Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

my beloved cat, Nesbitt, a pet I had all of my adult life, had just died. He was 22 years old

Ντρόγκια και μαλακίες, το μυστικό είναι στις γατοτροφές.

Shulgin ΡΕ! Λουμπενιαρη

Επισης

Right. One methoxetamine user reported a dissociative-identity-disorder-esque psychotic episode. He impulsively fondled a stranger’s breasts, as if controlled by an external force. A nearly identical breast-fondling automatism was reported by John Lilly under the influence of ketamine. Perhaps the suppression of a breast-honking impulse is mediated by the NMDA receptor.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ας μοιραστώ το επίπεδο μου:

Πιστεύω πως η Clearwater, έχει υποβιβάσει τη μεταστροφή του Rothko, από το 57-58 και δώθε, αν και την έχει εντοπίσει και περιγράψει εξαιρετικά.

It's doubt, no vibration, babe...

Δημοσ.

my beloved cat, Nesbitt, a pet I had all of my adult life, had just died. He was 22 years old

Ντρόγκια και μαλακίες, το μυστικό είναι στις γατοτροφές.

η γάτα της μάναζμ ψόφησε στην ίδια ηλικία, το καλοκαίρι που μας πέρασε. Έτρωγε, τα περισσότερα χρόνια της, αποκλειστικά κροκέτες (τις πιο φτηνές) και γαρίδες (γάμπαρη για την ακρίβεια). Η κτηνίατρος είχε πει ότι οι γαρίδες της κάνουν ζημιά, αν θυμάμαι καλά στα νεφρά αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αυτή όμως δεν έτρωγε τίποτα άλλο, και έτσι το έφαγε το κεφάλι της. Αν είχε μυαλό και έκοβε τις γαρίδες, θα έθαβε και τον Μητσοτάκη.

Δημοσ.

Ας μοιραστώ το επίπεδο μου:

Πιστεύω πως η Clearwater, έχει υποβιβάσει τη μεταστροφή του Rothko, από το 57-58 και δώθε, αν και την έχει εντοπίσει και περιγράψει εξαιρετικά.

It's doubt, no vibration, babe...

Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς, αλλά υποθέτω ότι συμφωνώ!

Δημοσ.

Ναι γιατί έχουμε τα αρχαιότερα αρχίδια στην Ευρώπη. Πρέπει να δοκιμάσεις. Είναι και ΠΟΠ.

1321429781122.jpg

Δημοσ.

Ναι γιατί έχουμε τα αρχαιότερα αρχίδια στην Ευρώπη. Πρέπει να δοκιμάσεις. Είναι και ΠΟΠ.

Ναι αλλα μια μπυρα δεν μπορείτε να τελειωσετε... :rolleyes:

Δημοσ.

Ρε, ρε άντρας μάγειρας ρε; Oι γυναίκες για τι υπάρχουν;

Μήπως καθαρίζεις και το σπίτι σου μόνος σου;

Μήπως κάνεις και σεξ μόνος σου;

Ναι αλλα μια μπυρα δεν μπορείτε να τελειωσετε... :rolleyes:

ΕΞΗΓΗΣΟΥ και άσε τα ρολάης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...