evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 αααχ τι ωραια αισθηση να ειναι βραδυ να εχεις κανει μπανιο, να εχεις βαλει τις κρεμουλες σου και να φορας τις πιτζαμες σου και να χαζευεις.
athlios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 αααχ τι ωραια αισθηση να ειναι βραδυ να εχεις κανει μπανιο, να εχεις βαλει τις κρεμουλες σου και να φορας τις πιτζαμες σου και να χαζευεις. και μετα και μετα?
evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 δεν μπορεις να νιωσεις την απολαυση που σου προσφερει μια τρομερη ενυδατικη με αρωμα τριανταφυλλο. σε λαρδι να σε βουτηξου διαφορα δεν θα κανεις.
athlios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 προσεχε μονο μη τον βουτηξω σε λαρδι. *50ρικο ειναι πολλα για πορτοφολι ε? εχω σκαλωσει τωρα.
caution Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 δεν μπορεις να νιωσεις την απολαυση που σου προσφερει μια τρομερη ενυδατικη με αρωμα τριανταφυλλο. σε λαρδι να σε βουτηξου διαφορα δεν θα κανεις. Εμετικά γκομενίστιστικο αυτό που είπες. Νιώθω το πουλί μου να κρύβεται, ώρα με την ώρα.
evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Εμετικά γκομενίστιστικο αυτό που είπες. Νιώθω το πουλί μου να κρύβεται, ώρα με την ώρα. βαλτο νανακια κι αυτο. απο την αλλη μπορεις να σκεφτεις την αισθηση ενος φρεσκοπλυμενου μυρωδατου γκομενακιου με εξαιρετικα απαλο δερμα που σου λεει οτι θελει να κανει το beauty sleep του
sugata Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Τώρα, πέραν των πιπών που ξεστομίζει η evabb, φαντάζομαι ότι το γκομενάκιο της δεν βρίσκεται εις το βεληνεκές της. Ειδάλλως, αυτή τη στιγμή δεν θα πόσταρε εις το insomnia. Λέω εγώ. Συμπέρασμα -> μισές δουλειές. Λάθος;
caution Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 ...φρεσκοπλυμενου μυρωδατου γκομενακιου με εξαιρετικα απαλο δερμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις