Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον η εκτεταμένη χρήση χ και ντζ δημιουργεί εντυπώσεις!

Καλά θα την κόψω την προφορά. =(

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

να υποθεσω οτι πρεπει να μαι κι εγω φορθνετού για να το κάνω?

Δε νομίζω, δεν έκανα ποτέ λογκίν ούτε αναφέρει κάτι.

Δημοσ.

Ωραίο πράμα το fax πάντως. Retro. Κάθε φορά που στέλνω θα 'θελα να έχω μουστάκι, καφέ δερμάτινο μπουφάν και την κοπέλα μου να την λένε Τζωρτζίνα. Και να είναι αεροσυνοδός.

Δημοσ.

ΡΕ ΚΑΤΑΡΑ

και κατεβαινω λοιπον στον διαχεριστη να σκάσω τα κοινόχρηστα, και του λέω "να τωρα που αναβει και το καλοριφέρ καθομαι πανω του να ζεσταθω οσο προλάβω."

-Α, δεν έχει τέτοια απο δω και πέρα, τελείωσε χθες το πετρελαιο... και δεν ξέρω ποτε θα ξαναβαλουμε γιατι αυτη απ τον 2ο μου χρωστάει 7μηνες λογαριασμούς.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΑΛΙ, ΨΟΦΑ

Δημοσ.

ΡΕ ΚΑΤΑΡΑ

και κατεβαινω λοιπον στον διαχεριστη να σκάσω τα κοινόχρηστα, και του λέω "να τωρα που αναβει και το καλοριφέρ καθομαι πανω του να ζεσταθω οσο προλάβω."

-Α, δεν έχει τέτοια απο δω και πέρα, τελείωσε χθες το πετρελαιο... και δεν ξέρω ποτε θα ξαναβαλουμε γιατι αυτη απ τον 2ο μου χρωστάει 7μηνες λογαριασμούς.

7 δις είμαστε

Δημοσ.

ΡΕ ΚΑΤΑΡΑ

Ρώτα τον μήπως σε αφήνει να κάθεσαι πάνω στο δικό του... αερόθερμο.

Δημοσ.

ΡΕ ΚΑΤΑΡΑ

Ώστε αυτή απ'τον δεύτερο φταίει..

Που θα πάει, θα βρούμε που μένει..

Δημοσ.

Σαλλιαρα παντως αν ερθεις σε μενα και θα σε ζεστανω και μετα απο 35 δευτερολεπτα θα εχεις και την κρεμα σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...