Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αααχ τι ωραια αισθηση να ειναι βραδυ να εχεις κανει μπανιο, να εχεις βαλει τις κρεμουλες σου και να φορας τις πιτζαμες σου και να χαζευεις.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

αααχ τι ωραια αισθηση να ειναι βραδυ να εχεις κανει μπανιο, να εχεις βαλει τις κρεμουλες σου και να φορας τις πιτζαμες σου και να χαζευεις.

και μετα και μετα?

Δημοσ.

δεν μπορεις να νιωσεις την απολαυση που σου προσφερει μια τρομερη ενυδατικη με αρωμα τριανταφυλλο. σε λαρδι να σε βουτηξου διαφορα δεν θα κανεις.

Δημοσ.

δεν μπορεις να νιωσεις την απολαυση που σου προσφερει μια τρομερη ενυδατικη με αρωμα τριανταφυλλο. σε λαρδι να σε βουτηξου διαφορα δεν θα κανεις.

Εμετικά γκομενίστιστικο αυτό που είπες. Νιώθω το πουλί μου να κρύβεται, ώρα με την ώρα. :confused:

Δημοσ.

Εμετικά γκομενίστιστικο αυτό που είπες. Νιώθω το πουλί μου να κρύβεται, ώρα με την ώρα. :confused:

βαλτο νανακια κι αυτο. απο την αλλη μπορεις να σκεφτεις την αισθηση ενος φρεσκοπλυμενου μυρωδατου γκομενακιου με εξαιρετικα απαλο δερμα

που σου λεει οτι θελει να κανει το beauty sleep του :P

Δημοσ.

Τώρα, πέραν των πιπών που ξεστομίζει η evabb, φαντάζομαι ότι το γκομενάκιο της δεν βρίσκεται εις το βεληνεκές της.

Ειδάλλως, αυτή τη στιγμή δεν θα πόσταρε εις το insomnia. Λέω εγώ.

Συμπέρασμα -> μισές δουλειές.

Λάθος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...