YiN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μάλλον η εκτεταμένη χρήση χ και ντζ δημιουργεί εντυπώσεις! Καλά θα την κόψω την προφορά. =(
Lucifer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 να υποθεσω οτι πρεπει να μαι κι εγω φορθνετού για να το κάνω? Δε νομίζω, δεν έκανα ποτέ λογκίν ούτε αναφέρει κάτι.
-nick- Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Κραζω μανα και σιστερ που στο διπλα σπιτι εχουν αναψει AC ενω εγω εχω ανοιχτο το παραθυρο.
caution Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ωραίο πράμα το fax πάντως. Retro. Κάθε φορά που στέλνω θα 'θελα να έχω μουστάκι, καφέ δερμάτινο μπουφάν και την κοπέλα μου να την λένε Τζωρτζίνα. Και να είναι αεροσυνοδός.
-nick- Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 σορρυ φορ δε σπαμ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/36263-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8C-pc-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7/
salliara Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 ΡΕ ΚΑΤΑΡΑ και κατεβαινω λοιπον στον διαχεριστη να σκάσω τα κοινόχρηστα, και του λέω "να τωρα που αναβει και το καλοριφέρ καθομαι πανω του να ζεσταθω οσο προλάβω." -Α, δεν έχει τέτοια απο δω και πέρα, τελείωσε χθες το πετρελαιο... και δεν ξέρω ποτε θα ξαναβαλουμε γιατι αυτη απ τον 2ο μου χρωστάει 7μηνες λογαριασμούς. ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΑΛΙ, ΨΟΦΑ
Aplostra Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 ΡΕ ΚΑΤΑΡΑ και κατεβαινω λοιπον στον διαχεριστη να σκάσω τα κοινόχρηστα, και του λέω "να τωρα που αναβει και το καλοριφέρ καθομαι πανω του να ζεσταθω οσο προλάβω." -Α, δεν έχει τέτοια απο δω και πέρα, τελείωσε χθες το πετρελαιο... και δεν ξέρω ποτε θα ξαναβαλουμε γιατι αυτη απ τον 2ο μου χρωστάει 7μηνες λογαριασμούς. ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΑΛΙ, ΨΟΦΑ 7 δις είμαστε
viper2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 7 δις είμαστε καποιος θα βρεθει να σε φιλοξενησει κετσι
FilipposMD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 ΡΕ ΚΑΤΑΡΑ και κατεβαινω λοιπον στον διαχεριστη να σκάσω τα κοινόχρηστα, και του λέω "να τωρα που αναβει και το καλοριφέρ καθομαι πανω του να ζεσταθω οσο προλάβω." -Α, δεν έχει τέτοια απο δω και πέρα, τελείωσε χθες το πετρελαιο... και δεν ξέρω ποτε θα ξαναβαλουμε γιατι αυτη απ τον 2ο μου χρωστάει 7μηνες λογαριασμούς. ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΑΛΙ, ΨΟΦΑ Ρώτα τον μήπως σε αφήνει να κάθεσαι πάνω στο δικό του... αερόθερμο.
pappous_soulis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 ΡΕ ΚΑΤΑΡΑ και κατεβαινω λοιπον στον διαχεριστη να σκάσω τα κοινόχρηστα, και του λέω "να τωρα που αναβει και το καλοριφέρ καθομαι πανω του να ζεσταθω οσο προλάβω." -Α, δεν έχει τέτοια απο δω και πέρα, τελείωσε χθες το πετρελαιο... και δεν ξέρω ποτε θα ξαναβαλουμε γιατι αυτη απ τον 2ο μου χρωστάει 7μηνες λογαριασμούς. ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΑΛΙ, ΨΟΦΑ Ώστε αυτή απ'τον δεύτερο φταίει.. Που θα πάει, θα βρούμε που μένει..
Toufas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Σαλλιαρα παντως αν ερθεις σε μενα και θα σε ζεστανω και μετα απο 35 δευτερολεπτα θα εχεις και την κρεμα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις