Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 my beloved cat, Nesbitt, a pet I had all of my adult life, had just died. He was 22 years old Ντρόγκια και μαλακίες, το μυστικό είναι στις γατοτροφές. Shulgin ΡΕ! Λουμπενιαρη Επισης Right. One methoxetamine user reported a dissociative-identity-disorder-esque psychotic episode. He impulsively fondled a stranger’s breasts, as if controlled by an external force. A nearly identical breast-fondling automatism was reported by John Lilly under the influence of ketamine. Perhaps the suppression of a breast-honking impulse is mediated by the NMDA receptor.
insomniaK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ας μοιραστώ το επίπεδο μου: Πιστεύω πως η Clearwater, έχει υποβιβάσει τη μεταστροφή του Rothko, από το 57-58 και δώθε, αν και την έχει εντοπίσει και περιγράψει εξαιρετικά. It's doubt, no vibration, babe...
leftermann Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 my beloved cat, Nesbitt, a pet I had all of my adult life, had just died. He was 22 years old Ντρόγκια και μαλακίες, το μυστικό είναι στις γατοτροφές. η γάτα της μάναζμ ψόφησε στην ίδια ηλικία, το καλοκαίρι που μας πέρασε. Έτρωγε, τα περισσότερα χρόνια της, αποκλειστικά κροκέτες (τις πιο φτηνές) και γαρίδες (γάμπαρη για την ακρίβεια). Η κτηνίατρος είχε πει ότι οι γαρίδες της κάνουν ζημιά, αν θυμάμαι καλά στα νεφρά αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αυτή όμως δεν έτρωγε τίποτα άλλο, και έτσι το έφαγε το κεφάλι της. Αν είχε μυαλό και έκοβε τις γαρίδες, θα έθαβε και τον Μητσοτάκη.
FilipposMD Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ας μοιραστώ το επίπεδο μου: Πιστεύω πως η Clearwater, έχει υποβιβάσει τη μεταστροφή του Rothko, από το 57-58 και δώθε, αν και την έχει εντοπίσει και περιγράψει εξαιρετικά. It's doubt, no vibration, babe... Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς, αλλά υποθέτω ότι συμφωνώ!
freedubus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αυτό το κομμάτι να το ακούσουν μόνο όσοι έχουν αργίδια http://www.youtube.com/watch?v=pb92nw_FF08
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 στο αργος ετσι τα λετε για να νιωθετε ξεχωριστοι?
freedubus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ναι γιατί έχουμε τα αρχαιότερα αρχίδια στην Ευρώπη. Πρέπει να δοκιμάσεις. Είναι και ΠΟΠ.
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ναι γιατί έχουμε τα αρχαιότερα αρχίδια στην Ευρώπη. Πρέπει να δοκιμάσεις. Είναι και ΠΟΠ.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ναι γιατί έχουμε τα αρχαιότερα αρχίδια στην Ευρώπη. Πρέπει να δοκιμάσεις. Είναι και ΠΟΠ. Ναι αλλα μια μπυρα δεν μπορείτε να τελειωσετε...
freedubus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ρε, ρε άντρας μάγειρας ρε; Oι γυναίκες για τι υπάρχουν; Μήπως καθαρίζεις και το σπίτι σου μόνος σου; Μήπως κάνεις και σεξ μόνος σου; Ναι αλλα μια μπυρα δεν μπορείτε να τελειωσετε... ΕΞΗΓΗΣΟΥ και άσε τα ρολάης
athlios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 κατουρατε και λιγο να χαλαρωνει κιο προστατης ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις