Traumatias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ταινιάρα πάντως εγώ είδα αυτή την ταινία σήμερα, εντελώς συμπτωματικά και εκνευρίστηκα...καλή ήταν
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μια χαρά είμαι. Απλά καψούρης είμαι. ρε διάολε, ακόμα να την χωθείς στο γκομενάκι? γαμώ τον δια τον πουσταρά θα μας τρελάνεις τελείως?
salliara Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μια χαρά είμαι. Απλά καψούρης είμαι. εγω γιατι δεν τα ξερω αυτα? Ε?
giorgos147 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ρε διάολε, ακόμα να την χωθείς στο γκομενάκι? γαμώ τον δια τον πουσταρά θα μας τρελάνεις τελείως? Άσε, η γκόμενα είναι ηλίθια. Ο άλλος τη βρίζει και πάλι από χθες μαζί του είναι. Στα διάλα. Μου ανεβάσατε το αίμα στο κεφάλι πάλι. Είστε και οι γκόμενες, ηλίθιες κάποιες ώρες. Σε τεράστιο βαθμό όμως. εγω γιατι δεν τα ξερω αυτα? Ε? Γιατί όταν γράφαμε τις πρώτες σελίδες του ΟΟΤ και έλεγα το στόρυ μου, έλειπες. http://www.youtube.com/watch?v=AEawr7tWR1E Better now; http://www.youtube.com/watch?v=USHpxFL0U6M Τι Κούρκουλος και μαλακίες.
athlios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Άσε, η γκόμενα είναι ηλίθια. Ο άλλος τη βρίζει και πάλι από χθες μαζί του είναι. Στα διάλα. Μου ανεβάσατε το αίμα στο κεφάλι πάλι. Είστε και οι γκόμενες, ηλίθιες κάποιες ώρες. Σε τεράστιο βαθμό όμως. καλημερα κοριτσια.
giorgos147 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 καλημερα κοριτσια. Ντάξει ρε, το είπα έτσι για να μη μας θιχτούν τα κορίτσια μας.
salliara Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Άσε, η γκόμενα είναι ηλίθια. Ο άλλος τη βρίζει και πάλι από χθες μαζί του είναι. Στα διάλα. Μου ανεβάσατε το αίμα στο κεφάλι πάλι. Είστε και οι γκόμενες, ηλίθιες κάποιες ώρες. Σε τεράστιο βαθμό όμως. Γιατί όταν γράφαμε τις πρώτες σελίδες του ΟΟΤ και έλεγα το στόρυ μου, έλειπες.
giorgos147 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Πάω να πιάσω μπύρα και έρχομαι να εμβαθύνουμε περισσότερο το θέμα περί των θηλυκών. Ο Λούσης, που είναι; Έχει πείρα πάνω σε αυτά. *Τι στο διαλο ρε; Κάθε βράδυ εγώ θα σας ανοίγω θέμα συζήτησης;
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Άσε, η γκόμενα είναι ηλίθια. Ο άλλος τη βρίζει και πάλι από χθες μαζί του είναι. Στα διάλα. εγώ στα λέω να χωθείς. ούτε κουβέντα ούτε τίποτα. Απλά χύμα χώσιμο. Έστω και στην ιδέα να γουστάρει, θα μείνει. Άκου τον παλιό καλό πικραμένο
giorgos147 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Άκου τον παλιό καλό πικραμένο Και συ στα ίδια, ε; Τι είναι αυτό με μας τα καλά παιδιά και δε μας θέλουν οι καλές ρε; Ααα στο καλό, θα κλάψω.
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Και συ στα ίδια, ε; Τι είναι αυτό με μας τα καλά παιδιά και δε μας θέλουν οι καλές ρε; Ααα στο καλό, θα κλάψω. νοτ εξακτλι. Απλά δεν ήξερα πως να συμπεριφερθώ και όταν έμαθα ήταν αργά. Γιαυτό εσύ που έχεις ακόμα χρόνο, χώσου ΧΩΣΟΥ
Προτεινόμενες αναρτήσεις