Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 επίτηδες το γάμησα για να κλείσει χεχεχε σουπα φλαι τρολλαh!! λίγο ακόμη και θα είχα σκοράρει...
Aplostra Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ρε σεις, πως λέγετε το μεταλλικό και ενίοτε αλουμινένιο κυλινδρικό στήριγμα γραφείου, και πως στον κόρακα το λένε; ποδι;
status Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 μολυβοθηκη? Τσου. ποδι; Δεν ξέρω, πάντως με αυτό το όνομα δεν το βρήκα πουθενά στο ίντερνε!
Lucifer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ρε σεις, πως λέγετε το μεταλλικό και ενίοτε αλουμινένιο κυλινδρικό στήριγμα γραφείου, και πως στον κόρακα το λένε; Αυτό;
Aplostra Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 λίγο ακόμη και θα είχα σκοράρει... βλέπεις ενα θεμα το οποίο σoυ τη δίνει,βρίσκεις το κατάλληλο θύμα και τοτε τσουυυυπ Ντα, ντα! ποδι επέκτασης γραφειου;
status Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Πόδι. Μμμ ναι, αλλά δεν το βρίσκω στις γνωστές επιπλοσελίδες έτσι, βασικά δεν το βρίσκω κάν.. ;ρ ποδι επέκτασης γραφειου; Πέοι In other news, το πλαίσιο έβαλε και καφετιέρες στον εξοπλισμό γραφείου..;ρ
Aplostra Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μμμ ναι, αλλά δεν το βρίσκω στις γνωστές επιπλοσελίδες έτσι, βασικά δεν το βρίσκω κάν.. ;ρ Πέοι In other news, το πλαίσιο έβαλε και καφετιέρες στον εξοπλισμό γραφείου..;ρ για δε πας σε ενα ξυλουργό-επιπλοποιό να φκιαξεις ενα; http://www.worldliving.gr/office/office-equipment/999-2.html
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 βλέπεις ενα θεμα το οποίο σoυ τη δίνει,βρίσκεις το κατάλληλο θύμα και τοτε τσουυυυπ
status Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 για δε πας σε ενα ξυλουργό-επιπλοποιό να φκιαξεις ενα; Μεταλλικού το θέλω δυστυχώς.. Επίσης έβαλε και τοστιέρες..;ρ
Aplostra Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μεταλλικού το θέλω δυστυχώς.. Επίσης έβαλε και τοστιέρες..;ρ και ειχα ενα μεταλλικό στρόγγυλο απο ενα γραφείο που πεταξα πριν λίγες μέρες.... παρε μια μπετοβεργα χοντρη,στο μηκος που θες,κόλλα στο κατω άκρο ενα τετράγωνο λαμακι και στο πανω ενα μεγαλύτερο με 4 τρύπες,δεαρ γιου γκοου!! γιου τζαστ γκοτ ε λεγκ!
Lucifer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Έτσι λέγεται πάντως, πόδι γραφείου. Desk leg στα εγγλέζικα.
status Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 και ειχα ενα μεταλλικό στρόγγυλο απο ενα γραφείο που πεταξα πριν λίγες μέρες.... παρε μια μπετοβεργα χοντρη,στο μηκος που θες,κόλλα στο κατω άκρο ενα τετράγωνο λαμακι και στο πανω ενα μεγαλύτερο με 4 τρύπες,δεαρ γιου γκοου!! γιου τζαστ γκοτ ε λεγκ! Θενξ, θα το δω. Έτσι λέγεται πάντως, πόδι γραφείου. Desk leg στα εγγλέζικα. Ένα γλωσσόφιλο από τον aplostra προς εσένα, για λογαριασμό μου ;ρ
Lucifer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Blast past. http://www.youtube.com/watch?v=e6V8QMDjyFQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις