Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Α τι ναι καλα. λιγο διαβασματακι λιγο σκονακι δεν ξερω τι, κατι γινεται. το πολυ πολυ, Β εξεταστικη, και οκ.

Αμα πας για πανελληνιες 2η 3η φορα ομως δεν ειναι "δε γαμιεται". Στοχευεις υποτιθεται καπου.και εχεις 1 shot.

όσο αφορα τα μαθήματα σε σχολή, άσε με να επιμένω σε αυτό που σου λέω. Το να περάσεις 1 στα 10 δεν λέει και τίποτα.

Δημοσ.

Α τι ναι καλα. λιγο διαβασματακι λιγο σκονακι δεν ξερω τι, κατι γινεται. το πολυ πολυ, Β εξεταστικη, και οκ.

Αμα πας για πανελληνιες 2η 3η φορα ομως δεν ειναι "δε γαμιεται". Στοχευεις υποτιθεται καπου.και εχεις 1 shot.

Σε νοιώθω, έλεγα και εγώ να ξαναδώσω, έχει να κάνει βέβαια και με τις εμπειρίες που έχει ο καθένας. Εμένα δεν ήταν και η καλύτερή μου, ξέρω άλλα παιδιά που τους φάνηκε πολύ πιο χαλαρή η όλη φάση. Σπαστικό που τελικά όλα είναι υποκειμενικά :huh:

Δημοσ.

είστε μαλάκες όσοι βάζετε φωτογραφίες και μετά τισ βγάζετε και όσοι ευθύνεστε για το κλείδωμα΄...

αμέ.

Δημοσ.

όσο αφορα τα μαθήματα σε σχολή, άσε με να επιμένω σε αυτό που σου λέω. Το να περάσεις 1 στα 10 δεν λέει και τίποτα.

δεκτόν. αλλά μήλα με πορτοκάλια. :-)

Σε νοιώθω, έλεγα και εγώ να ξαναδώσω, έχει να κάνει βέβαια και με τις εμπειρίες που έχει ο καθένας. Εμένα δεν ήταν και η καλύτερή μου, ξέρω άλλα παιδιά που τους φάνηκε πολύ πιο χαλαρή η όλη φάση. Σπαστικό που τελικά όλα είναι υποκειμενικά :huh:

είναι το πόσο σε παίρνει. και αυτό το ξέρεις μονο εσύ ο ίδιος.

Δημοσ.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ , ΛΙΩΝΩ ΑΠΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΟΥ,

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΒΓΑΛΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΟΥ.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ

ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ, ΕΓΩ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ

Δημοσ.

Και κει που έβλεπα τη βραδινή ταινιάρα/υπερθέαμα μου να πούμε, με τον ήχο στα 1.000.000dB, να σου μπροστά μια πουτάνα κατσαρίδα, ίσα με 3, μη πω, σαντιμέτρ. ΠΟΥ'ΣΟΥΝ ΜΩΡΗ ΚΡΥΜΜΕΝΗ; ΆΚΟΥΣΕΣ ΟΤΙ Η ΤΙΒΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΑΝΣΚΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ; Έπρεπε να βγεις μπροστά μου γαμώ και να μου τη σπάσεις; Και εκτός αυτού, ΠΟΣΟ ηλίθια μπορείς να είσαι για να κόψεις ΜΟΝΗ σου το πόδι σου; Σας ορκίζομαι, δε το έκανα εγώ. Βρήκα το ένα από τα πολλά της πόδια, κάτω, κομμένο, και αυτή λίγο πιο δίπλα να σπαρταράει ανάποδα. ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΑΥΤΟ; Ηλίθια. Ε ΗΛΙΘΙΑ.

Καλησπέρα.

Δημοσ.

Και κει που έβλεπα τη βραδινή ταινιάρα/υπερθέαμα μου να πούμε, με τον ήχο στα 1.000.000dB, να σου μπροστά μια πουτάνα κατσαρίδα, ίσα με 3, μη πω, σαντιμέτρ. ΠΟΥ'ΣΟΥΝ ΜΩΡΗ ΚΡΥΜΜΕΝΗ; ΆΚΟΥΣΕΣ ΟΤΙ Η ΤΙΒΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΑΝΣΚΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ; Έπρεπε να βγεις μπροστά μου γαμώ και να μου τη σπάσεις; Και εκτός αυτού, ΠΟΣΟ ηλίθια μπορείς να είσαι για να κόψεις ΜΟΝΗ σου το πόδι σου; Σας ορκίζομαι, δε το έκανα εγώ. Βρήκα το ένα από τα πολλά της πόδια, κάτω, κομμένο, και αυτή λίγο πιο δίπλα να σπαρταράει ανάποδα. ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΑΥΤΟ; Ηλίθια. Ε ΗΛΙΘΙΑ.

Καλησπέρα.

καλησπέρα, καλως ήρθατε...

Δημοσ.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ , ΛΙΩΝΩ ΑΠΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΜΟΥ,

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΒΓΑΛΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΟΥ.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ

ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ, ΕΓΩ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ

Δεν αγγίζει τον άρχοντα.

Κάποτε άκουγες Αλ Μπάνο

Τώρα θέλεις Κεκεμπάνο

http://www.youtube.com/watch?v=N2tkCTMXnO0

Δημοσ.

Καλησπέρα.

polanski-with-pedobear.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...