Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Σωστά. Δεν είναι ώρα για βιαστικά συμπεράσματα. Είναι ώρα για χαζή γαλλική ταινία. Για να δούμε...

38*C πυρετός is gay btw.

Δημοσ.

Α μια και είσαι εδώ γιατρέ, τίποτε για το στομάχι πέρα από χαμομήλι έχεις να προτείνεις; Πίνω μια γουλιά νερό και νιώθω τον Πόνο.

Δημοσ.

οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα! Βγες να δεις τα πεφταστέρια!

Α, είπες έχεις και πυρετό. Μην βγαίνεις, έχει κρύο.

Δημοσ.

κοιτα, δεν θελω να κανω διαγνωση απο μακρια, αλλα ακουγεται σαν γαστρεντεριτιδα.

Μόνο στο στομάχι εντοπίζεται το πρόβλημα ιφ γιου νοου γουατ αη μην. Αλλά μιλάμε μόνο που σκέφτομαι φαϊ μου έρχεται εμετός. :eek:

Δημοσ.

NiY, απάντα και στα ταξίδια στο παιδί που ψάχνεται για ΝΥ...

Λεφτέρη, έχεις επαναστατικές μεθόδους! Ο φίλος μας κομπλάρε! Δεν είχε σκεφτεί πως μπορεί να μην του πουλάνε ανταλλακτικό...

Δημοσ.

οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα! Βγες να δεις τα πεφταστέρια!

Α, είπες έχεις και πυρετό. Μην βγαίνεις, έχει κρύο.

Δεν ανεβαινει ο πυρετος απο το κρυο! Ουτε απο το κρυο αρρωσταινουμε, ουτε απο τα κρυα νερα σε πιανουν "τα λεμα σου"

Δημοσ.

NiY, απάντα και στα ταξίδια στο παιδί που ψάχνεται για ΝΥ...

Λεφτέρη, έχεις επαναστατικές μεθόδους! Ο φίλος μας κομπλάρε! Δεν είχε σκεφτεί πως μπορεί να μην του πουλάνε ανταλλακτικό...

είναι δύσκολο λες να φτιάξει ένα μόνος του (ανταλλακτικό); Σιγά την δουλειά.

Δεν ανεβαινει ο πυρετος απο το κρυο! Ουτε απο το κρυο αρρωσταινουμε, ουτε απο τα κρυα νερα σε πιανουν "τα λεμα σου"

ναι αλλά δεν είναι καθόλου ευχάριστο το κρύο όταν έχεις πυρετό.

Πάντως, εμένα με πιάνουν τα λαιμά μου όταν πίνω κρύο νερό. Γι αυτό και δεν πίνω ούτε το κατακαλόκαιρο νερό από το ψυγείο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...