Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μια χαρά είμαι. Απλά καψούρης είμαι.

ρε διάολε, ακόμα να την χωθείς στο γκομενάκι? γαμώ τον δια τον πουσταρά θα μας τρελάνεις τελείως?

Δημοσ.

ρε διάολε, ακόμα να την χωθείς στο γκομενάκι? γαμώ τον δια τον πουσταρά θα μας τρελάνεις τελείως?

Άσε, η γκόμενα είναι ηλίθια. Ο άλλος τη βρίζει και πάλι από χθες μαζί του είναι. Στα διάλα.

Μου ανεβάσατε το αίμα στο κεφάλι πάλι. Είστε και οι γκόμενες, ηλίθιες κάποιες ώρες. Σε τεράστιο βαθμό όμως.

εγω γιατι δεν τα ξερω αυτα? Ε?

Γιατί όταν γράφαμε τις πρώτες σελίδες του ΟΟΤ και έλεγα το στόρυ μου, έλειπες.

Better now;

http://www.youtube.com/watch?v=USHpxFL0U6M

Τι Κούρκουλος και μαλακίες.

Δημοσ.

Άσε, η γκόμενα είναι ηλίθια. Ο άλλος τη βρίζει και πάλι από χθες μαζί του είναι. Στα διάλα.

Μου ανεβάσατε το αίμα στο κεφάλι πάλι. Είστε και οι γκόμενες, ηλίθιες κάποιες ώρες. Σε τεράστιο βαθμό όμως.

καλημερα κοριτσια.

silly-girl.jpg

Δημοσ.

Γιατί όταν γράφαμε τις πρώτες σελίδες του ΟΟΤ και έλεγα το στόρυ μου, έλειπες.

756881249.jpg

Δημοσ.

Πάω να πιάσω μπύρα και έρχομαι να εμβαθύνουμε περισσότερο το θέμα περί των θηλυκών.

Ο Λούσης, που είναι; Έχει πείρα πάνω σε αυτά.

*Τι στο διαλο ρε; Κάθε βράδυ εγώ θα σας ανοίγω θέμα συζήτησης;

Δημοσ.

εγώ στα λέω να χωθείς. ούτε κουβέντα ούτε τίποτα. Απλά χύμα χώσιμο. Έστω και στην ιδέα να γουστάρει, θα μείνει. Άκου τον παλιό καλό πικραμένο

Δημοσ.

Άκου τον παλιό καλό πικραμένο

Και συ στα ίδια, ε; Τι είναι αυτό με μας τα καλά παιδιά και δε μας θέλουν οι καλές ρε; Ααα στο καλό, θα κλάψω.

Δημοσ.

Και συ στα ίδια, ε; Τι είναι αυτό με μας τα καλά παιδιά και δε μας θέλουν οι καλές ρε; Ααα στο καλό, θα κλάψω.

νοτ εξακτλι. Απλά δεν ήξερα πως να συμπεριφερθώ και όταν έμαθα ήταν αργά. Γιαυτό εσύ που έχεις ακόμα χρόνο, χώσου ΧΩΣΟΥ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...