Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ δεν έχει τύχει να ακούσω παρόμοια ιστορία για μαθήματα τα οποία έχουν στανταρ απαντήσεις και όχι για μαθήματα φιλοσοφικού περιεχομένου ( βλέπε έκθεσης και διαφορες άλλες φιλολογικές μαλακίες...)

Το περιστατικό που αναφέρει η Traumatias θα μπορούσα να το δω σαν παγίδα για να ξεχωρίσει το 18 από το 20.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

wow tramatia. αν ισχύει όπως λες, διαφορετική βαθμολόγηση για την ίδια απάντηση (κατασκευή πίνακα) εννοείτε ότι υπάρχει αδικία...

Άστα να πάνε, το 2010 ήταν από τις καλές χρονιές γενικά :-D και όντως έχει ξαναγίνει παρόμοιο σκηνικό.

Τεσπα, δεν είναι ότι έχω το άπειρο άγχος πλέον, έτσι και αλλιώς θα πάω αρχιτεκτονική, τι τώρα τι σε 3 άντε 4 χρόνια μαξ(γερνάω...) απλά θα γούσταρα τρελά να περνούσα τώρα :P

Όχι σλίπνοτ δεν την έχασα για αυτό, την έχασα κυρίως (γιατί όσα λάθη έκανα στις πανελλήνιες ήταν στο ίδιο στιλ με αυτό που ακολουθεί <_< ) επειδή ξέχασα να περάσω ένα μεγάλο ερώτημα από το πρόχειρο στο καθαρό στα μαθηματικά κατεύθυνσής....πως πέφτεις από το 100 στο 91 και χάνεις σχεδόν 400 μόρια είναι μαγικό...

Δημοσ.

Ναι, σεβαστή η παγίδα, αλλά δεν νοείται περίπτωση που ένας βαθμολογητής λαμβάνει σωστό και κάποιος άλλος λάθος την ίδια απάντηση. Δηλαδή την γραμμή των απαντήσεων δεν πρέπει να την παρεμβάλει κανένας, για να έχεις ορθή βαθμολόγηση...

Δημοσ.

Όχι σλίπνοτ δεν την έχασα για αυτό, την έχασα κυρίως (γιατί όσα λάθη έκανα στις πανελλήνιες ήταν στο ίδιο στιλ με αυτό που ακολουθεί <_< ) επειδή ξέχασα να περάσω ένα μεγάλο ερώτημα από το πρόχειρο στο καθαρό στα μαθηματικά κατεύθυνσής....πως πέφτεις από το 100 στο 91 και χάνεις σχεδόν 400 μόρια είναι μαγικό...

Ε, είναι και βαρύτητας γι' αυτό πονάει.

Δημοσ.

Ε, είναι και βαρύτητας γι' αυτό πονάει.

1,2 συντελεστής παρακαλώ, όχι παίζουμε :devil:

Και να φανταστείς ότι ήταν το αγαπημένο μου μάθημα (μαζί με το ελεύθερο) τρααααααατζικ :mrgreen:

Δημοσ.

καθε φορα που σκεφτομαι να ξαναδωσω μου κοβονται τα ολα.

Κάθε φορά που ακούω πως κάποιος φοβάται να ξαναδώσει, σκέφτομαι τους φοιτητές που όχι μόνο δεν φοβούνται, αλλά το επιδιώκουν κιόλας σε κάθε εξάμηνο.

Δημοσ.

ειμαστε στο αλλο λεει.

ήθελα να τραβήξω τις κοπέλες, μην κάθονται μόνες στα σκοτάδια...

Δημοσ.

Άνετα ξανάδινα πανελλήνιες (6 μαθήματα όμως όχι 9+10 που έδωσα, ιστορίας και αρχαίων συμπεριλαμβανομένων μπλιαχ) any day of the week

Δημοσ.

Κάθε φορά που ακούω πως κάποιος φοβάται να ξαναδώσει, σκέφτομαι τους φοιτητές που όχι μόνο δεν φοβούνται, αλλά το επιδιώκουν κιόλας σε κάθε εξάμηνο.

Δεν ειναι το ιδιο ρε συ.

τουλάχιστον αυτοί ολο κι απο κάτι περνανε B)

Δημοσ.

Δεν ειναι το ιδιο ρε συ.

τουλάχιστον αυτοί ολο κι απο κάτι περνανε B)

ναι καλά...

Δημοσ.

δυομιση και δεν εχω βάλει πλυντήριο...

τρεις και ακομη χαζολογαω αντι να ετοιμασω τα ρουχα

οπως τόσα και τοσα βράδια

πριν να φύγω που μειναν αδεια (κι ετρεχα)

Δημοσ.

Α τι ναι καλα. λιγο διαβασματακι λιγο σκονακι δεν ξερω τι, κατι γινεται. το πολυ πολυ, Β εξεταστικη, και οκ.

Αμα πας για πανελληνιες 2η 3η φορα ομως δεν ειναι "δε γαμιεται". Στοχευεις υποτιθεται καπου.και εχεις 1 shot.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...