caution Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Κωσιον, αν με το "γιαπισσα" εννοείς ότι δεν σηκώνω τα χέρια μου να βγάλω τα μάτια μου, ναι, δεν το κάνω. ΑΑαα εσύ επιμένεις. Να δεις που σε λίγο καιρό θα κατηγορείς τους συναδέρφους σου όταν απεργούν.
leftermann Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Καλά ντε, μη θυμώνεις. Μαζί σου είμαι, καλά κάνεις. ΣΑΤΟΥΡΝ δεν έχετε εκεί στην Αθήνα; Όταν άνοιξαν, έλεγε η διαφήμιση "η τσιγκουνιά είναι μαγκιά" και μου ήρθε συνειρμός. Σμουτς, φεύγω.
YiN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 ολο αυτο για ενα ταπεινο φαξ βρε παιδια, νταξει, ντροπη μου, θα παρω δικο μου. Ξέφυγε από εσένα η κουβέντα μην ντρέπεσαι =ρ
FilipposMD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Καλά, σαλιάρα εσένα μην σε πιάσουμε στο στόμα μας για διαφθορά -σχεδόν- ανηλίκου. Κατά τα άλλα, Yin, ένα είναι βέβαιο. Δεν θα μπεις στο δημόσιο! Επίσης, δεν παίζεις καμιά εκπομπή, μια που έχω δουλειά να κάνω και βαριέμαι να βάζω μουσική μόνος μου; Τι σε πληρώνουμε;
salliara Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Τσάμπα φαξ. Ξεκολλάτε. να υποθεσω οτι πρεπει να μαι κι εγω φορθνετού για να το κάνω? Καλά, σαλιάρα εσένα μην σε πιάσουμε στο στόμα μας για διαφθορά -σχεδόν- ανηλίκου. τι βρε έκανα εγώ?
YiN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 ΑΑαα εσύ επιμένεις. Να δεις που σε λίγο καιρό θα κατηγορείς τους συναδέρφους σου όταν απεργούν. Χέσε μας ρε κώσιον. Το να θέλει κανείς να είναι εντάξει σε δυο πράγματα το έχουμε βαφτίσει φλωριά. Ίσα που θα δουλεύουμε δηλαδή και θα ντρεπόμαστε κιόλας. Μα τον Τουτατη. Καλά ντε, μη θυμώνεις. Μαζί σου είμαι, καλά κάνεις. ΣΑΤΟΥΡΝ δεν έχετε εκεί στην Αθήνα; Όταν άνοιξαν, έλεγε η διαφήμιση "η τσιγκουνιά είναι μαγκιά" και μου ήρθε συνειρμός. Σμουτς, φεύγω. Δε θύμωσα ρε πολύτεκνε. Πχοιος μπορεί να θυμώσει μαζί σου άλλωστε. Καλά, σαλιάρα εσένα μην σε πιάσουμε στο στόμα μας για διαφθορά -σχεδόν- ανηλίκου. Κατά τα άλλα, Yin, ένα είναι βέβαιο. Δεν θα μπεις στο δημόσιο! Επίσης, δεν παίζεις καμιά εκπομπή, μια που έχω δουλειά να κάνω και βαριέμαι να βάζω μουσική μόνος μου; Τι σε πληρώνουμε; Θα κάνω το βραδάκι, είμαι ακόμα στο γραφείο (και μετράω τα δευτερόλεπτα μέχρι να σχολάσω).
FilipposMD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 τι βρε έκανα εγώ? Προσπάθησες να παρασύρεις την εργαζόμενη Yin σε κατάχρηση των εργασιακών πόρων για προσωπικές υποθέσεις! Ρε συ Yin, έλεος, για πλάκα το είπα το φλωράκι. Μπα σε καλό σου!
caution Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 * She & her mom says so... * edit: Εγώ τα έλεγα σοβαρά, honestly, ξενερώνω με τους πωρωμένους εργαζόμενους που κόπτονται για ένα fax. Απόλυση ρε μουνιά, χωρίς λόγο, να καταλάβετε από ποια μεριά πρέπει να βλέπετε το φεγγάρι!!!
YiN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Προσπάθησες να παρασύρεις την εργαζόμενη Yin σε κατάχρηση των εργασιακών πόρων για προσωπικές υποθέσεις! Ρε συ Yin, έλεος, για πλάκα το είπα το φλωράκι. Μπα σε καλό σου! Καλά ρε πούστη τόσο επιθετικά γράφω πια; Δε ντζαντιζντηκα! Κατατά στο γκωσιον απάντησα με τον οποίο διαφωνώ. Αυτά.
salliara Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 16:58 καλοριφέρ ιζ ον. και τωρα εδιτ: #$%@#$%^$#&%#^$&%^&%
FilipposMD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Καλά ρε πούστη τόσο επιθετικά γράφω πια; Δε ντζαντιζντηκα! Κατατά στο γκωσιον απάντησα με τον οποίο διαφωνώ. Αυτά. Μάλλον η εκτεταμένη χρήση χ και ντζ δημιουργεί εντυπώσεις!
caution Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 16:58 καλοριφέρ ιζ ον. Κωλαράκι ακουμπάει στο σώμα του καλοριφέρ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις