Oscar_Mike Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 πω, γάμησε! Rammstein vs. Fettes Brot - Schwule Sonne http://www.youtube.com/watch?v=MDC7j6FKCvU&feature=related ΣουλεμέΤσιεν!
Toufas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZiV0XhNkv1Q http://www.youtube.com/watch?v=TqYf8GvA7n4
Aplostra Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 καποιος θα βρεθει να σε φιλοξενησει κετσι Και να ψοφήσει κλαιν,είμαστε 7δις ακόμα.
black_widow Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Χα, τι φλωράκι. Ρε, πάρε παράδειγμα από την καινούργια μου συνάδελφο. Με το που ήρθε, τα ξύνει και μιλάει με τις φίλες της στο τηλέφωνο. Πρώτος λογαριασμός ΟΤΕ μετά την άφιξή της, 100 ευρώ πάνω από το κανονικό. Ζαλίστηκε το αφεντικό, έκανε παρατηρήσεις, στα @@ της, ξανά σήμερα πίτσι πίτσι από το τηλέφωνο του γραφείου. Τα ζηλεύω κάτι τέτοια άτομα ώρες ώρες Μου τη σπάνε αυτοί που δε multitaskαρουν ...
caution Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μου τη σπάνε αυτοί που δε multitaskαρουν ... Μultitasking is a bitch, γιατί υπάρχουν άτομα που κάνουν πολλά πράματα μαζί, αλλά τα κάνουν όλα σκατά
black_widow Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μultitasking is a bitch, γιατί υπάρχουν άτομα που κάνουν πολλά πράματα μαζί, αλλά τα κάνουν όλα σκατά Ε κοίτα , όταν ας πούμε ψάχνεις να βρεις ένα όνομα στο ντοσιέ μπορείς να σηκώσεις και κανα τηλ. ρε αδερφέ να εξυπηρετήσεις και κανα πελάτη , δε θα πάθεις κάτι , οι άλλοι πώς το κάνουμε. Για τέτοιο ...multitasking λέω .
Material_Defender_1032 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 salli σου στέλνω εγώ το φαξ. τσάμπα. από τα 4+ φαξ του γραφείου. δίχως να με νοιάζει τι θα πουν οι κυράτσες =p in other news, θέλω να παίξω Skyward Sword αλλά γύρισα 21:00~ από δουλεία+γυμναστήριο και είμαι τόσο χώμα. Επίσης σε 1 1/2 μήνα έχω χάσει ~5 κιλά και 3% λίπος.
jason_rethymno Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο Material_Defender_1032 . Εγώ αύριο πάντως θα κάνω το μεγάλο βήμα . Θα πάρω τηλεφωνο για να κλείσω ραντεβού για εγχείρηση laser στα μάτια . Εχω αστιγματισμό 2 βαθμούς στο κάθε μάτι και πλέον έχω κουραστέι με τα γυαλιά. Να δουμε τι θα δουμε...
Marria Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο Material_Defender_1032 . Εγώ αύριο πάντως θα κάνω το μεγάλο βήμα . Θα πάρω τηλεφωνο για να κλείσω ραντεβού για εγχείρηση laser στα μάτια . Εχω αστιγματισμό 2 βαθμούς στο κάθε μάτι και πλέον έχω κουραστέι με τα γυαλιά. Να δουμε τι θα δουμε... Εχεις δοκιμασει φακους? Και εγω αστιγματισμο καπου 1 βαθμο και μυωπια..
jason_rethymno Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) εχω δοκιμάσει φακους ,ναι ,αλλά δε κατάφερα να τους βάλω οσο φορες κι αν προσπάθησα Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2011 από jason_rethymno
Marria Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 εχω δοκιμάσει φακους ,ναι ,αλλά δε κατάφερα να τους βάλω οσο φορες κι αν προσπάθησα. Επισης υπαρχει περίπτωση να την κάνω σε εξευτελιστική τιμή την επεμβαση λόγο γνωστου οφθαλμίατρου (αλλά δεν είναι σίγουρο αυτό ,θα μάθω αυριο που θα τον πάρω τηλεφωνο.) Ok καλη επιτυχια τοτε και εμενα μου εχουν πει για λειζερ αλλα το φοβαμαι λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις