε μάστορα =p

πάντως το αυτόματο aygo που έχω, στην πόλη είμαι άρχοντας.

Καλημέρες, αν και οι Παρασκευές δεν έχουν νόημα δίχως Community.

Δημοσ.

πως θα γίνει να ασελγήσω στο κορμί της καθαρίστριας μας εδώ στο γραφείο ρε γαμώτο... έχω βαρεθεί να πετάω σκουπιδάκια και ψίχουλα στο πάτωμα για να σκύβει να τα καθαρίζει.

Δημοσ.

Επειδή σιγουρα έχει άπειρες Κατερίνες το ινσόμνια, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ!! Και όσοι έχετε γκόμενες Κατερίνες, να τις χαίρεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Να την προσέχεις από εδώ και πέρα. Έχεις καμιά σχέση με Σεπόλια; Πχ καμιά γκαρσονιέρα κι έτσι;

Αν σε είχα δίπλα μου.....

χρακ-χρουκ ναούμε.

Χρόνια πολλά στη Στικούδη

th-katerina-stikoudi.jpg?84cd58

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...