Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Κωσιον, αν με το "γιαπισσα" εννοείς ότι δεν σηκώνω τα χέρια μου να βγάλω τα μάτια μου, ναι, δεν το κάνω.

ΑΑαα εσύ επιμένεις. Να δεις που σε λίγο καιρό θα κατηγορείς τους συναδέρφους σου όταν απεργούν.

Δημοσ.

Καλά ντε, μη θυμώνεις. Μαζί σου είμαι, καλά κάνεις. ΣΑΤΟΥΡΝ δεν έχετε εκεί στην Αθήνα; Όταν άνοιξαν, έλεγε η διαφήμιση "η τσιγκουνιά είναι μαγκιά" και μου ήρθε συνειρμός.

Σμουτς, φεύγω.

Δημοσ.

ολο αυτο για ενα ταπεινο φαξ βρε παιδια, νταξει, ντροπη μου, θα παρω δικο μου.

:ph34r:

Ξέφυγε από εσένα η κουβέντα μην ντρέπεσαι =ρ

Δημοσ.

Καλά, σαλιάρα εσένα μην σε πιάσουμε στο στόμα μας για διαφθορά -σχεδόν- ανηλίκου. Κατά τα άλλα, Yin, ένα είναι βέβαιο. Δεν θα μπεις στο δημόσιο!

Επίσης, δεν παίζεις καμιά εκπομπή, μια που έχω δουλειά να κάνω και βαριέμαι να βάζω μουσική μόνος μου; Τι σε πληρώνουμε;

Δημοσ.

να υποθεσω οτι πρεπει να μαι κι εγω φορθνετού για να το κάνω?

Καλά, σαλιάρα εσένα μην σε πιάσουμε στο στόμα μας για διαφθορά -σχεδόν- ανηλίκου.

τι βρε έκανα εγώ? :shock:

Δημοσ.

ΑΑαα εσύ επιμένεις. Να δεις που σε λίγο καιρό θα κατηγορείς τους συναδέρφους σου όταν απεργούν.

Χέσε μας ρε κώσιον. Το να θέλει κανείς να είναι εντάξει σε δυο πράγματα το έχουμε βαφτίσει φλωριά. Ίσα που θα δουλεύουμε δηλαδή και θα ντρεπόμαστε κιόλας. Μα τον Τουτατη.

Καλά ντε, μη θυμώνεις. Μαζί σου είμαι, καλά κάνεις. ΣΑΤΟΥΡΝ δεν έχετε εκεί στην Αθήνα; Όταν άνοιξαν, έλεγε η διαφήμιση "η τσιγκουνιά είναι μαγκιά" και μου ήρθε συνειρμός.

Σμουτς, φεύγω.

Δε θύμωσα ρε πολύτεκνε. Πχοιος μπορεί να θυμώσει μαζί σου άλλωστε.

Καλά, σαλιάρα εσένα μην σε πιάσουμε στο στόμα μας για διαφθορά -σχεδόν- ανηλίκου. Κατά τα άλλα, Yin, ένα είναι βέβαιο. Δεν θα μπεις στο δημόσιο!

Επίσης, δεν παίζεις καμιά εκπομπή, μια που έχω δουλειά να κάνω και βαριέμαι να βάζω μουσική μόνος μου; Τι σε πληρώνουμε;

Θα κάνω το βραδάκι, είμαι ακόμα στο γραφείο (και μετράω τα δευτερόλεπτα μέχρι να σχολάσω).

Δημοσ.

τι βρε έκανα εγώ? :shock:

Προσπάθησες να παρασύρεις την εργαζόμενη Yin σε κατάχρηση των εργασιακών πόρων για προσωπικές υποθέσεις!

Ρε συ Yin, έλεος, για πλάκα το είπα το φλωράκι. Μπα σε καλό σου!

Δημοσ.

* She & her mom says so... *

edit: Εγώ τα έλεγα σοβαρά, honestly, ξενερώνω με τους πωρωμένους εργαζόμενους που κόπτονται για ένα fax. Απόλυση ρε μουνιά, χωρίς λόγο, να καταλάβετε από ποια μεριά πρέπει να βλέπετε το φεγγάρι!!! :wub:

Δημοσ.

Προσπάθησες να παρασύρεις την εργαζόμενη Yin σε κατάχρηση των εργασιακών πόρων για προσωπικές υποθέσεις!

Ρε συ Yin, έλεος, για πλάκα το είπα το φλωράκι. Μπα σε καλό σου!

Καλά ρε πούστη τόσο επιθετικά γράφω πια; Δε ντζαντιζντηκα!

Κατατά στο γκωσιον απάντησα με τον οποίο διαφωνώ. Αυτά.

Δημοσ.

Καλά ρε πούστη τόσο επιθετικά γράφω πια; Δε ντζαντιζντηκα!

Κατατά στο γκωσιον απάντησα με τον οποίο διαφωνώ. Αυτά.

Μάλλον η εκτεταμένη χρήση χ και ντζ δημιουργεί εντυπώσεις!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...