Pantelwolf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 μα είναι δυνατόν; Τι είναι αυτό; Κεράσι! Τι μαθαίνουν τα παιδιά μας στο σχολείο, Νίκο Τσιαμτσίκα; τι σημαινει καπονι στη γλωσσα σας;
Chrisxxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Τα δεδομένα: α. Ο αδερφός. Καταχράζεται αποκλειστικά το συνολικό οικογενειακό IQ. β. Η αδερφή. Ξανθιά, δουλεύει στο χόντο. γ. Ένα ipad. Το πρόβλημα: Πρέπει ο α. να μάθει στην β. να χειρίζεται το γ. Ειναι απλό εναλλακτικά κοιτα την ετσι:
Lucifer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 τι σημαινει καπονι στη γλωσσα σας; Επίσης, το καπέλο και το έλατο αφού τα γράφετε με ένα λάμδα...
Pantelwolf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Επίσης, το καπέλο και το έλατο αφού τα γράφετε με ένα λάμδα... Το έλατο γράφεται με ενα. Το καπέλο εγώ το γράφω με ενα, θα ήταν σωστότερο με 2 γιατί δεν είναι ελληνική λέξη και εις την βαρβαρικήν γράφεται με 2. Εδιτ, εννοεις την προφορα τους. Ναι. Αργησα αλλα ειναι και σχεδον 2.
Pantelwolf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 επισης εχει ακομη ενα ζωγραφισμενο αρχιδακι πανω αριστερα.
caution Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Εμένα σήμερα ένα ~30άρης μου είπε ότι έχω όμορφα μάτια. *παύση* Φεύγοντας, είδα ότι φόραγε κολάν. 2% κολακευμένος 998% ομο-τρομαγμένος. Αλλά δε βαριέσαι...
Pantelwolf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 πριν μερικα χρονια περιμενω καποιον στο συνταγμα, ειναι ενας που περιμενει διπλα σε μια γιαμαχα μεγαλη, κοιταζα εγω τη μηχανη, κοιταζε αυτος εμενα, σε καποια φαση μου λεει με υφος και τοξοβολοφωνη "Χελλοοουυυ"
Sellers Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Πρόσεξε σελλερα, σε λίγο καιρό θα σε ταϊζω κώνειο από τα χεράκια μου. Απο τα χεράκια σου και κώνειο μανα μου.
caution Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 πριν μερικα χρονια περιμενω καποιον στο συνταγμα, ειναι ενας που περιμενει διπλα σε μια γιαμαχα μεγαλη, κοιταζα εγω τη μηχανη, κοιταζε αυτος εμενα, σε καποια φαση μου λεει με υφος και τοξοβολοφωνη "Χελλοοουυυ" Για το επόμενο πρωί δεν μας λες, και ανησυχώ...
salliara Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 τωρα ή εγω ειμαι πιτα, ή ειναι όλα αστεια και παταω το +
Sellers Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 τωρα ή εγω ειμαι πιτα, ή ειναι όλα αστεια και παταω το + ΤΕΣΤ
Pantelwolf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 μετα το χελλοοου ηρθε αυτος που περιμενα σαν απο μηχανης θεος και γλυτωσα το ρεηπ. Ακομα δεν μας ειπατε για το καπόνι εδιτ:επιφοιτηση - δε χρειαζομαι να κανω ποστ τα δεδομενα για να τα περασω στη βαση. εχω τη γαμωτζαβασκριπτ. ΓΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
gang Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Γω ήθελα να πάω Γιαν Τιρσέν σήμερα. Σαν τρελή κοίταζα το μειλ 3 την ώρα να κερδίσω καμια πρόσκληση. ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ Μ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ. σπίτι. μπύρες. καμμένη μούζικα. και κρύο. Βλέπω δεν είμαι ο μόνος που περνάει ωραία. κουφάλες κουφάλες έρχονται κρεμάλες. Ναι ναι, έκαψα τα εγκεφαλικά από την βαρεμάρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις