freedubus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Σε παιζω μονος μου ρε μικρε ρε τσίμπα ένα λουκάνικο χωριάτικο ρε
salliara Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Mα, να το ξέρεις οτι είναι εκεί, να το ξέρεις. Και ΟΧΙ να μην στο σηκώνει το τηλ, οχι.
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Mα, να το ξέρεις οτι είναι εκεί, να το ξέρεις. Και ΟΧΙ να μην στο σηκώνει το τηλ, οχι. Κατι μου θυμιζει αυτο εμενα.... χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048
Chrisxxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ΕΞΗΓΗΣΟΥ και άσε τα ρολάης Tι να εξηγηθω; Ειναι γνωστη πλεον η ιστορια της μπύρας της ντροπης... Πες μας ομως και ημερομηνία ηταν να τη βάλουμε στο καλενταρ να τη γιορταζουμε!
Chrisxxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ποια ιστορία; Εγώ ποτέ δεν είχα λύσει άσκηση στο φροντιστήριο. Αφού δε σκάμπαζα φυσικομαθηματικά και ήμουν και τεμπελόσκυλο. Το γελοίο ήταν οτι η καθηγήτρια (28 χρονών ΜΟΥΝΑ) σημείωνε στο τετράδιο όλες όσες δεν είχα λύσει και με κόκκινο στυλό δίπλα έγραφε ΧΡΩΣΤΑΣ!!!! ΘΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ!!! ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ!!! και κάτι τέτοιες μαλακίες. Παπάρια. Στο τέλος της χρονιάς πρέπει να χρωστούσα πάνω από 243183358942584 ασκήσεις. Έτρωγα χριστοπαναγία σύννεφο, την είχα αρρωστήσει. Είχε μόνο αριστούχους μαθητές κι εγώ ήμουν ο μόνος σκερβελές. Μια μέρα πριν τις πανελλαδικές τα είχε παίξει αφού είχε δεί οτι δεν ξέρω τίποτα παίζει και να μείνω, οπότε με έβγαλε για μπύρες και καλά για να μην έχω άγχος μπας και σώσω τίποτα και χαχαχούχα και μου είπε το απίστευτο "ΕΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΓΧΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ". Παιδιά δεν ξέρω αν είχε στο μυαλό της κάτι πονηρό, παίζει να το έκανε και από τύψεις που τόσο καιρό με έκραζε άδικα, αλλά ΔΕΝ ΠΗΓΑ.
slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Α με την καθηγήτρια. Για την ακρίβεια, ο φρηντούμπους είναι Ναυπλιώτης ε.
freedubus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Tι να εξηγηθω; Ειναι γνωστη πλεον η ιστορια της μπύρας της ντροπης... Πες μας ομως και ημερομηνία ηταν να τη βάλουμε στο καλενταρ να τη γιορταζουμε! Για την ακρίβεια, ο φρηντούμπους είναι Ναυπλιώτης ε. Για την ακρίβεια είμαι χωριάτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις