Lucifer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ζήτησε η YiN Orbital και έβαλα στα κρυφά να παίζει μαζί και Σαντικάι. Πήρε ώρα να το εντοπίσει, αύριο θα πάει να ανάψει κεράκι απ' τα subliminal.
YiN Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Πρέπει επίσης να δείτε πως λικνίζει το κωλαράκι του και τρίβεται στην κάσα της πόρτας (γλύφοντάς την είμαι σίγουρη) ο λούσι αυτή τη στιγμή.
insomniaK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ενώ φοράει μόνο την ποδιά του και ταυτόχρονα μαρινάρει το κρέας του ε
YiN Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ενώ φοράει μόνο την ποδιά του και ταυτόχρονα μαρινάρει το κρέας του ε Αυτά τα κάνει με το γκομενάκι του. Όταν είμαι εγώ μπροστά γλύφει τις πόρτες μόνο.
insomniaK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 ωπ πάχυνες ωρέ; Το γκομενάκυ ξέρει τι μυστικά κατέχει η yin;
Lucifer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Βέβαια. Το ανάποδο δε συμβαίνει. Αν και νομίζω η YiN ξέρει για την ελιά που έχω στην αρχιδοσακούλα μου. edit, oh wait.
YiN Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Βέβαια. Το ανάποδο δε συμβαίνει. Το αυτό. Αν και νομίζω η YiN ξέρει για την ελιά που έχω στην αρχιδοσακούλα μου. edit, oh wait. Δεν ήξερα. ποια από τις δύο ελιές; edit: oh wait. Παιδιά να σας γνωρίσω το γκομενάκυ του λουσι.
viper2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Πάει και η 4ωρη δουλειά , μου την έφαγε άλλη... Είχα ξεκινήσει εκπαίδευση και δυστυχώς για αυτούς φτιάχνοντας κάτι χαρτιά είδα την πρόσληψη της. Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη αγαπάει και το νοικοκύρη... Τι γαμάτα που περνάμε... αφου δουλευες εκει για να κανεις εκπαιδευση. right?
Pantelwolf Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Γιατί ρε Βαλβέρδε. Γιατί ρε πουλάκι μου. Στήνεις την ομάδα γαμηστερά και τους πατάς κάτω σα χταπόδια. Ξερεις οτι παιζεις με την πιο κωλοφαρδη ομαδα στον πλανητη. Και τελευταια λεπτα μου βαζεις τον Αμπντουν? Τον Αμπντουν? Τον Κοσταντζο να εβαζες σε εκεινη τη θεση κατι παραπανω θα εκανε. Και τραβας και εκτος περιοχης το Τζιμπουρ αντι να το κανεις γιουρια 442. Να τα να τα 22-6 οι τελικές και σκορ 1-1. Οσο καλα τους εστησες τοσο σκατα τα εκανες. Επιτελους να παρουμε ντερμπυ με σενα στον παγκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις